COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 468 015
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 14 310
Ето го видеото с Мангъров, хубаво е повече хора да го изгледат, човека обяснява достъпно. Много неща се пишат тук от не специалисти. Аз избирам да вярвам на човек, който е специалист в тази област.
За/с какво тези обяснения помагат?

# 14 311
А, добър ден. Май най-после схванахте, че ограниченията са, защото здравната ни система ще издъхне и тогава Covid-a ще е последния ни проблем. Аз ви казвам - отделения под карантина, лекари болни, просто няма кой да ви погледне. Минах през едно спешно скоро, та видях с очите си. Та затова е зора да си натискате парцалите вкъщи и да носите маски, не защото някой сън не спи как да тормози всички.
Много е забавно как мрънкате, ако няма кой да ви лекува, точно толкова силно, както срещу ИП. Ама това е извънредно положение, нали разбирате - капацитет няма никоя държава, никоя. То, че у нас всичко куца - куца, ама ако си мислите , че другаде е цветя и рози, трябва да си разширите мирогледа. Сякаш сега научавате каква е здравната ни система.

Някой беше казал, че сестра му живее в Лондон и няма познати и познати на познати болни. Ми странно, щото и моята е там, ама друго разказва.

# 14 312
  • София
Ето го видеото с Мангъров, хубаво е повече хора да го изгледат, човека обяснява достъпно. Много неща се пишат тук от не специалисти. Аз избирам да вярвам на човек, който е специалист в тази област.
Помагат за реалната оценка на ситуацията. Ако го беше гледала, би трябвало да не ми задаваш такива въпроси. Аз казах, че аз избирам да вярвам на него, като специалист в тази област, това е лично моето мнение.

# 14 313

Аз днес слушах пък доц Георги Попов по Нова  и предпочитам на него да вярвам.Човека месец и половина лекува болни от Ковид. Има доста излекувани. Интересно Мангъров колко болни от КВ видя на живо, камо ли пък да ги лекува, макар че неговото не може да се нарече и лечение.

# 14 314
От щаба казаха , че децата го карат леко. Този вирус ми изглежда точно като варицелата. Децата леко, а за възрастните мор. Та в тази връзка има ли ваксина срещу варицела или всички е добре да я изкарат като малки. Някои има ли информация?

Има ваксина, разбира се. Аз се ваксинирах на 26 години Joy

# 14 315
За софиянки е глупав въпрос, но за провинциалистка като мен не е ясно
Св. Иван Рилски  частна болница ли е?
и как и защо някой със заповед въвежда задължителен тест преди прием, който да се плаща от пациента?
Къде е НОЩ, ЗК, МЗ и ББ да отпуснат пари за такова тестване, ако го приемат като наложително и задължително?

# 14 316
Скрит текст:
Помагат за реалната оценка на ситуацията. Ако го беше гледала, би трябвало да не ми задаваш такива въпроси. Аз казах, че аз избирам да вярвам на него, като специалист в тази област, това е лично моето мнение.
Сигурно съм гледала доста повече интервюта от теб с доцента, още от началото, когато говореше, че това не е нищо повече от грипен вирус. Гледах и това интервю. Да, всички правят секс, но не всички забременяват и ни дума,  за конрацепция, за възможностите. Разбира се и рефрена за стадния имунитет. Оценката, която дава е, че целия свят /с малки изключения, в които влиза Швеция/ върви в грешна посока.

# 14 317
Има ли някой от Щатите в темата, да разкаже как са настроенията в страната. Цифрите са смразяващи, какво става там?

Мога да разкажа нещо за Щатите, но не от първо лице. Баба ни е във Вашингтон, столицата. Чуваме се непрекъснато. Казва, че положението там, където живее е спокойно като цяло, но всичко е затворено. Училищата, забавачки, служителите са хоум офис, който може. До скоро ходеше в един парк на разходки, сега  и него са го оградили с ленти. До кооперацията, в която живее имало тенискортове - и тях ги били затворили.Жалваше се, че не може да излиза никъде. Каза повече полиция от обикновено обикаля и следи. Продукти и доставят до вратата, не ходи по магазини, но разбрала, че имало опашки, а тя не може да чака.
Общо взето нищо по- различно от навсякъде.

# 14 318
  • Пловдив
Към 1 май ще е резултата от Великденските софри.
тва не се ли изтърка, генерале ?

После ще чакаме резултата от софрите за байрама, които са тази седмица. Нищо че мюфтийството затваря джамиите.
Байрамът е в края на май, от този месец започват постите.

# 14 319
Много е забавно как мрънкате, ако няма кой да ви лекува, точно толкова силно, както срещу ИП. Ама това е извънредно положение, нали разбирате - капацитет няма никоя държава, никоя. То, че у нас всичко куца - куца, ама ако си мислите , че другаде е цветя и рози, трябва да си разширите мирогледа. Сякаш сега научавате каква е здравната ни система.
Мрънкаме, че няма кой да ни лекува от другите неща, не от Ковид. Ясно е, че се готвят за Ковид (ама той се дърпа нещо да ни залее), но защо парализират цялата система заради него предварително.
От целия ви пост става ясно, че изобщо не сте разбрала какво искам да кажа..няма смисъл.

# 14 320
Изгледах част от интервюто на Мангъров и съм много изненадана. Честно казано, мислех, че тук му скачате ненужно и пресилено, но аз за 5 минути го хванах поне 3 пъти да говори неистини. Нямам обяснение защо го прави, но сметките му са дивашки и хаотични, точно като на наш Тесла, дето все търси истинската смъртност.

# 14 321
  • София
Скрит текст:
Сигурно съм гледала доста повече интервюта от теб с доцента, още от началото, когато говореше, че това не е нищо повече от грипен вирус. Гледах и това интервю. Да, всички правят секс, но не всички забременяват и ни дума,  за конрацепция, за възможностите. Разбира се и рефрена за стадния имунитет. Оценката, която дава е, че целия свят /с малки изключения, в които влиза Швеция/ върви в грешна посока.
Да не си мерим кой колко гледал, всичко съм изгледала включително и Мутафчийски, който обясняваше, че е като грип, ако не го бяха повишили рязко в говорител на НОЩ сигурно още щеше да е на същото мнение.

# 14 322
В Люксембург ще тестват в следващите седмици и негативните се връщат по офисите. Всички ще получат и маски от общината.

# 14 323
Мрънкаме, че няма кой да ни лекува от другите неща, не от Ковид. Ясно е, че се готвят за Ковид (ама той се дърпа нещо да ни залее), но защо парализират цялата система заради него предварително.
От целия ви пост става ясно, че изобщо не сте разбрала какво искам да кажа..няма смисъл.
Системата се парализира не само от чакане на Ковид, ами от самият него. Виж болницата във Видин, цяло неврологично отделение затвори, защото персоналът е болен, след някой ден е твърде възможно това да се случи и в други отделения.

# 14 324
Скрит текст:
Скрит текст:
Да не си мерим кой колко гледал, всичко съм изгледала включително и Мутафчийски, който обясняваше, че е като грип, ако не го бяха повишили рязко в говорител на НОЩ сигурно още щеше да е на същото мнение.
Не намесвай нови герои. Просто попитах, с какво ти помага мнението на един специалист, което е различно, но също не дава решение, което е приложимо.

Общи условия

Активация на акаунт