COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 485 268
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 20 490
И в Добрич доколкото знам имаше такъв случай. Човекът беше изписан с две отрицателни проби, след няколко дни рязко влошаване и смърт. В Китай също си спомням за такъв случай.

# 20 491
  • София
Видях я цифрата на сайта, но мисля, че е грешка. Никоя държава не е имала толкова много нови случаи. Абсурдно е дори да направят толкова тестове за 1 ден, камо ли всичките да са положителни.

# 20 492
  • София
Видях я цифрата на сайта, но мисля, че е грешка. Никоя държава не е имала толкова много нови случаи. Абсурдно е дори да направят толкова тестове за 1 ден, камо ли всичките да са положителни.
Глупости, САЩ всеки ден са с по +30 000 случая.
Ама като ви чета имам чувството, че тия сайтове от вчера  ги гледате, а вируса е "дошъл" преди няма и седмица.
Стегнете се малко, моля ви.

# 20 493
Относно връщането на хора, които са студенти или живеят в чужбина, според мен е ужасно неразумно. Първо, могат да се заразят по летищата и в самолета и да пренесат заразата на близките си. Второ, поставят и себе си в риск.

# 20 494
На брифинга казаха ли какви мерки мислят да предприемат във Видин?

# 20 495
  • София
Ето за Русия, копирала съм го

МОСКВА, 3 мая / Радио Sputnik. В России за минувшие сутки зарегистрировали еще 10 633 случая заражения новым типом коронавируса, общее число заболевших достигает 134 687. Об этом сообщает в воскресенье РИА Новости со ссылкой на данные оперативного штаба по борьбе с распространением коронавирусной инфекции.
"За последние сутки в России подтвержденных случаев коронавирусной инфекции COVID-19 – 10 633 в 85 регионах, в том числе выявлено активно 5345 (50,3%) без клинических проявлений", – отметили в оперштабе.
Разъясняется, что всего в РФ зарегистрировано 134 687 случаев (+8,6%) коронавирусной инфекции в 85 регионах.
Лидером по количеству заражений стала Москва (5948). Следом идут Подмосковье (822), Санкт-Петербург (295), Нижегородская область (252), Мурманская область (238), Дагестан (136).
Кроме того, за сутки в РФ умерли 58 человек с COVID-19.
"Всего умерло: 1280", – добавили в оперштабе.
Также после лечения были выписаны еще 1626 пациентов.
"Итого выписано: 16 639", – подчеркнули в оперштабе.
Так, за прошедшие сутки выписаны 655 человек в Москве, 184 – в Санкт-Петербурге, 53 – в Краснодарском крае.
Ранее радио Sputnik сообщало, что пугающее открытие о коронавирусе представили ученые.

# 20 496
Не.

# 20 497
  • София
Глупости, САЩ всеки ден са с по +30 000 случая.
Ама като ви чета имам чувството, че тия сайтове от вчера  ги гледате, а вируса е "дошъл" преди няма и седмица.
Стегнете се малко, моля ви.

Верно ли са с по 30 000 нови случая Щатите?
Днес са +64.
https://www.worldometers.info/coronavirus/?fbclid=IwAR1dGhSVojz3 … wvOPJrzvn-JExY4FM

# 20 498
За Русия вчера казаха нови 8000 хил., половината безсиптомни, като нищо днес вече са повече.

Даваха одеве теле интервю с  български доктор Райчев в Калифорния.
Каза, че болниците там са почти празни другите отделения, защото хората ги е страх.
Проблема с тестове, чакал 15 дни тест на пациент, който станал готов, когато пациента е бил изписан.
Преболедувала негова колежка, вече отрицателна, върнала се на работа, продължава да няма обоняние.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 11:27 от Щефи

# 20 499
Не.
Очаквано...

# 20 500
Това не беше брифинг, а брифингоподобно групово показване на познатите лица , за да стане ясно, че генерала е жив, Бойко го обича, всичко е точ. ББ не позволи никакви въпроси, само даде възможност на генерала да обясни за нелепата смърт на колежката им след изписване от болница.

# 20 501
Скрит текст:
В Германия пък протестират срещу мерките. В Щутгарт, Мюнхен, Инголщат и Берлин засега.

https://www.google.com/amp/s/www.spiegel.de/politik/deutschland/ … -b8930fce158d-amp
Недисциплиниран народ, ей, никога няма да се научат на правила и ред!
Организирани протести на левите, не се хващай. Гледах кадри, абсурд това да е средностатистическият германец. Някои бяха с маски на лицата, на които имаше свастика. Едните били от организация Rote Fahne, за другите с татуси по лицата не разбрах.

Интересен факт, де.
В Австрия Кикл и крайнодесните се оплакват и протестират, а в Германия крайнолевите.

# 20 502
  • София
A хрумва ли ти колко часА след полунощ е сега в щатите? Погледни вчера колко са били.

# 20 503
  • София
По данным Роспотребнадзора, за весь период проведено свыше 4,1 млн лабораторных исследований на коронавирус нового типа, в том числе 174 тыс. – за последние сутки.
от ТУК

# 20 504
Това не беше брифинг, а брифингоподобно групово показване на познатите лица , за да стане ясно, че генерала е жив, Бойко го обича, всичко е точ. ББ не позволи никакви въпроси, само даде възможност на генерала да обясни за нелепата смърт на колежката им след изписване от болница.
Аха.. ПР събитие.

Общи условия

Активация на акаунт