https://www.24plovdiv.bg/novini/article/8408732?fbclid=IwAR2r3xL … 7jsWUlOAkapDQnxlg
Не знам, но на мен ми се струва, че този вирус сега е нещо далечен братовчед на китайския. Там млади хора, особено пък деца изкарваха леко, а децата пък изобщо нямаше починали. Какво става сега, та то предимно дечица и работоспособни хора съсипва. Нещо наистина има скрито и покрито, но защо да го правят не разбирам. Нямат полза да крият и прикриват китайците трагедията.
Колко трябва да е глупав един човек, та да си мисли, че пневмонията може да убива само възрастни хора, но не и деца или работоспособни? Разбира се, че китайците скриха истината. Ползата им беше, че глупавите и самонадеяни европейци, пък и американците, не ги затвориха и изолираха тотално, за да се опазят. Защото ако знаеха всичко, можеше да преглътнат глупостите, наречени толерантност. И тогава Китайската икономика щеше съвсем да рухне. Няма полети от и за Китай, няма внос и износ, няма нищо.
СЗО има огромна вина, защото също скри истината, нищо че оная марионетка шефа им ходи в Китай, но излъга най-безсрамно, че не било страшно.
Виновни са и от ЕС, че не си направиха труда да разберат за какво става дума и пуснаха хиляди китайци да дойдат в Европа. Те донесоха вируса.