COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 487 650
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 17 220
Ох, още ли някой се връзва на опорките на ПИК за лабораторията на Мангъров, която щяла да се облагодетелства от тестовете.
Тя няма дейност от доста години, вижте в ТР. Не могат да се намерят проекти за дейността и в момента, защото няма такива.
Освен това човекът е в гилдията и ако иска да му работи лабораторията има достатъчно познанства да си я задейства, хич не е опрял до телевизиите и интервютата, които да му генерират тонове хейт на главата.
Наистина си подбирайте източниците и не търсете врагове там, където ги няма.
Когато на някой специалист му скочат Блиц и Пик с такива разработки, значи още повече ми се издига в очите и вземам да се вслушвам в него.
Ти видя ли линка и отвори ли го. Къде пише, че източника е Пик, Мик, Бик?
Това е мнение на жена, която дава линк към тезата и официална информация.
Сега не знам с какво се занимава  и какво взима и с кои сключва договори не ми е попаднало.
http://umispublic.government.bg/srchProjectInfo.aspx?id=70127&am … 2iV9cZHxBWZEe_xKg

Leika_moja, аз нищо не искам от Мангъров, няма и да искам.
Нито пък съм против да работи къде и какво иска.
Но, ако има мотив да си прокарва тезата и отричането на вируса , като опасен за голяма част от населението , включително деца, този човек за мен е не само опасен.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 23:30 от Анонимен

# 17 221
  • Bulgaria
Може ли да ми припомните какъв беше случая с италианската женска версия на Мангъров? Спомням си, че имаше обвинение.

# 17 222
Скрит текст:
По принцип ако сте забелязали в целия свят се правят едни и същи неща като мерки макар и понякога абсурдни, като се започне от карантинирането на здрави хора, декларациите, затварянето на магазини и градове, стадиони с легла, известни личност с ковид, дори ръкопляскането на медиците. Изумителен синхрон в целия свят едва ли можем да обвиняваме нашите хора, те следват общия тон
Всички страни са подписали споразумение със СЗО, включително и ние. Мерките сепрепоръчват от СЗО, налагат от държавните политики, според 13ата програма..споразумението го изисква СЗО.
...

Тези споразумения мисля, че подписват редовно на двугодишни периоди. Чак такъв забележителен синхрон наистина не се е наблюдавал и едва ли има нещо общо със споразумението.

Ще разберете общото, ако прочетете споразумението и се запознаете с целите и решенията които предлага 13ата Програма представена 2019г. на всички страни подписали споразумението.

Ето точка от приложение 2 и какво казва Тедрос през март 2019г.
Скрит текст:
СП2. Един милиард повече хора по-добре защитени при извънредни здравни ситуации
Стратегически приоритет / Резултат
2.2. Превенция на
епидемии и
пандемии
Постижения
2.2.2. Въвеждане на доказани
стратегии за превенция на
приоритетни
пандемични/епидемични
заболявания
....
“The threat of pandemic influenza is ever-present.” said WHO Director-General Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus. “The on-going risk of a new influenza virus transmitting from animals to humans and potentially causing a pandemic is real. https://www.who.int/news-room/detail/11-03-2019-who-launches-new … nfluenza-strategy

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 23:10 от Анонимен

# 17 223
Мангъров и той си има и практика, и пари.
Познавам го много отблизо, дори не съм опирала до него за негови услуги , а точно обратното.
Това не пречи да го кометнирам тук, и то с огромна доза ярост.
Спомням си случката, когато ББ, след като го заклеймяваше на поредния брифинг, го привика да си гукат и сподели, че са се разбрали. Ако Мангъров е бил неудобен, досега да му е отнет микрофона / знаем, че и медиите са контролирани/ , или поне да се е сдобил с някакво обвинение за подстрекаване към бунт, нарушаване на правила по време на паднемия, и всякакви други гешевизмии.
Ми не, удобен е и той.
Уутре бат ББ ще каже , че не е игнорирал неговата теза, дори я е изслушал и уважил.
От такъв премиер какво да се очаква.
Знам, че ще ме изтрият, ама да си кажа.

# 17 224
  • София
Вируса ще се окаже добре експлоатиран за други цели. Играта върви към своя край, за това се започва с охлабване на мерките.
Сигурно пак ще ми бъде изтрит постта.
Оказва се, че или вярваш как вируса е 5-6-7% и повече смъттоносен, или нямаш право на друго мнение.
Интересно как масове държавите започнаха да са със спадове. Пресполагам съвсем скоро до седмица и при нас ще се случи.
Анализите на Сингапурците същи водят към спадове през май месец.
Накрая като се сметне безпристрастно заразени и починали, нищо чудно да падне много под 2%.

# 17 225
  • Там,където се събуждам щастлива.
Бояна, виждам, че си колежка във Франция. Така, че  Обясни “ Еми има как да стане.”

Тези, които няма да пуснат децата ще са наясно, че поемат риск, който може да коства година -две по-дълго средно образование или неподходящ старт за средното училище. Ако има гаранция, че от 16 август всичко ще е като преди 17 март, няма проблем за този риск. Има ли, обаче, гаранция?

А да се пусне камерата и да следи детето Х , няма проблем. Само дето образованието е повече от филмче на компютъра. В добавка как ще стои това дете 6-8 часа пред компютъра?

