COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 484 076
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 8 340
Е, и? Какво като са били възрастни? ... това прави нещата по-различни?

Ммм ... даааа. Те от 10 години си живеят с "придружаващите заболявания"... и точно сега решиха да си отидат от този свят? По време на епидемията? Просто, натиснаха там едно копче... и си отидоха. По собствено и смирено желание?
Господинът "изперка" окончателно, наистина.
Да, от 10 години си живеят с "придружаващите заболявания" и всекидневно, преди "пандемията", по статистически данни в Италия умират по 1600 души.
Кой им натискаше копчето тогава?
И защо сега да прибавяте още 1600? Логика??

# 8 341

А тази плазма е извлечена от хора преболедували КВ или човешка плазма просто.

Вие как мислите?

# 8 342
  • София

С на преболедувалите заразата разбира се. Не е панацея, но явно дава резултат. Доколкото знам така са лекували и в Китай, но не всички, в смисъл прилага се в Китай и Германия, но се съмнявам да е за всеки, то май и няма как. Честно казано не съм сигурен. Но е показателно (ако излезем от конспирацията и повярваме на Китай), че смъртността в Китай и Германия е доста ниска на фона на много други държави.
Има спекулации и че Борис Джонсън е лекуван така + някаква специална кислородна терапия. Но човека за 3 дена го измъкнаха от интензивното, където се стои със седмици обикновено...

# 8 343
Има ли информация колко потвърдени с Ковид има в Пловдив(ско)? Благодаря!
32 мисля, но не съм сигурна.
Благодаря.

# 8 344
Наистина мислех Мангъров за по-адекватен специалист... Не може да кажеш за 38г. човек, че би починал дори и без коронавируса. Да, хората са щели да починат, факт, безсмъртието не е измислено още, но е и факт, че без коронавируса са щели да живеят повече...

Почвам да се плаша от това накъде отиват нещата и ме е страх, че няма адекватни кадри, които да ни ръководят.

За щастие той не ръководи, само си плямпоти насам натам. И кой му се върза - Волен Сидеров.

# 8 345
Лечение с плазма с антитела се прилага и в Германия.

От преболедували.
Здрави хора нямат антитела срещу КОВИД.

Бо Джо получи и от Америка лекарство. "Брат му" - Тръмп, се хвалеше, че му е изпратил нещо специално.

# 8 346
Има ли информация колко потвърдени с Ковид има в Пловдив(ско)? Благодаря!
35 са. От няколко дена обаче нямаме нов случай в Пловдив. Дано така да си остане.

# 8 347
Прави ли ви впечатление, че имаме доста голяма смъртност. В страна като Словакия, която има горе долу същия брой регистрирани заразени, досега са умрели само 2ма,, а у нас 32ма. На какво се дължи това? Изключвам вариант да имаме 15 пъти повече действително инфектирани от тях.

# 8 348

С на преболедувалите заразата разбира се. Не е панацея, но явно дава резултат. Доколкото знам така са лекували и в Китай, но не всички, в смисъл прилага се в Китай и Германия, но се съмнявам да е за всеки, то май и няма как. Честно казано не съм сигурен. Но е показателно (ако излезем от конспирацията и повярваме на Китай), че смъртността в Китай и Германия е доста ниска на фона на много други държави.
Има спекулации и че Борис Джонсън е лекуван така + някаква специална кислородна терапия. Но човека за 3 дена го измъкнаха от интензивното, където се стои със седмици обикновено...
Аз още от вихъра в Ухан бях удивен, че не се ползва този доказан и най-древен метод! Със сигурност има специфики, но все пак сме 21и век - кръвни групи, заболявания и прочие може да се анализират бързо.

# 8 349
  • Варна
Прави ли ви впечатление, че имаме доста голяма смъртност. В страна като Словакия, която има горе долу същия брой регистрирани заразени, досега са умрели само 2ма,, а у нас 32ма. На какво се дължи това? Изключвам вариант да имаме 15 пъти повече действително инфектирани от тях.
По-болни сме вероятно. / Имам предвид придружаващи заболявания./

# 8 350
При нас със сигурност поне 5-6 човека са пришити към починали от вируса.

# 8 351
Аз още от вихъра в Ухан бях удивен, че не се ползва този доказан и най-древен метод! Със сигурност има специфики, но все пак сме 21и век - кръвни групи, заболявания и прочие може да се анализират бързо.

Е как бе, правеха го, разбира се. Даже китайците, които дойдоха в Италия да помагат им показаха точно това.

# 8 352

Щото няма как да източат кръвата на оздравелите против желанието им.

# 8 353
Да, от 10 години си живеят с "придружаващите заболявания" и всекидневно, преди "пандемията", по статистически данни в Италия умират по 1600 души.
Кой им натискаше копчето тогава?
Може ли линк или източник на тези статистически данни за Италия?

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/fiel … s/346rank.html#IT
Italy 10.7 на хиляда. 60 милиона/1000Х10.7/365дни=1700 на ден.

# 8 354

Вие как мислите?
Предвид, че този процес не е толкова прост, бърз, а и има ли толкова донори, които да са преболедували и т.н., не ми не вярва да има количества, които да са за масова употреба.
Иначе си има човешка плазма за вливания при инфекции.

Общи условия

Активация на акаунт