COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 481 933
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 3 945
Брифинга не го гледах отначало.
Но за този случай вчера чух обяснението. Не се спомена никаква мозъчна травма.

Какво още нещо?
Питам за фамилията на Севда? Нали е журналистка.

# 3 946
  • София
Бихте ли ми подсказали за кое лекарство против краста се говори от вчера. Интересуват ме противопоказанията му.
Това е ивермектин, изключително токсичен. Преди време се ползваше в чист вид за профилактика на дирофилариоза (сърдечен червей), даваха го на кучето ми. Преди това го теглеха на кантара, смятаха с калкулатора и брояха капките с капкомер. Сега лудите се юрнали да го купуват, защото има теория, че помага срещу вируса. Все още пробите са само лабораторни, на хора не е тестван и само идиот би го пил, ама сигурно и такива има.
Ветеринари: Лекарството срещу краста е опасно за хората, то е за животни

# 3 947
Аха, ние (болните ) го ползваме срещу розацея от няколко години (в 1% де). Не знаех, че е срещу краста. Мерси

# 3 948
  • София
Правилно ли разбрах, че ББ очаква както бързо са се изтествали предпазните облекла и маски така бързо надве-натри да мине и процедурата  за лекарство???
Аз такова лекарство не искам, да го дава на дъщеря си и внуците си!
Това ми е сред основните страхове - да не направят задължителна някаква нова ваксина или друг експеримент от такова естество. Но не вярвам хората масово да са чак такива овце, че да приемат такова нещо, дори и много уплашените.
А кое е това лекарство, дето ще произвеждаме с тонове? Хинин ли, що ли? Или онова - антипаразитния препарат?

П.п. - на брифинга казаха, че 36-ия е бил с черепно-мозъчна травма.

# 3 949
  • София
April morning, бързите тестове са тези за антитела. Има китайски, има корейски. За тези, които забравят от Китай тръгнаха нещата, те със сигурност имат лека преднина в тестовете. Те са и доста евтини.

rorik ще възраждаме родното производство и ще печелим милиони?!?!!!!!!!! Надявам се, че го пишеш иронично, защото не вярвам някой да вярва в тези пълни простотии. Може би сега ще възродим и фармацията като произвеждаме лекарства, които да даваме на Австралия.

Още не може да ми мине нервата от тази абсурдна и нагла пресконференция. А като чета, че има хора, които вярват на всичко, което Бобо каже по телевизора и ми призлява за плитката мисъл на част от населението.

# 3 950
  • София
Аха, ние (болните ) го ползваме срещу розацея от няколко години (в 1% де). Не знаех, че е срещу краста. Мерси
Не твърдя, че не става за хора, а за това, че не трябва да се пие от шишето.

# 3 951
  • София
За 36-годишния мъж обявиха, че е билс фиброза и трахеостома след инцидент преди години.
Ако беше с настояща черепно-мозъчна травма нямаше да го лекуват в инфекциозното.

# 3 952

Чухте ли че икономиката минава на самозадоволяване  с хранителни продукти ? Ще си ядем българските домати . От това по хубаво има ли? Щото до сега имаше много биологични продукти които нашите фермери изнасяха а внасяха и предлагаха  боклук тук ?
Ако изнасяме такава стока ще бъде за качествени неща а не за китайски боклуци .
Разбирате ли че България има шанс да развие икономиката си и да получава прилични пари  а не стотинки като китайците ?
Министър Танева е искала от "великите" вериги да предоставят площи за родни продукти - интервю преди малко по БНТ. Вижте какъв е отговора на същите тези вериги:
https://fakti.bg/biznes/463112-verigi-zaplashiha-s-nakazatelni-p … m-za-bg-produkcia

Те няма да допуснат нашите стоки. Миналото лято видях в Лидл патладжани внос от Холандия на някаква космическа цена, при положение, че у нас беше сезона и патладжани бол.

Направо ми се поввръща от нашия вожд...то бива самочувствие, ама неговото е прекалено...добре, че го възприемам от смешната му страна.

# 3 953
Каква е тази Севда?

Красимира, пак пишеш глупости.
Починалият на 36 г. е бил с фиброза след претърпяна катастофа, преди години.
Откъде измисли черепно-мозъчна травма?
Не говори глупости, така казаха на днешния брифинг. Само защото не харесвате някой, не значи, че той пише глупости и си измисля.
Само че казаха и другото, въобще голямо преиначаване на целия брифинг.
Журналиста от7/8 не беше отрязан, напротив, Севда трябваше да млъкне за да си зададе въпроса той.
ББ не е казал, че е по важен от медиците на първа линия, а че тестовете му са задължителни /и е прав/
Костюма от Враца се каза, че е за хигиенистите, не за лекарите.
Бързите тестове за антитела предполагам би било тъпо да се правят, докато са под карантина. Нали целта им е да се види кой го е минал, а не кой е болен.
Повече направени PCR и по-малко положителни, това е важното от брифинга!

# 3 954

При условие, че ПСР тестове няма, вероятно наистина не се тестват всички хора със симптоми. Но пък се третират като заразени. Поставят се под карантина, наблюдават се от ЛЛ и се лекуват симптоматично. Да, не влизат в статистиката, но по-важно е да не сеят зараза. За статистика има време.

Симтоматичните не се поставят под карантина! Само контактните.

# 3 955
Брифинга не го гледах отначало.
Но за този случай вчера чух обяснението. Не се спомена никаква мозъчна травма.

Каза го в началото на брифинга, докато четеше данните=

Какво още нещо?
Питам за фамилията на Севда? Нали е журналистка.

ББ я наричаше "Севда", без фамилия.

Други въпроси?
Не е трудно да се провери в интернет. .......... Пиарката му -  Севделина Арнаудова
https://24novini.bg/bulgaria/community/item/26826-skandal-spryah … ifinga-na-borisov

# 3 956
  • София
Лекарството е за розацея в определена форма. Не съм чела за орален прием,  крем е лекарство в 1%.

Народа вече е щурмувал ветеринарните аптеки, скоро ще има данни и за пероралния прием Simple Smile Ако не напълнят токсикологиите може и да го броим за проучване и да го разрешат за употреба Simple Smile

# 3 957
iliana__ , ако медиците не се тестват и не знаят дали са заразени или не, има голяма опасност, по мое мнение, заразата да тръгне от болниците. Също, ако лекарите се разболеят, кой ще лекува тези, които ще успеят да се доредят до болнично лечение.

# 3 958
Той ББ винаги хвърля кьорфишеци в пространството и ако мине номера мине, ако ли не, всичко се извърта така, че да звучи, че уж едно казал, ама то било друго. Само да има кой да му вярва.

# 3 959
Ама с това лекарство са правени опити само инвитро. /на стъкло/ Тепърва ще се пробва какво ще е действието в жив организъм. Ясно, е че се надяваме всички на пробив, но не е хубаво да се прибързва... Особено пък някой да реши да се снабдява и да пие нещо на своя глава.

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 11:04 от valeriq.k

Общи условия

Активация на акаунт