COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 485 268
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 1 965
В Италия и Норвегия също има разгърнати военни от САЩ. Уж за тренировката на НАТО. Ще видим какво е, аз го следя от месец насам това.

Аз ми е интересно друго - ако сега Югоизточната на нас съседна държава влезе и си вземе половин България, кой ще ги спре или ще им каже нещо, като всички имат съвсем други грижи в момента?
И на мен ми допада Мангъров като специалист. ...Имам друго питане какви са тия военни обучения в интернет в Германия са снимали стотици американски войници? Много ме съмнява само вируса да ни е проблема...
Не само в Германия, в Полша също, а очакват и още там. Удобно време, навалицата се интересува само от корона и брои числа и прави статистики.

# 1 966
  • Там,където се събуждам щастлива.
  Хексе , аз знам, че българите имат любов към антибиотиците, а нашите лекари доста често се застраховат с изписването им. Сигурно в друга ситуация ще кажа, че всеки трябва да си знае сам, но го намирам за смущаващо, че в момент, когато е толкова важно да имаш силна имунна система,продължава същата практика.

Би ми било интересно ако се включат вземащите след изписване по телефона каква е била причината?

Между впрочем, в Холандия никога няма грипни ваканции. Изключително малък брой деца се разболяват от грип. (Това като резултат от по-различно приемане и лекуване на нещата тук.)

# 1 967
Хексе, ми за мен има връзка с проблемите ни. Преди си спомням пак някакъв пожар в Чернобил  имаше лятото, на морето бяхме. Уж облаци, течения, ама си беше неприятно и се чудехме дали не е сериозно. С този вирус и радиация, ако се появи не става по-добре. Предполагам , че не е нещо сериозно, но е неприятно.
Дано няма природни бедствия, защото хората не знам как ще се справим със земетресения, пожари, наводнения и такива неща... За една радиация обаче се замислям, какво отражение може да има съчетана с този вирус върху организма на човека. Може и да е смешно или параноично, но..

ПП. За антибиотиците и аз се чудя защо такива ми предписаха, а и не съм убедена ковид ли е или друго, примерно грип Б, нещо си ... Иначе аз имам от дете хроничен бронхит, тежко карам грипове, боледувала съм от двустранна бронхопневмония и едвам са ме спасили на 3г съм била и оттогава си имам проблем, минавам си традиционно почти всеки грип и може би се застрахова или знам ли. Пък и сама се оправям, рядко се обръщам в крайна фаза дето се вика и без нищо няма да се обадя си ме знае лекарката. Може и да се застрахова, ама това с тези антибиотици и на мен не ми харесва без нужда, ако е.

# 1 968
Тся история с военните я има от един месец вече, излезна конспирация за Трета световна война. За мен твърде видно за да е това. За тези обучения се говори отдавна. Само едно не ми е ясно, защо САЩ затвори граници за Европа, обаче си прати войниците?

Азиатците не ги е страх да си дръпнем производствата, тяхната цел беше съвсем друга и те успяха. След време дай Боже да сме живи, ще видите тези същите, какво са направили, докато ние тук си броим жертвите от Ковид.

# 1 969
Мен дълбоко ме съмнява, че някой изписан ще каже как и с какво точно са го лекували.
Лекарите не казват на пациентите какво им дават и това е масово явление, не в една и две болници. А близките да се доберат до такава информация е почти невъзможно.

# 1 970
Незнам какво точно крият японците, но явно са спокойни хора и не се паникьосват толкова лесно. За разлика от Лили, която Мангъров тази вечер ще го сънува, а и не само тази.
Нито съм го гледала, нито го знам кой е, обаче ако за мен един човек говори глупости, спирам да се занимавам с него и край. Всяка страница едно и също.
Някой хора тук така са се паникьосали, че искат и от нас същото, защото не е честно.

Ти може да спреш да се занимаваш с него, но той занимава други и това занимание не засяга твоето пространство, а цяла държава и гражданите й. Освен това  пишеш ” нито съм го гледала, нито знам кой е. “ . Няма логика в писаното.
Как да спра като Вие не спряхте. Айде няма нужда всяка страница едно и също. Всички вече разбрахме, не сме малоумни да ни се повтаря едно и също. Да не е само Мангъров по телевизията. Ама не съм прочела тук такова натъртване за един и същи човек. Дишайте дълбоко, помага.

# 1 971
  • София
Бледолилава, добре, да изчакаме 1% да умрат. При 70% заразени, по негови думи (4.9 мил), да умрат 49,000. И ние да не правим нищо, защото от мерките няма смисъл, а маските не предпазват.
Наистина, с ръка на сърцето, не разбирам как някой може да намира такава позиция за нормална, още по-малко пък за възхитителна.

Всеки чува това, което му изнася. Не е казвал да чакаме 1% да умрат. Просто, че мерките са неефективни, ако си казал А, а не си казал Б и В.
Дистанция и изолация - ОК. Но докога? Ясно е, че вирусът не изчезва. Стоим и чакаме, докато светът открие лекарство и ваксина? Ами те докато дойдат при нас, половината ще са измрели от глад. Както и че нямаме пари. То за едни тестове и маски не можем да се вредим, камо ли за лекарство.