Лично аз сред моите нидерландски познати не познавам хора, които няма да пратят децата на училище. В страницата на българите тук е пълно с “Луди. Няма да стане.” И т.н. Правителството  всеки път подчертава, че при промяна на обстановката, ще има промени.

# 17 226
Скрит текст:
Цитат на: Vrabcho_ link==1198767.msg40643279#msg40643279 date=1588016848
[]Ох, още ли някой се връзва на опорките на ПИК за лабораторията на Мангъров, която щяла да се облагодетелства от тестовете.
Тя няма дейност от доста години, вижте в ТР. Не могат да се намерят проекти за дейността и в момента, защото няма такива.
Освен това човекът е в гилдията и ако иска да му работи лабораторията има достатъчно познанства да си я задейства, хич не е опрял до телевизиите и интервютата, които да му генерират тонове хейт на главата.
Наистина си подбирайте източниците и не търсете врагове там, където ги няма.
Когато на някой специалист му скочат Блиц и Пик с такива разработки, значи още повече ми се издига в очите и вземам да се вслушвам в него.
Ти видя ли линка и отвори ли го. Къде пише, че източника е Пик, Мик, Бик?
Това е мнение на жена, която дава линк към тезата и официална информация.
Сега не знам с какво се занимава  и какво взима и с кои сключва договори не ми е попаднало.
http://umispublic.government.bg/srchProjectInfo.aspx?id=70127&am … 2iV9cZHxBWZEe_xKg
Видях го, на базата на този линк ПИК още на 24 март гръмна със статия за “алчния” Мангъров. Търсили са за какво да се хванат, за да го омаскарят. Който иска, разбира. Който не иска - вади от 100 кладенеца вода, но няма да приеме, че бърка.

# 17 227
  • Bulgaria
Вчера кой каза, че в старческия дом във видинско няма никакъв проблем, само 4 заразени били и то безсимптомни? Съответно вирусът не бил толкова заразен. Всички 11 положителни от днес са точно от старческия дом.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 23:50 от MK_

# 17 228
Ами тогава да се прекратяват тези сутрешни брифинги с униформени сутрин.
Нямаме нужда от тях - имаме си медии за целта.
Някои нямат, някои имат нужда от тези брифинги. Който го дразнят, просто да не ги гледа, да си гледа новините. Брифингите са информативни за цялото население, включително и за медицинските работници.

Сега дават положението по парковете, всякакви хора по пътечки и пейки. Повечето като ги гледам са без деца.
След като кривата ни върви нагоре, не е разумно да се смекчават мерките.

# 17 229
Доц. Добрин Василев: COVID-19 е букет от вируси, траен имунитет е възможно да не може да се изгради

https://www.zdrave.net/Новини/Доц.-Добрин-Василев--COVID-19-е-букет-от-вируси,-траен-имунитет-е-възможно-да-не-може-да-се-изгради---/n13029?fbclid=IwAR3lOQ_KboE1kytI7LCtviqPkgGXndBnIzaRIMYAYxCjYHBjAheVd2fl7UY

# 17 230
Е как букет от вируси? Статия с такова заглавие даже няма да прочета, а ако господинът го е казал така, препоръчвам да си изяде дипломата.

# 17 231
"Истината казана от ЛЕКАРЯТ и човека
Доц Мангъров
Цветанката: Как оценявате паниката в световен мащаб, около коронавируса?
Доц. д-р Мангъров: Вирусолозите не са в паника.
Цветанката: А останалите – правителства, медии...?
Доц. д-р Мангъров: А – глупаци, колкото щеш...
...................................
Цветанката: Добре де, целят свят видя затрудненията в болниците, недостига на апарати, изморените лекари, труповете...
Доц. д-р Мангъров: Просто сега ги показаха, това се е случвало вече, но не го показваха.
......................
Цветанката: Какви, според вас са причините да се случват тези нечувани мерки, които предприема целия свят, щом твърдите, че всичко около тази епидемия не е нищо особено?
Доц. д-р Мангъров: Причините могат да са всякакви – политически, икономически, всякакви – но не са медицински!"
Бтв, “Лице в лице"

# 17 232
  • При семейството си
Колежката има близнаци абитуриенти, каза, че онлайн не учат нищо обаче иначе си ходят на уроци. Тя е по-скоро за шведския модел ... на Мангъров модела. Иначе у нас вирусолози почти няма, Мангъров е инфекционист, Кунчев епидемиолог, Кантарджиев може и да мине за вирусолог, но е микробиолог, не виждам да има такава специализация.

Мутафчийски пък е хирург.

# 17 233
Абе друг експерт каза, че е комбинация от 2 вируса единият е от прилеп (той има много производни), вторият обаче не е ясен. Затова толкова натискат Китай да каже за произхода, повечето експерти са на мнение, че вирусът е с естествен произход. Тая животинка панголин вече го отричат като първоизточник а има 99% съвпадение на РНК.

# 17 234
Може ли да ми припомните какъв беше случая с италианската женска версия на Мангъров? Спомням си, че имаше обвинение.
Последно предупреждение, че ще бъде подведена под съдебна отговорност за неверни твърдения:
https://trafficnews.bg/litsa/italianski-ucheni-se-obarnaha-sresh … hizmondo2-175412/
Може обаче да видиш в българските сайтове, които много обичаха да я прецитирват, както Мангъров сега, след 15 март тихомълком нито дума за нея!

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 23:18 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт