COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 479 933
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 5 895
jedinait, мисля, че числото беше 7 или 9 от всички тествани полицаи.

Тоест 8 на 1000 от застрашените групи. Чудно ми е колко е за България като цяло. Ако вземем предвид и че от 500 в парламента 3ма бяха положителни по бакалските ми сметки излиза, че долу горе 5 на 1000 са се имали близка среща от 3тия вид. Излизат 3500 в София, от 10% тях са открити. Кажи речи същият резултат беше и в Германия - 15%, но с масово тестване и то в клъстър .

# 5 896
Хора, какво стана с мерките, хора.
Мерки няма. Всичко живо е на улицата.
Тийнове на тумби, без предпазни средства. Пенсионери, млади, стари, всички омешани. Коо стааа, тука, бе. Аз чинно си седя у дома, а народа върлува навън. Майтапят ли се с нас, какво се случва. Днес един пич се завира у мен в магазина, викам - спазвайте дистанция, ако обичате. Тоя отскача - Аааа, извинете, извинете, побъркахме се с тоя вирус, ама знаете ли, сестра ми живее в Щатите, 5G-то било виновно, не сме ние. Оф, бееее. Да им имам и Щаба, и мерките и полисманите дет днеска и те хортуваха по тв-то.

# 5 897
Ама тя и полицията никой не "варди".
Никой не стои пред вратата да пази друг.
Правят се периодични проверки дали се спазва карантината.
Е не е нужно да се правите, че не разбирате контекста. Трябва много повече от тези проверки да се прави. Елфичка е дала добри идеи, прочетете ги.
Преувеличаваш, не, ами послъга. Ние ли се правим или?
Ти добре ли си? Да ти звъни полиция 5 пъти на ден и да те кара по два пъти да се явиш на балкона дали си у вас как ти звучи??? Казах и преди, леля ми бяха в карантина за завърнали се от чужбина. И те варди полиция, ама буквално. Кое не ти е ясно?
Мерси, добре съм.

И много мразя да ме пращат за зелен хайвер.

В текста пише тогава ни провериха за пръв и последен път. Никакви проверки пет пъти.

Нарочно не скривам разговора ни в този пост.

# 5 898
  • Другата България
Скрит текст:
Скрит текст:
Ама тя и полицията никой не "варди".
Никой не стои пред вратата да пази друг.
Правят се периодични проверки дали се спазва карантината.
Е не е нужно да се правите, че не разбирате контекста. Трябва много повече от тези проверки да се прави. Елфичка е дала добри идеи, прочетете ги.
Преувеличаваш, не, ами послъга. Ние ли се правим или?
Ти добре ли си? Да ти звъни полиция 5 пъти на ден и да те кара по два пъти да се явиш на балкона дали си у вас как ти звучи??? Казах и преди, леля ми бяха в карантина за завърнали се от чужбина. И те варди полиция, ама буквално. Кое не ти е ясно?
Прочети колко хора под карантина има в момента в България. Общо. И ми кажи, че вярваш, че до всеки дом 24/7 има полицейски автомобил. Аз ще ти кажа със сигурност, че няма.
Изключения се правят за ромските квартали и лица с вече установено нарушаване на карантината. Не казвам, че вашите роднини са били такива, казвам само къде има денонощно полиция.
Ти лично говорила ли си с тези всички хора, за да го твърдиш това? Аз мога да говоря само за конкретни случаи разбира се. Ти също, защото няма как да знаеш всички ли са така или не. Леля ми си дойдоха от чужбина, на следващия ден си дойде полицията, сложиха им карантината и това с проверките си продължи точно 14 дена. Не са я нарушавали разбира се.
"Дойде полицията и провърките продължиха" е съвсем различно от това "да те варди полиция, буквално".
Мисля, че за всеки разликата е очевидна. Казвам, че полиция не стои буквално пред дома на всеки карантиниран. Постоянно. Което се разбира от твоите постове.
Не, не съм говорила с всички тези хора, но знам, че е така.

# 5 899
Наистина миналата седмица нямаше хора по улицата около нас. 1-2 на ден минаваха. Вярно, че беше студено, но от понеделник е такава върволица, каквато и в нормално време не съм виждала. Все едно насила трябва всички да са навън...

