Очакват по-ниска смъртност след два съответно три месеца.
Товя разбрах аз, въпреки че ми е странно как го изчислиха?!
Не мога да повярвам просто! Кой го казва това? Кой е този идиот, който е решил, че е по-голям от Господ, та седнал да определя кой колко още ще живее....
Мъжът на леля ми е на 94 години с два байпаса и тежка склероза. Другите му болести даже не ги знам всички кои са. Преди няколко месеца получи инсулт и едното му око не можеше да се затваря, а устата му се изкриви. С оглед на това, че е на 94 години помислихме, че може би това е краят. Еми, не! Оправи се. Почти не личи, че е получавал инсулт. Иначе изобщо не помни кой е. Не познава голяма част от близките хора и помни най-много 2 минути. Обаче има още живот в него. Кога ще дойде края само Бог знае. Това, че някой е стар и болен не значи нищо. Може да има още не малко години пред себе си. Никой няма право да определя кой кога щял да умре. За там ред няма. Като кожат ,че някой умрял от корона, ама имал придружаващи заболявания и ми идва да му ударя един шамар на говорещия, за да се научи какво да казва като си отвори устата. Болестите на хората не са причина за извиняване на смъртта им от корона вирус. Това са различни неща.
Значи хем Господ казва кога да умре, обаче ако може, Господ да не казва да умре от Коронавирус, правилно ли разбрах?