Ето това наистина е ирония, аз пък мисля точно обратното че тогава изобщо не бях прав, защото тогава имах много малко информация за вируса и пишех какви ли не неща, които сега се оказват глупости, а тези които не са глупости са силно преувеличени, какво страшилище е, че смъртността му е много висока, много хора ще умрат, правех апокалиптични оценки, тия оценки сега се оказва че са тотално погрешни, понеже тия дни и особено след Австрия и Швеция които реално почват да разкриват истинската картина за вируса, се върнах да попрочета какви съм ги писъл в самото начало и се смях на доста неща. А колко отдавана беше, тия 2, 3 месеца оттогава насам ми се струват като 2 , 3 години толкова време мина, че като ги чета тия неща които ти смяташ за верни имам чувството че ги е писал друг човек а не аз. Тогава съм спорил с едни хора а сега споря с други хора, е има и изключения и като Бързият влак с които може би винаги съм спорил, щото тя тогава не е била на моето мнение и сега не е.
А тогава наистина ме обвиняваха хората че всявам излишна паника, и са били прави. Така смятам. Вирусът не е опасен за отделният индивид, смъртността му е много ниска, опасен е за държавите защото бързо се разпространява и е способен да срива здравни с-ми но за отделният индивид не е опасен. Разбира се всяка болест е опасна но все пак едно е болест със смъртност 21% както е в стат. а друго е такава при която смъртността е 0,15 - 0,30%, каквато е истината. Препоръчани теми