COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 489 931
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 10 530
Какви газови камери те гонят Калина ? В една нормална държава се спазват някакви правила и без ИП. Тук последните години е свободия и мрънкане.

# 10 531
Новините анонсираха за детенце от Варна откарано спешно в София със самолет???

# 10 532
Ен на брой страници съдим гадните, непослушни и недисциплинирани хора. То не бяха селяни, не бяха тъпаци. Тук, разбира се, се е събрал елитът.
А замисляте ли се, че за да не се изпълняват така масово, явно има нещо  криво в мерките, в прилагането им, в комуникацията, в начина, по който следват една след друга...
+ 1
И в представянето на опасността, в реалностите, в тестването, във всичко.
А тук пак е почнал лов на вещици и на всички им е виновен лошия Ганьо. Защото така е по-лесно.
И къде го видяхте това масово изнасяне от София, във фалшивите снимки, дето ви ги пускат в ПИК и БЛИЦ ли?
Щото всички уж седим вкъщи, пък сме много осведомени как Ганьо селяндура се изнасял с багажник, пълен с марули и заклани агнета. Frowning
Голямо съдене, голямо нещо. Много хора отиват сами на село за 4 дни, сигурно и те са Ганьовци.
Спрете се малко, направо е страшно в момента в темата.

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 00:12 от Анонимен

# 10 533
Това е пълно безобразие със среднощни брифинги. Извънземни ли са ни нападнали или какво. Пет часа гледат как София се изнизва. Или като ударят една ракия вечер и на НОЩ им идват идеи как да "управляват" ситуацията...

# 10 534
Брееейй пак народа виновен, че властта не може да се справи. А властта, знаеща, че за нищо не става, реве "вие сте си виновни". Joy
Аз съм излизала от града многократно и не са ми искали декларация. Как ще ме глобят?

Брей, как пък на безотговорните от народа ПАК държавата им е виновна! Все някой им е длъжен! Я да ги гони да си сложат маската, я да не пътуват. Малко се получава като в детската градина, а са с претенции на интелигентни хора.

Да сте чували за разделение на властите? Има законодателна, съдебна и изпълнителна. В нормалните държави и трите трябва да си вършат работата. Законите никъде не се спазват по съвест -  има институция, която съблюдава за изпълнението. Германците и австрийците не се раждат дисциплинирани, а това качество се възпитава - в началото в семейството,  и след това изпълнението и спазването на правилата се следи от съответните институции в  държавата. 
И да, виновна е държавата - с половинчатите мерки, с неумението да създаде и следва цялостен план  за действие като напр. - да се пътува с автомобил не може, ама с влак може, Шкембе войвода си пуши цигарката на пейчицата, Премиерът си слага маската за лигавник, а Мутафчийски пък си бърше очилата с нея -  е абсурдно е и то се вижда, но вие какво искате!?  Народът следва "светлите"  примери на своите водачи. Точка по въпроса.

# 10 535
https://m.offnews.bg/news/112_6/Sblasatci-s-politciiata-vav-Faku … video_726798.html

Сблъсъци във Факултета. Сигурно за това е брифинга.

# 10 536

Да забранят българи да се връщат в родината си? Тва е нелепо, глупаво, античовешко и против конституцията.

Путин го направи за Русия.

Брифингът започна.
За напускащите София става дума.

# 10 537
Нали ви казах вчера. Двама от нашия град със симптоми си отишли на село на семейно събиране. Също така сега се събират по 7-8 човека в къща за празниците. Коментирам го с моите приятелки , които живеят по селата.

# 10 538
  • София
Съжалявам, но наистина онези, които от 10-20 години живеят в София, а се водят по постоянен адрес по месторождение да си останат там, където са отишли за две седмици. Не може хем ниски данъци, хем криеница, хем всичко останало.

# 10 539
Гледам репортажи от България и ми става смешно. Толкова хора с маски на лицата, ама те покриват само устата. Носът се вее на въздух. Май не стига само да се въведе задължителна употреба на маски, ами трябва и да се научи населението как те се носят.

# 10 540
  • в страната на чудесата
Прекрасно, тъкмо дойдохме на вилата в изолация, няма хора наоколо. Сега да не се окаже, че не можем да се приберем за работа, а децата за училище. Тук Интернет няма, освен оскъдните мобилни. Не може да го решат от днес за утре. И да сме пред свършен факт... Така ми се отвори душата, цял ден на двора, на въздух, без маски, без прибежки и страх. Децата и те дишат цял ден и се радват на свободата на двора...
Каква вила бе джанъм? Пуснали са те щото сте обявили, че живеете там. Ми ще си стоите в къщи Simple Smile

# 10 541
  • България <3
Новините анонсираха за детенце от Варна откарано спешно в София със самолет???

Казаха ли, че е болно от коронавирус или вие решихте така?

# 10 542
Извънредно, шок, бомба - без чукане на Великден!
Официално ли е? Сега половин бг мама си отдъхна. Няма да се налага да лъжат половинки те си и да гълтат аспирин Joy
Аз както разбирам, половин бг мама отдавна и безвъзвратно са минали този период.

По темата с пътуването:
Министър-председателя на Канада и той пътува за празниците.

# 10 543
Какво значи хората се били уморили? Аз също съм уморена. Не може сега заради една банда дебили ненаяли, ненапили и ненапразнували се всички до стоим още няколко седмици под ИП. Да не говорим за невинните хора, които могат да загубят здравето и живота си. Аман.
Но и Бойко има вина, картонен герой и много мек и въртелив, ясно е че с молби само няма са стане.

# 10 544
Все едно е вече какво ще решат и съобщят, защото и както сами казаха - от 2 дни пътуват интензивно хората. Честита карантина за София. Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 01:13 от soul81

Общи условия

Активация на акаунт