# 5 900
Хора, какво стана с мерките, хора.
Мерки няма. Всичко живо е на улицата.
Тийнове на тумби, без предпазни средства. Пенсионери, млади, стари, всички омешани. Коо стааа, тука, бе. Аз чинно си седя у дома, а народа върлува навън. Майтапят ли се с нас, какво се случва. Днес един пич се завира у мен в магазина, викам - спазвайте дистанция, ако обичате. Тоя отскача - Аааа, извинете, извинете, побъркахме се с тоя вирус, ама знаете ли, сестра ми живее в Щатите, 5G-то било виновно, не сме ние. Оф, бееее. Да им имам и Щаба, и мерките и полисманите дет днеска и те хортуваха по тв-то.

Аз се чудя същото....взех да си мисля, че нещо аз не съм разбрала! По природа съм стрктен човек,и понеже личната ми ситуация позволява да съм в къщи.от 5.03. до ден днешен съм излизала 2 пъти от дома си! Днес беше вторият път....и видях и преживях абсолютно същата картина за която вие пишете! Хора без маски, хора с маски, но сложени лежерно, проформа, аз следя за препоръчана дистанция, ама май само аз бях....та no comment

# 5 901
Започна се - в момента в Лице в лице по БТВ, гражданин Стойнов (заедно с адвоката си Дерменджиев), който е завел жалба срещу наредбата на Министъра на здравеопазването за забрана на разходките в парка. Това се очакваше.

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 17:36 от DeltaAzimut

# 5 902
Тези готини ръкавици, като на корееца, знае ли някой откъде може да се купят. Медицинските са пълно дърво.

Вчера си закупих от Метро, за съжаление не се сещам цената....дребна сума беше,50 бройки в пакетче! Говоря за Варна
Кои са ръкавиците, извинете, 2 дни не съм влизала, може ли пак линк.

# 5 903
  • Пловдив
Мдааа, всичкото население е по улиците. Тъпче се с дюнери по къси гащи. Любов кипи във въздуха, тийновете само дето секс не са подкарали по пейките. Изобщо не схващам за какво са воплите в темата. А, да. За парка. Виждам всичко от терасата. Не е точно парк, където живея, но е с доста пейки и зеленина. Якоооо. Каква изолация, какво ИП, какви 5000 лева.

# 5 904
  • Пловдив
Според мен за хората забраната падна...сами си я свалиха и кат погледна през терасата всичко е по старому с изкл.на мен Head Band

# 5 905
Моля lovely да не се сърди.

Реших да похваля полицията, че за сефте се е разработила, а тя поотбила номера отново.

# 5 906
  • Шумен
https://news.bg/world/е.html

Швеция, чипове и защо сравненията са неуместни. Опитах се да си го представя в България това. Котката ми има чип.
После някой да каже, че конспирациите били дрън дрън, всичко си върви по план, скоро навсякъде по света, всяко "говедо" с чип.

Ще каже, естествено,то се вижда много отчетливо в темата -всички постове с информация, която не съдържа пряко или косвено от рода,че ще пламнем, ако се заразим - пневмонията ни  е в кърпа вързана, ще настане мор след 10 дни и подобни, се подминават или се коментира колко са скапани и жълти сайтовете, където са публикувани неща, над които трябва да се мисли.

# 5 907
  • София
Според мен
за хората забраната падна...сами си я свалиха и кат погледна през терасата всичко е по старому с изкл.на мен Head Band
За заключилите се вкъщи, вземете прочетете най-после заповедта на министъра на здравеопазването и престанете да правите свободни съчинения на тема какво е забранено на база на призивите на Мутафчийски и чутото по телевизора.

# 5 908
Направена е снимка на вируса и клетката. Виолетовото е клетката, а жълтите точки са вируса.
Леле, колко е грозен! Идва ми веднага да го изчигъркам от клетката.

Шведите хем с чип, хем си плащат да им го сложат... Добре, че в статията само за 4000 души говорят.

# 5 909
Тези готини ръкавици, като на корееца, знае ли някой откъде може да се купят. Медицинските са пълно дърво.

Вчера си закупих от Метро, за съжаление не се сещам цената....дребна сума беше,50 бройки в пакетче! Говоря за Варна
Кои са ръкавиците, извинете, 2 дни не съм влизала, може ли пак линк.

Ръкавичките са от най елементарните, тези които се предлагат в супермаркетите, да го ползваш когато си вземаш хляб

Общи условия

Активация на акаунт