COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 481 357
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 22 680
  • София

Едно лекарство не струва ли 100 лева минимум не ми го хвали. Ако може и повече - още по-добре. Ще ми говорят за вит.С и озонотерапия, Шанхай, Манхай, тук е България - сериозна територия, със сериозни лобита и сериозни цени на лекарствата. Да му плеснат на професора дежурното "шарлатанин" и да се приключва въпроса. По български.

Аз гледах едно интервю преди време по 7/8 с лекари от онкология, които казаха, че за подсилване на организма за справяне с вируси при онкоболни инжектирали витамин С. Резултатите били изключително добри, но понеже е евтино, не се прилага масово, защото няма да има печалба. Та те казаха и че сега с кризата с ковид, Китайците се снабдявали с камиони цистерни с витамин С, но се мълчи по въпроса.

Допълвам, че го издирих да видя с кои точно беше предаването, става въпрос за същия проф. Лъчезар Аврамов и д-р Христо Дамянов.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 16:27 от zverino

# 22 681
Tays, ами при толкова мрънкане какво да отворят музеите ли Simple Smile.
Българина си иска кръчмите и пейките и това е!
да и в това няма нищо лошо. Завиждате за правото на избор ли?

# 22 682
Цитат
Новините за прибиращите се с диагностициран covid-19 ми идват малко повече... е, какво, да вземат да ги линчуват ли?
Спокойно бе,какъв линч?Ще ги излекуват за наша сметка.А по приницп трябва да ги осъдят с лек режим и гооооляма парична глоба.Да работят като санитари.Все ще вденат нещо.Да допринесат за обществото и те.

# 22 683
В Ямбол е весело, а кмета моли медици са се отзоват.Да , да веднага Wink

# 22 684
Хубаво, че прочетох тук, фирмите дето наемали Ташки и Ташковци били със "съмнителна репутация", български и полски, синоним за ниска класа, това по една потребителка.Ние си знаем, че имаме сива икономика и затова си мълчим, ама във великата Нидерландия няма ли органи които следят какви са тези фирми, как наемат, спазват ли закона?Нали по тях се равняваме и се стремим да достигнем?
Пак тук узнах, че в Германия такива работници можело да работят и живеят без осигуровки до 135 дни в годината, явно после обратно, сигурно пак са съмнителни фирми, защото така са си написали законите, да им е удобно за приходящите роби.

# 22 685
zverino, въвеждането на мерките беше навременно, особено като се отчете бездействието на европейските министри през януари и февруари по повод границите и пътуванията от и до Китай.

# 22 686
  • София
Аз искам да попитам на въпросната Ташка излязъл ли  и е резултата от PCR теста? От това, което прочетох в темата, на тая жена още не и е потвърден ковида (поправете ме ако греша)  а такъв шум се вдигна в медии и тук. Тя твърди, че тест на летището не и правен. Вярно ли е това? На каква база се разнася нейния случай от медиите? Не ми става ясно болна ли е или не.
 Не че защитавам Ташка и Ташковци, ама ми се струва много ненормално някой да бъде разнасян от медии и институции, народа да настръхва, а още да няма резултат от теста.

# 22 687
"ПСР- тестовете са открити през 1974 година. Какво щеше да се случи за тези два месеца, щеше да има 70 души, починали от нещо си.  В тези два месеца щяха да са починали 20 000 души.Тоест тези 70 души нямаше да се усетят. Щеше да има няколко хиляди души с грипоподобно заболяване."
Не, нямаше да стане така. Много други държави с близко по брой население го доказаха. В Белгия, която и Мутафчийски даваше за пример към момента имат 50000 доказани заразени, и към 8000 починали. Швеция -  23000 заразени и близо 3000 починали. Разликата между България и тези две държави е, че и двете въведоха късно някакви мерки. Интересно ми е да се сравнят смъртността за април 19 и 20г. за тези две държави, щото пак ще се окаже, че смъртността се е увеличила не само с тези допълнителни бройки, починали от вируса.
Не се изказвайте така категорично за неща за които въобще явно не сте информирана.

Вземете да прочетете кога и какви мерки е въвела Белгия, и ще останете много изненадана, че Белгия е въвела мерки преди България, мерките са били по рестриктивни и епидемията е супресирана.

# 22 688
Аз искам да попитам на въпросната Ташка излязъл ли  и е резултата от PCR теста? От това, което прочетох в темата, на тая жена още не и е потвърден ковида (поправете ме ако греша)  а такъв шум се вдигна в медии и тук. Тя твърди, че тест на летището не и правен. Вярно ли е това? На каква база се разнася нейния случай от медиите? Не ми става ясно болна ли е или не.
 Не че защитавам Ташка и Ташковци, ама ми се струва много ненормално някой да бъде разнасян от медии и институции, народа да настръхва, а още да няма резултат от теста.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/s-poleta-ot-niderlandija-zhenite … t-letishteto.html

# 22 689
Не знам за теста на Ташка, ама и също не знаех какво е пневмония, макар и банална преди да ме тресне "лека пневмония в дясно" и да лежа 20 дни в мизерния туб диспансер. И така още два пъти, без температура , без кашлица, просто се събуждаш с бодежи отзад в гърба.След първия път, вече знаех какво ми е.Никаква идея нямам защо се случва, бягам, карам ски , храня се здравословно, ама на.Така, че не желая да минавам през това.Ако мога да се опазя ще го направя.

# 22 690
  • Другата България

https://btvnovinite.bg/bulgaria/s-poleta-ot-niderlandija-zhenite … t-letishteto.html
Кас, нека сме коректни.
Разбирам, че случаите станаха доста, но твоя линк е отново за двете жени от Брягово, които са се прибрали вече заразени.
Ташка е от Воден, Димитровградско, и е в болницата още от летището, със съпруга си. Първите им проби бяха отрицателни в интерес на истината. Чакаха се вторите.

# 22 691
Тази статия чудесно онагледява как всичко около вируса е най-вече медийна истерия. Много се радвам, че все повече хора го осъзнават.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 17:12 от Анонимен

# 22 692
Тази статия чудесно онагледява как всичко около вируса е преди всичко медийна истерия. Много се радвам, че все повече хора го осъзнават.
Докато умират хора от непознат вирус, без да има лекарство и васкина за него, за мен не е медийна истерия.
Не зная този материал с какво е успокоителен.
При наличието на вирус.

# 22 693
  • София

Кас, нека сме коректни.
Разбирам, че случаите станаха доста, но твоя линк е отново за двете жени от Брягово, които са се прибрали вече заразени.
Ташка е от Воден, Димитровградско, и е в болницата още от летището, със съпруга си. Първите им проби бяха отрицателни в интерес на истината. Чакаха се вторите.
Благодаря за уточнението, че се изгубих из всички тези случаи.
Ясно е че човек да се качи в самолет ако има съмнения, че е с ковид, не е адекватен. Ама още по-страшно е неадекватни медии и институции.

# 22 694
Аз искам да попитам на въпросната Ташка излязъл ли  и е резултата от PCR теста? От това, което прочетох в темата, на тая жена още не и е потвърден ковида (поправете ме ако греша)  а такъв шум се вдигна в медии и тук. Тя твърди, че тест на летището не и правен. Вярно ли е това? На каква база се разнася нейния случай от медиите? Не ми става ясно болна ли е или не.

Кас, нека сме коректни.

Извинявам се, обърках се вече коя е Ташка.
Да, за тези жени си мислих.

Мери, благодаря за поправката.🍀

За това семейство ли става въпрос с положителния бърз тест на летището?

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/oshte-peti … erlandiia-6109190

Общи условия

Активация на акаунт