# 1 972
  • София
Добре, а защо вместо тестване не правят снимки или томография. В крайна сметка не ни пука точно колко заразени има, а дали вирусът е слязъл надолу. Малко започва да става потискащо това броене кой колмо изслвдвал, колко са заразени и колко починали. На всички ни е ясно, че специално в България с мижавите 7к теста са в пъти повече.

# 1 973
  • София
Артемис, може би ти ще си моят човек и ще успееш да ми кажеш какво предлага Мангъров. Досега всякакви други неща ми се отговориха, само не и това, което питам трета поредна тема.

# 1 974
Снимки може, но не са ефективни да хванат нещата. Ако се видят на снимка, вече обикновено си за оня свят. Томографията в скъпа, няма да я правят масово. Не сме им толкова ценни Simple Smile

Бърди, Мангъров предлага стаден имунитет най общо казано и масово тестване. Което и аз подкрепям, в крайна сметка така и така ще имаме много умрели, поне да са само от корона , а не от неадекватни лечения на инфаркти, инсулти и подобни. Както и че ще дадем жертви, няма как да е иначе, но просто да стане по бързата процедура, а не да се влачим до 05.2021.
Добре, а защо вместо тестване не правят снимки или томография. В крайна сметка не ни пука точно колко заразени има, а дали вирусът е слязъл надолу. Малко започва да става потискащо това броене кой колмо изслвдвал, колко са заразени и колко починали. На всички ни е ясно, че специално в България с мижавите 7к теста са в пъти повече.

# 1 975
  • Там,където се събуждам щастлива.
Мен дълбоко ме съмнява, че някой изписан ще каже как и с какво точно са го лекували.
Лекарите не казват на пациентите какво им дават и това е масово явление, не в една и две болници. А близките да се доберат до такава информация е почти невъзможно.

Не, не в болница. Тези, които са вкъщи.

fanfanito, като дете всеки месец ме бъкаха с антибиотик и всеки месец пак се разболявах. Ужас голям! Тогава майка ми е взела кардинално решение (под медицинско наблюдение на дядо ми) да спре да ми ги дава. Плавно подсилване на имунната система. Две тежки боледувания, без лекарства и след това сигурно 30 години нямах никакви проблеми (грип не, възпаления не). Аз бих се заинтересувала дали това би ми помогнало, ако съм като теб. (Добавила си, че явно не взимаш друг път. Застраховка е на лекарката. Хм.)

# 1 976
За домашното лечение на заразената фармацевтка от Надежда - зинат, доксициклин, клабакс, фервекс, ацц и витамини. Потвърден коронавирус, момичето е по добре , лекува се както писах в родния Костинброд.

Не, не в болница. Тези, които са вкъщи.

fanfanito, като дете всеки месец ме бъкаха с антибиотик и всеки месец пак се разболявах. Ужас голям! Тогава майка ми е взела кардинално решение (под медицинско наблюдение на дядо ми) да спре да ми ги дава. Плавно подсилване на имунната система. Две тежки боледувания, без лекарства и след това сигурно 30 години нямах никакви проблеми (грип не, възпаления не). Аз бих се заинтересувала дали това би ми помогнало, ако съм като теб.

# 1 977
Артемис, може би ти ще си моят човек и ще успееш да ми кажеш какво предлага Мангъров. Досега всякакви други неща ми се отговориха, само не и това, което питам трета поредна тема.

Няма и как да разбереш, защото той просто нищо не предлага. Само хейти мерките и маските.

# 1 978
Незнам какво точно крият японците, но явно са спокойни хора и не се паникьосват толкова лесно. За разлика от Лили, която Мангъров тази вечер ще го сънува, а и не само тази.
Нито съм го гледала, нито го знам кой е, обаче ако за мен един човек говори глупости, спирам да се занимавам с него и край. Всяка страница едно и също.
Някой хора тук така са се паникьосали, че искат и от нас същото, защото не е честно.

Ти може да спреш да се занимаваш с него, но той занимава други и това занимание не засяга твоето пространство, а цяла държава и гражданите й. Освен това  пишеш ” нито съм го гледала, нито знам кой е. “ . Няма логика в писаното.
Как да спра като Вие не спряхте. Айде няма нужда всяка страница едно и също. Всички вече разбрахме, не сме малоумни да ни се повтаря едно и също. Да не е само Мангъров по телевизията. Ама не съм прочела тук такова натъртване за един и същи човек. Дишайте дълбоко, помага.

Повярвай,  тук повечето дишат дълбоко. Ако  наистина си решила да четеш, а не да спориш, се върни в темата “ Вирусът в Китай”, прочети хиляди полезни неща, които нашите политици явно “не знаеха” тогава, СЗО си играеше на кръстник, ЕС министрите на стражи, и не нападай потребители, защото не споделят “имунитета” на Мангъров. Този опит се проваля навсякъде.

# 1 979

Общи условия

Активация на акаунт