Мангъра има проблем с изразяването може би, затова оставя някакво такова впечатление у хората че е някакъв едва ли не коравосърдечен к.чи с.н, а той просто има такъв стил на изказ. Аз много скачах срещу него и опонирах че нищо не разбира, глупости говори за ниска смъртност, за множество заразени извън стат, къде са тия хора, що не ги откриват като са толкова много, само че се оказа прав. Сега вече за тясната му специалност не мога да кажа, но и други учени по отношение на имунитета обясняват на какво се дължат данните за липса на имунитет заради повторно заразяване, той го обясни на много прост и достъпен език че това не е вярно. Нека да му потърсят хората интервютата и да видят за какво става дума, всички които се интересуват има ли няма ли имунитет, и вярно ли е че една част от хората не изграждат имунитет. Не е вярно, ама защо не е вярно вижте му интервютата, много разбираемо го обясни. 

Благодаря за комплимента, за поривите на младостта си права. Аз заради тях по рано не приемах това което казва Мангъров и дискредитирах това което казва, правейки се на по голям специалист от него, обаче от това което мога да видя и да анализирам виждам че е бил абсолютно прав за ниската смъртност, и за широкото разпространение, защото за имунитета например нищо не мога да анализирам а просто разбирам какво казва и му вярвам, обаче виждам че за това което мога да анализирам въпреки че не знам дали го обяснявам разбираемо е прав оттам нататък ми спечели доверието и за други неща за които не знам дали е прав понеже не съм вирусолог. 

макар, че днес като видях в Турция какво е положението, се поразтресох.....Честно, ще прежаля 1000лева капаро, обаче ми е мъчно за тези хорица. Винаги на почивка там се чувствам перфектно. И хигиена на ниво, и отношение и дисциплина....Като гледам ситуацията-направо гонят Италия.... 
Препоръчани теми