COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 483 738
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 3 525
  • Варна
[Жената писа че е нямал никакви заболявания,и още вчера е починал,не днес.
Т.е. тази трахеостома след инцидент е измислица?
От какво е починал според нея в такъв случай?

# 3 526
И все пак аз не намирам информация за 7 заразени от 17 годишен. Несериозно става вече
Според сайта на община Бургас, те са контактни, а не заразени. Не били компютри, а компоти Simple Smile . Утре на брифинга може вече и за починали да ги броят, важно е да се стряска народа...

# 3 527
  • София
А не може ли да е друг случай? Thinking

# 3 528
Да, но никой не е спрягал, че аналгин хин помага, хининът там е в пренебрежимо малко количество. Това лекарство, което уж помагало е аналгин хинин.

Имам близък с грипоподобни симптоми, предписали са му го, но го няма в аптеките. Заедно с антибиотик, по телефон.

# 3 529
  • на пистата
Не знам,така написа жената-беше здрав!Нищо повече не мога да кажа Sad защото не знам.Пиша това което съм прочела
А не може ли да е друг случай? Thinking
Няма как да е друг,36г мъж в Света Анна.

# 3 530
Тоя Радев (президента), що не вземе да се скрие някъде?
Напоследък изпълзя от дупката, в която се беше скрил и започна да пълни главите на хората с глупости. Само това остава сега - карантина и после бунтове....съвсем ще я втасаме!
Опасен е този човек, някой трябва да му залепи устата с тиксо.

# 3 531
Тъй де.  Ще се окаже прав кмета на Карнобат като тръгна да пръска против 19ка. Усетил е огнището

# 3 532
  • Варна
Да, но никой не е спрягал, че аналгин хин помага, хининът там е в пренебрежимо малко количество. Това лекарство, което уж помагало е аналгин хинин.

Имам близък с грипоподобни симптоми, предписали са му го, но го няма в аптеките. Заедно с антибиотик, по телефон.
ПО-добре парацетамол. Аналгин хин е четвърт аналгин реално.

П.П. Половин, не четвърт.

# 3 533
  • Bulgaria
Как да им вярвам,при положение,че още вчера позната на момчето писа че е починал в Света Анна.Аз вчера писах,но го редактирах Sad
http://kanal3.bg/news/bulgaria/zdraveopazvane/120277-36-godishen … -pochina-v-Sofiya

Спомням си, че преди няколко дни ген. Мутафчийски каза, че има 37-годишен мъж на респиратор, за който не се съобщава за придружаващи заболявания. Това дали е друг случай?

# 3 534
Италия, нови 3,039, твърдо паднаха и продължават да падат,  юхуу. Починали 604.
Испания също върви по-добре, нови 3,836, починали 556.

За този 36-годишен мъж, починал днес, някой знае ли подробности?

По-горе четох, че онази гадост sars сам си отишъл, преди лекарството или ваксината, и този негов братовчед ще "постъпи" така, ще видите.

# 3 535

Но защо на Аналгин-хинина казвате Аналгин-хин? Говорим за едно голямо зелено хапче, нали? Аз и сега имам една скатула, останала от едно време...

Скрит текст:
П.С. = пост скриптум

# 3 536
  • на пистата
Как да им вярвам,при положение,че още вчера позната на момчето писа че е починал в Света Анна.Аз вчера писах,но го редактирах Sad
http://kanal3.bg/news/bulgaria/zdraveopazvane/120277-36-godishen … -pochina-v-Sofiya

Спомням си, че преди няколко дни ген. Мутафчийски каза, че има 37-годишен мъж на респиратор, за който не се съобщава за придружаващи заболявания. Това дали е друг случай?
Идея си нямам.Да,сега погледнат мнението на жената,пише че е на 37г..а в статията пише 36г...ама колко 36'37 годишни болни има в Света Анна.Не знам...

# 3 537
Е как тази жена и трите и деца, до колкото разбрах се разболяват, а само тя и сина и са полужителени?
Две от децата явно са по-малки, може при тях бързо да се е изчистил вирусът. Те и по-малко дни са били с оплаквания. Големият работи, т.е. е "възрастен".

На мен ми е по-странно как в разгара на болестта тестът ѝ е отрицателен, а на финала от боледуването PCR тестът е положителен.
В кой момент от боледуването е най-добре да се тестваме, ако се наложи?

# 3 538

Но защо на Аналгин-хинина казвате Аналгин-хин? Говорим за едно голямо зелено хапче, нали?
Това са РАЗЛИЧНИ лекарства със сходни имена. Голямото зелено хапче го няма от години.

# 3 539
  • на пистата
Недаволна,сега прочетох мнението ти.Не,сина ми беше в Пловдив.
Jacklin,пазете се 😊лек път!

Общи условия

Активация на акаунт