COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 479 288
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 9 900
До сега ни един европеец не чух да казват, че е повторил, само азиатци.. брей, че странно.
Казаха тук в темата момичетата от Италия, линк имаше. И при нас трима. В Израел и САЩ също имат такива.
За да ги приемат обратно в болницата след два отрицателни теста, явно са имали отново симптоми. И отново положителен тест. Изводите ще са след като приключат тези случаи.

# 9 901
Днес са излезнали какви ще бъдат мерките в Германия занапред
https://glas.bg/balgariia/merkel-otvaria-magazinite-no-zabrani-s … z-liatoto-429992/

Но...преди не обръщах внимание, четях за малко починали и заразени там
обаче не ми се вижда сега така, не са за мен малко
а и също ще имат следящи джаджи

"Меркел съобщи, че сега властите работят по приложение за проследяване на хората, заразени с коронавируса.

По данни на университета "Джон Хопкинс" към 21.45 часа бълг. време на 15 април носители на новия коронавирус са 133 154, а починалите - 3592. "

# 9 902
papi6 тези тестове не са 100% надеждни, 100% няма все още. За това нашите тестваха с 3 теста в началото. Може да е дал фалшиво отрицателен, после отново положителен. Също така, може да е имало по слабо отделяне на вирусът, защото имунната система си е свършила работата, но нещо се обърква явно след това. В света има над 500 000 оздравели, някакви малки бройки, не може да са знак за абсолютно нищо.

# 9 903
Не са никак малко, разбира се. Доста тревожни разкази имаше и от Германия. Просто германците се маркетират като успешни и си създадоха такъв имидж.

# 9 904
Скрит текст:
Не са никак малко, разбира се. Доста тревожни разкази имаше и от Германия. Просто германците се маркетират като успешни и си създадоха такъв имидж.

То няма и нищо тревожно, не че си създават имидж. Германците са маниаци на тема инфекции,в случая това много помогна, изобщо не ги мислете тях.

# 9 905
Германците СА супер успешни. Ниска смъртност, имат повече оздравели дневно отколкото заразени, имат си план и си действат по него. Който ги оплаква, доста бърка.

# 9 906
https://bluntforcetruth.com/news/covid-19-had-us-all-fooled-but- … 98_ZLD5RUxJDOw2nA

Снощи мъжът ми беше приет в болница със съмнения за Ковид-19 ( висока температура, която не можехме да овладеем). Имаше и накъсване в дишането. Тестът за Ковид -19 беше готов 1 час след приемането ( не използват бързи тестове). Оказа се отрицателен.
та в Хюстън има и друг вирус в момента със същата симптоматика. И при неего сиптомите започват от нищото - за 2 часа вдигна температура от 40С.
По протокол докато чака резултатите беше сложен на подаване на кислород. Придружаващи не се допускат в болнижцата, няма место за чакане. Лекарите не са облечени със скафандри, като българските.

# 9 907
Скрит текст:

То няма и нищо тревожно, не че си създават имидж. Германците са маниаци на тема инфекции,в случая това много помогна, изобщо не ги мислете тях.
Извинявай , ама за мен е тревожно. От писането тук си мислех, че има-няма максимум 50-60 човека са починали там. При това там почна доста след Италия и дори Испания да се отчитат случай повечко.

Тесла да изчисли, че мен не ме бива
какъв е процента на починалите спрямо заразените , та да видим колко са успешни немците

"По данни на университета "Джон Хопкинс" към 21.45 часа бълг. време на 15 април носители на новия коронавирус са 133 154, а починалите - 3592. "

Титина, много съжалявам. Бързо оздравяване на мъжа ти.

# 9 908

Това не е намерение така да се лекува в България. Човека просто споделя опит от други държави / ако прочетете материала в линка / . Когато се цитира избирателно, се губи част от информацията.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=709307713146473&set= … type=3&theater
Хлороквин (като активна субстанция) е внесен в България, Чайка Фарма са помолили за лиценз от Байер и Санофи (единствените европейски производители), но са били отрязани, и те са си съставили сами досие. Ще се почне неговото производство (в хапчето влизат и една камара други спомагателни неша), но не за свободен прием, за сега - нужни са данни за възможни фатални странични ефекти, както всяко лекарство. Четох мнението на жената на Том Ханкс..., ама се е излекувала...  Кирил Домусчиев също се излекува с него.  Разбирам смешките на западняците - ако това лекува, те няма да могат да си продадат техните нови и "иновативни" лекарства на цената на злато, защото това нещо е евтино. Употребява се от 1928 година, изучено, та изучено, мен ако питате.  Ако има конспирация, то е тука.  Хининът е много различен като химическа структура, освен хинолиново ядро друго общо нямат, но и двете са противомалараийни лекарства. Статията на Иланг е късен илли по-нов превод на статията на китайците от месец март, която е със 7 редакции. Аз лично я четох преди 10 дни. Много гледам се подиграват с генерал Мутафчийски, но той каза няколко пъти, че следят изкъсо къде с какво лекуват, и какви практики се употребяват. Във война военните поемат управлението, и всички други трябва да изпълняват. Никога не се дава всичката информация публично, и винаги се пази нещо в резерв. Никой не влиза в битка с всичките си сили.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 00:58 от Не се сърди, човече

# 9 909
Фани, в Германия годишно умират около 50 000 от пневмония. Позволи ми да не съм притеснена, знаейки доста по-добре от теб как са нещата тук(най-вече какво е положението в момента в болниците). Изобщо не ги мисли, оправят се чудесно. Само за справка: от 5 интубирани в болницата при нас, вече 4 са екстубирани.

# 9 910
2.7% e  това,  Фан.

# 9 911
  • Немция
В Германия все още е относително спокойно, но графиката с болните е възходяща. Заразяваме са бавно и славно. Взеха мерки за разхлабване на положението, но предпазливо.

За следящите джаджи за болни от корона се говори от месец, ще ги приложат.

Титина, бързо оздравяване на мъжа ти!

# 9 912
Шведите, колкото и да са ми симпатични по принцип, тук направо убиха змея с правата лопата! Това, ако не е дискриминация, то тогава какво е? Да не говорим колко е хуманно, пък и справедливо, спрямо хората, които са осигурени и очакват лечение. Сакън да не се понапънат малко и да не си развалят хорошото! Отвратена съм!

"В болницата Karolinska, където работи доктор Кинг, пацинети над 80 години няма да бъдат приемани в интензивно отделение. Нито тези между 60 и 80 години, които имат вече съществуващи заболявания."

https://www.dnes.bg/koronavirusat/2020/04/15/kakvo-e-staden-imun … -19-s-nego.446103
Швеция ги е драла с високи данъци десетилетия наред тези хора и сега ги зарязват.

# 9 913
Ми не е добре значи.
Благодаря, не са толкоз уау за мен, да ме извиняват.
Габито позволявам ти всичко бре душо, ама и ти ми позволи да мисля де)))

# 9 914
  • BG
Добре де, хлороквин или там както се казва нали преди се е произвеждал у нас.

Общи условия

Активация на акаунт