COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 480 704
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 8 790
Банско изпрати и болни македонци в Македония, имаше британци, имаше израелци, дори българи си го занесоха в Троян ли беше, че забравих. Не там вирус няма, извинявайте. Всичко е лъжа и измама, да Ви излъжат тук за да затворят един град под карантина. Е така просто, за да отчетем дейност.

# 8 791
unabella, кога и къде са казали, че ще забраняват пътуването тотално? Не гледам брифингите отдавна.

# 8 792
И аз питам какво значи тотално и с линк ако може.

# 8 793
За празниците, може и да затворят градовете с цел да избегнат масово пътуване. Масовото пътуване няма как да има, отдавна голяма част от придошлите в София си отидоха по родните места.

# 8 794
Скрит текст:
Скрит текст:
Мога ли да ида да видя роднина и дали ще ме пуснат през КПП? Че 2 КПП трябва да мина. Освен декларация, друго? И на връщане?

Да, няма проблем. Приготви си 4 декларации, за да отидеш и да се върнеш без проблем, но ме съмнява да те спрат въобще.

Сериозно? То се обезмисля цялата работа така. Не е вярно, че не спират.

Не спират, от личен опит ти го казвам.

Не знам за кой град говорите, тук спират и искат декларации, както си му е реда.
Информацята за Великден, която имам, че ще ограничат още повече влизането-излизането от градовете, не е от официален източник, а от полицаи на КПП-то. /може да не я вземате под внимание, но е логична/

# 8 795
Скрит текст:
Мога ли да ида да видя роднина и дали ще ме пуснат през КПП? Че 2 КПП трябва да мина. Освен декларация, друго? И на връщане?

Да, няма проблем. Приготви си 4 декларации, за да отидеш и да се върнеш без проблем, но ме съмнява да те спрат въобще.

Сериозно? То се обезмисля цялата работа така. Не е вярно, че не спират.

Не спират, от личен опит ти го казвам.
От личен опит, спряха ме, че и ме върнаха.

# 8 796
  • Варна
Да затворят и хр. вериги за празничните дни.Там винаги има опашки.

# 8 797
Знам, че има скептично настроени. Аз обаче гледах едно предаване с един американски астролог при Гала. Изненада ме, доста неща се оказаха верни за тази година.
Последното, което каза е че 27.04 е важна дата за България. Ще видим. Аз вече на никой не вярвам. Нито на светила, нито на политици.

Кой е тоя дето е познал за вируса.
Гал Сасон.Нещо такова му беше името.И друг път е гостувал.Чак да познае...беше казал, че света влиза в труден период.

Нострадамус, Ванга, горния и пр. известни и не толкова шамани, гадатели  и гледачи на ръка от векове предсказват едно и също -  катаклизми, катастрофи, чуми, войни  и  ето, че се случи тази пандемия та изведнъж и те нещо "познаха" нали.

# 8 798
Някой инсталира ли приложението ViruSafe? Аз го направих, гледам има статистика, кои са регионите с най-много карантинирани, каква е осигуреността с медицински персонал и др. Най- интересно ми е инфото, за другите хора които посочват имат ли някой симптом. За сега не са много тези със симптоми, въпреки че очаквах да се регистрират предимно хора със. Но пък и аз се регистрирах като човек без хронични болести и симптоми характерни от КВ, та не знам.
Интересно е, дано се окаже и полезно.

# 8 799
Да затворят и хр. вериги за празничните дни.Там винаги има опашки.
Да ги провери хранителните вериги, онзи дето трябва.Да видим тогава струпвания .

# 8 800
Ако измислят начин да няма масово заразяване на Великден може и да дочакаме 14ти Май в кръчмата.

Но не само супермаркетите са проблем. А църквите.

# 8 801
Втора вълна на пандемия в Сингапур

Кога е бил интервала на първата вълна и къде може да се види?
Сега се разболяват хора, които в първата вълна не са били заразени или има такива, които ги повтаря?

# 8 802
Хаха, да, дано да замлъкнат сега радетелите на мерките като в Сингапур, че аман.
Като плъзне навсякъде, което гарантирано ще стане, кой ще е виновен, не знам, ама няма как да е ББ. (Не съм гласувала за него, не съм гласувала за никого от поне 20 години. )

# 8 803
Аз мисля, че е редно да се тестват масово продавачи в хранителни магазини - непрекъснато са в контакт с хора и са опасни не само за заразяване, ами и те да са разпространители.

# 8 804
Генетичните проучвания показват, че по-голяма част от коронавируса в Ню Йорк е дошъл от Европа, а не от Азия.

https://www.nytimes.com/2020/04/08/science/new-york-coronavirus- … rope-genomes.html

Значи светът успя да се опази от Китай, включително и ние. Но не успяхме да се опазим от Западна Евпопа.

А в Западна Европа от къде е дошъл? Да не забравяме от къде е тръгнал вируса - от Китай и мокрите им пазари, липсата на хигиена и елементарна култура. Да си го кажем, както е. Китайските туристи го разнесоха по света, както и САРС преди няколко години.

Аз пак да си кажа казванката:
Вирусът не е дошъл от пазарите в Китай - дошъл е от военните лаборатории в Ухан, построени с помощта на французите. ЗАЩОТО този вирус не е само от прилеп, а е смес от два вируса - има доста статии по темата в мрежата, който иска, да чете и да се просвети. Шизофреничната паническа реакция на китайските власти в Ухан и областта, след като изпуснаха вируса от лабораториите сред народа си, абсолютно доказва тази теза. Уплашили са се яко и въведоха драконовски мерки, защото не знаеха какво ще се случи.

Китайците съвсем не са толкова супер-дупер, колкото някои ги мислят - краднат ноу-хау на производства, нямат изобретения, нямат никаква визия - имат комунизъм, цензура и използване на човешки труд за жълти стотинки.

Така че, след цялата тази какофония трябва да се проведе задълбочено проучване за това какви точно ги вършат китайците и да бъдат наказани с въвеждане на медицински визи, репарации за пострадалите и изтегляне на производствата от там!

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 12:42 от DeltaAzimut

Общи условия

Активация на акаунт