COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 469 028
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 12 600
По 6-ти май няма ли да стане същото пътуване и изнасяне?
не, до тогава провинцията ще е заразена Simple Smile

# 12 601
Смятам, че нарочни ги пуснаха да излизат и след това през нощта хлопнаха КПП-тата. Сега обработват общественото мнение, че заради тези пътувания сме се разминали  с оптимистичния сценарий, облечено в подходящото експертно мнение. А междувременно дават репортажи от църквите, където си има хора, но те не разпространяват явно вируса. И двете неща са ми неприемливи в тази ситуация, като второто повече заради събирането на много хора на едно място, но пък ме дразни двойния стандарт в отношението.
Двоен стандарт има навсякъде.

# 12 602
Николко няма да са заболелите от Великден. Все ги чакаме тези заболели. Първо от 8ми март, после от борбите за тоалетна хартия, след това от Цветница. Сега църквите вече не са развъдник, но явно всеки, изолиран в собствената си кола е вирусоносител, тръгнал да го разнася по страната. Когато и другата седмица няма наплив на заразени, а после и по-другата, какво още ще чакаме? Особено, ако вирусът е бил тук от началото на годината...

Дано да е така! Но както си спорим, бройката наближава 1000. А другите държави при такава бройка вече бяха затегнали доста положението, докато ние тук още се лъжем по КПП-тата.

Бройката е 200 в болница (някои безсимптомни) и 25 в интензивното. Другите не ми ги рекламирай.
Знам, че мечтаеш за повсеместна карантина, но няма да ти се сбъдне мечтата.

# 12 603
  • Варна
[

Спрямо броя жители може да сте по-зле от София с тези 25 заразени.

На официално почти 400 000 жители са около 0.006 % .За София можеш да си ги сметнеш .

# 12 604
Как няма жив човек, около нас е лудница.
На мен ми е непонятно възрастен, интелигентен човек да се прави на тарикат. Явно не е или едното или другото. Все едно, всеки рано или късно си плаща за тарикатлъка.
Вече ми се иска да вдигнат карантината, за да чуя какво ще мрънкат всички, които сега са много на зор, ако почнем да се заразяваме с хиляди.

# 12 605
  • Bulgaria
Николко няма да са заболелите от Великден. Все ги чакаме тези заболели. Първо от 8ми март, после от борбите за тоалетна хартия, след това от Цветница. Сега църквите вече не са развъдник, но явно всеки, изолиран в собствената си кола е вирусоносител, тръгнал да го разнася по страната. Когато и другата седмица няма наплив на заразени, а после и по-другата, какво още ще чакаме? Особено, ако вирусът е бил тук от началото на годината...

Дано да е така! Но както си спорим, бройката наближава 1000. А другите държави при такава бройка вече бяха затегнали доста положението, докато ние тук още се лъжем по КПП-тата.

Бройката е 200 в болница (някои безсимптомни) и 25 в интензивното. Другите не ми ги рекламирай.

Не са 200 в болница и не са 25 в интензивното. А някой може ли да гарантира, че нито един от останалите няма да се влоши и да се наложи да влезе в болница?

# 12 606
А какъв е проблема, някой да отиде да си полее пипера в някое безлюдно село , без да общува с други хора? Все пак и след 2-3 месеца ще трябва да се яде, особено ако останеш без работа, тогава всяка собствена продукция би била от помощ.

На този етап няма как за пипер да може, за друго да не може. Общо взето, всеки ще претърпи някакъв дискомфорт. Няма как да се разграничат мотивите и да се докаже,ч е при пипера няма жива душа.

# 12 607
  • София
Как няма жив човек, около нас е лудница.
На мен ми е непонятно възрастен, интелигентен човек да се прави на тарикат. Явно не е или едното или другото. Все едно, всеки рано или късно си плаща за тарикатлъка.
Вече ми се иска да вдигнат карантината, за да чуя какво ще мрънкат всички, които сега са много на зор, ако почнем да се заразяваме с хиляди.
В квартал Изток  няма да никой.

# 12 608
ако почнем да се заразяваме с хиляди.
Великден е!
 Нямате ли грам надежда в себе си, че и на този светъл ден  предлагате да разглеждаме подобни хипотези?

# 12 609
Хах, аз съм на Плиска, то затова няма в Изток никой, те са при нас Joy

# 12 610
# 12 611
ако почнем да се заразяваме с хиляди.
Великден е!
 Нямате ли грам надежда в себе си, че и на този светъл ден трябва да разглеждаме подобни хипотези?

Някои нямат търпение да се заразяваме с хиляди, нищо, че няма как да се докажат тези заразени. Сън не ги хваща, че положението в България е леко вече месец и половина.

# 12 612
  • София
Хах, аз съм на Плиска, то затова няма в Изток никой, те са при нас Joy
Там винаги ще има хора
Това си е възлова спирка

# 12 613
Защо мислите, че сега за пръв път от началото на ИП, има движение от София към провинцията и обратно ?
Една камара народ от Ботевград, Благоевград, Перник, Костенец и Елин Пелин, и Кюстендил, и Радомир и т.н. работят в София и пътуват ежедневно. Каквото има са го разнесли досега.
Имам познат, който работи в София и работата му е да пътува в болници по цялата страна, да поправя медицинска апаратура.
Всеки ден е в различен град от Русе до Сандански. Хората не са спрели да се движат изобщо, а самолетите пълни с прибиращи се от чужбина не ги коментирам изобщо.

# 12 614
Осъзнаването на базови неща е бавно... и безрезултатно. Говорилня...

Тези пък откриват велосипеда:
"Ако хората нямат възможност да си закупят базови неща, тогава няма икономика".

Друго говореха по времето на онзи с пурата и Г-ца "Левински"... други "рецепти" изпитваха на гърба на Източно-Европейските страни... "нейсе"... паметта е къса.

Общи условия

Активация на акаунт