COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 481 159
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 3 240
Продължавам да не разбирам за кои мерки питат кога ще бъдат разхлабени? Сравняват с Австрия, ама то там всичко беше затворено, тук всичко си работи..да разхлабим кое?
Аз го приемам като “кога ще спрете да ни се карате по телевизора”

# 3 241
  • Варна
Продължавам да не разбирам за кои мерки питат кога ще бъдат разхлабени? Сравняват с Австрия, ама то там всичко беше затворено, тук всичко си работи..да разхлабим кое?
Да разрешат училището. Не знам за другите, но аз съм с три деца ученици. След тази социална изолация имам нужда да остана малко сама в къщи.Trollface

# 3 242
  • Варна
Има препоръки, средствата от еврофондовете да се пренасочат към здравеопазване. Властимащите предпочитат да изтеглят 10 млрд.общ дълг. Магистралите и спортни зали жизненообходими ли са, без производство, земеделие и нормално здравеопазване?
Умира мъж. Часове след смъртта му, тест показва положителни резултати. Подобни, нетествани случаи минават в друга статистика. Труповете тестват ли ги?

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 14:35 от Viviana91

# 3 243
  • Bulgaria
Ген. Мутафчийски: на никой не му е отказван тест. Повярвах!

# 3 244
Не разбирате ли... Ние сме най-добри от всички, каза генералисимусът - трупове няма. Нищо, че и хигиена и дисциплина няма по гетата. А вирусът е смъртоносен. 😏

# 3 245
Да разрешат училището. Не знам за другите, но аз съм с три деца ученици. След тази социална изолация имам нужда да остана малко сама в къщи.Trollface

А не ви ли е по-важно здравето на децата ви, от вашето усамотяване?

# 3 246
  • София
Руснаци се борят с коронавируса Grinning

# 3 247

И аз тъй.....  Smiley
Ама хич няма да се разсърдя, ако утре се събудя и ИП е отменено, без да съм разбрала. Simple Smile

Ти добре, че отслабна, че Генералът одеве каза, че КОВИД е най-страшен за хора с наднормено тегло!

И да те осведомя, че Корона вируси има много и не отсега, но КОВИД 19 е нов и много различен от предните.
А за Георги Дяков да кажа, че е и много заразен, за разлика от рак/инсулт/катастрофи и разни други.

Този Радев съвсем ми падна в очите.
Какви са тези команди - кръгом  и обратно?! За депутатите, че си отказали заплатите.
Той в казарма ли мисли, че се намира???

# 3 248
Втори брифинг за един ден - втори път се задава въпроса за разхлабането на мерките. Сигурно ще го слушаме този въпрос до края на ИП - на всеки брифинг

# 3 249
В България засега нещата са по-добре, отколкото в Исландия.

Смъртност на 1 милион жители:
България - 3
Исландия - 18

# 3 250
Мутафчийски излъга поне три пъти! Наглец! България не тества колкото в Европа! България не тества достатъчно! България няма план!

В другите държави заявката означава нещо!

# 3 251
Той в казарма ли мисли, че се намира???
За мутафчийски ли питаш?

# 3 252
  • Пловдив
В България засега нещата са по-добре, отколкото в Исландия.

Смъртност на 1 милион жители:
България - 3
Исландия - 18

Лили, при нас не се изследва, не сравнявай несравними неща.

# 3 253
Мисля, че някои хора прекаляват с квалификациите и обидите тук. То не беше врене на носове в чуждите работи, сега и на тегло ще се обиждаме. Не падайте толкова ниско, моля Ви. Нека запазим добрия тон!

Има ли смисъл да го гледам този брифинг или нищо съществено не се говори?

# 3 254
  • Ispania
Обновени данни от Испания :
Заразени:140510
Последни 24 часа: 5478( за съжаление пак са се вдигнали😞)
Оздравяли:43208(2771 повече от вчера)
В болница :63093
Починали :13798
(743 за последните 24 часа, което е повече Пт вчера 😞)
Вал, успя ли да се прибереш?

Аз щях да се прибирам ваканция , и отменихме пътуването.
Страха да не заразим (с три деца, потенциални преносители ,пипали и пипащи всичко по две летища) семейството ми или някоя баба/дядо около нас е по-силен.
В началото нашата област беше на второ място по заразени, сега минахме назад в графиката , но възможността някое от децата да беше “хванало” беше голяма. В училището на малките имаше два случая.
 Лятото ще дойде скоро☺, дано всичко е минало до тогава.

Общи условия

Активация на акаунт