COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 482 917
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 5 340
  • Мадрид / София
Относно малките деца: въпреки, че не боледуват от коронавируса са преносители и съответно заразяват по-възрастните. Затова тях първи ги спряха и оставиха в къщи.

# 5 341
Полицаите ги тестваха с бързи тестове, депутати и медицински персонал са тествани с pcr. Та полицаите не са ощетили никого. Ползват ги за опитни зайчета с тестове от дарения.
Хора със симптоми трябва да се тестват с pcr.
Мии айде обясни  им го-зор за тестване.
Ама ние искаме със съвършенството. Нямаме случаи, но някой е виновен.

Сега ще се види резултатът. Още  малко .

# 5 342
Азотният оксид може да е спасение за заразените с COVID-19
https://www.24chasa.bg/novini/article/8434373

Благодаря за статията, много интересна.
За пръв път чета, че затлъстяването е предпоставка за вируса, но може би има резон.
Още от времето на соца , доста мъже си отидоха в сравнително млада възраст от хапчета виагра .
И това го знаят лекарите . Поразява сърцето .
Никой не е умирал от виагра по времето на соца,защото нямаше такава.Виаграта е на пазара от 1998г.

# 5 343
Карантината е от 14 дни, а може и повече и служи за проявяване на симптомите и съответно взимане на мерки.
В България, карантина е личната отговорност на индивида към околните. Да, някои хора не се прибират в домовете си 14 дни и се изолират от света, други обикалят родата, съседите, приятелите и то 14 дни минали, а симптомите се появяват при някоя баба.
Имах предвид карантина на влизащите пътници, идващи от други страни.
Разбрах те и точно това се опитвам да обясня. Всеки, който влиза в БГ, 14 дни карантина. Първите, които влязоха, обиколиха всички близки и познати и тогава се прибраха по домовете си т.е. разнесоха вируса много добре, сега чакаме резултата.
Имаше и съвестни хора, които изчакаха да минат тези 14, наистина в изолация и тогава се прибраха по домовете си. Просто мислиха за близките си.
Контролът беше никакъв. Сега има някакъв начин де ги следят, но дали го правят не знам.

# 5 344
  • Пловдив
Франция допълват починалите в болниците с тези, починали по домовете за възрастни хора, където са починали над 4000 души.
Днес имат спад на броя на пациентите на интензивни грижи.

# 5 345
  • Мадрид / София
Наистина ли?
Относно малките деца: въпреки, че не боледуват от коронавируса са преносители и съответно заразяват по-възрастните. Затова тях първи ги спряха и оставиха в къщи.
Истината, истината ви казвам!
Изключително малко деца боледуват от коронавируса, но го предават. Знае се.

# 5 346
  • Germany
Явно и Пинк така е чувала, че малките деца не боледували от Ковид19. Изтеглила е късата клечка обаче. Мисля че назад някъде или в предната тема съм поствала статистика от Италия, че повечето деца са заразяват от възрастни, а не обратното.

# 5 347
  • Там,където се събуждам щастлива.

И още нещо, по повод защитаващи те събиранията в църкви сега - от къде е пламнало източна Франция, Щвейцария и малко около тях - отново от църковна сбирка! Не е само нета, това ми го каза мой близък, който от много години живее във Франция.
https://btvnovinite.bg/svetut/kak-bogomolci-predizvikaha-vzriv-o … vav-francija.html

Вие правите ли разлика между православна служба и евангелистко едноседмично събитие ала фестивал?

# 5 348
Тесла, да не бъркам, но ми се стори в един от постовете ти, че изчисляваш смъртността като тази, че и по-малка от грип?
Бъркам ли нещо?

Wagabunga, и ти ли не разбра къде се поставя цитат?

Точно затова не трябва да са навън.
Но майчунгелите не признават нищо, те трябва да ги извеждат задължително.

# 5 349

И още нещо, по повод защитаващи те събиранията в църкви сега - от къде е пламнало източна Франция, Щвейцария и малко около тях - отново от църковна сбирка! Не е само нета, това ми го каза мой близък, който от много години живее във Франция.
https://btvnovinite.bg/svetut/kak-bogomolci-predizvikaha-vzriv-o … vav-francija.html

Вие правите ли разлика между православна служба и евангелистко едноседмично събитие ала фестивал?
Защо ли си помислих същото!

# 5 350
Малко достоверни, а не статистически данни за две държави със сходно население и брой заразени. Но с разлика 10 пъти в броя на починалите...
Да, ще кажете, че израелците тестват до дупка, докато шведите изобщо не тестват. Но това определя броя на заразените, а не на починалите. А там разликата е цели десет пъти!

Благодаря Ви за тези данни.
Тестуването, освен че помага за да се прекъсне веригата на контактните, позволява веднага да се отсеят рисковите групи и възрастните хора, и ВЕДНАГА възрастните и засегнатите, да се поставят под повишено внимание и грижи. И много правилно- както винаги Израелците са на ниво! Освен че те имат върхови лечебни средства на разположение... не се и съмнявам, с какви препарати вече разполагат!

АКО ОТВОРЯТ В БЪЛГАРИЯ ЦЪРКВИТЕ, сега, и в това време, това ще е най-безотговорното нещо, което тези безумци могат да направят. И ще построят паметник на собственият си кретенизъм за сметка на обикновените хора.

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 23:44 от Birdie

# 5 351
Цитат
Тесла, да не бъркам, но ми се стори в един от постовете ти, че изчисляваш смъртността като тази, че и по-малка от грип?
Бъркам ли нещо?
Изобщо не бъркаш, това показва тестуването на полицаите, с уговорката че не казах че е по малка от грип а че е близка до него. Впрочем същото тестуване в Швеция на представителна извадка показва същото нещо, и при това там е направена на населението а не на полицаите.

# 5 352
Малко достоверни, а не статистически данни за две държави със сходно население и брой заразени. Но с разлика 10 пъти в броя на починалите...
Да, ще кажете, че израелците тестват до дупка, докато шведите изобщо не тестват. Но това определя броя на заразените, а не на починалите. А там разликата е цели десет пъти!

Благодаря Ви за тези данни.
Тестуването, освен че помага за да се спре веригата на контактните, позволява веднага да се отсеят рисковите групи и възрастните хора, и ВЕДНАГА възрастните и засегнатите, да се поставят под повишено внимание и грижи. И много правилно- както винаги Израелците са на ниво! Освен че те имат върхови лечебни средства на разположение... не се и съмнявам, с какви препарати вече разполагат!

АКО ОТВОРЯТ В БЪЛГАРИЯ ЦЪРКВИТЕ, сега, и в това време, това ще е най-безотговорното нещо, което тези безумци могат да направят. И ще си построят паметник на собственият кретенизъм за сметка на обикновените хора.
Вече ги отвориха.
Цял ден обясняват позиции. За мен беше нелепо преди месец. Във варианта , сега, наистина е безопасно.

# 5 353
  • Мадрид / София
По възрасти:

Явно и Пинк така е чувала, че малките деца не боледували от Ковид19. Изтеглила е късата клечка обаче. Мисля че назад някъде или в предната тема съм поствала статистика от Италия, че повечето деца са заразяват от възрастни, а не обратното.

# 5 354
  • Germany
Знам какви са данните. Следя още от Китай вирусът. Просто това, че децата са преносители и заразяват възрастните не е съвсем така, в повечето случаи възрастните заразяват децата си. И да знам,  че повечето деца го карат по-леко. Но явно в Щатите това са им повтаряли, че няма опасност за децата им и Пинк е била неприятно изненадана. Защото все пак до скоро всичко беше грейт и амейзинг там .

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 22:45 от PeaPink

Общи условия

Активация на акаунт