Ние сме евтина дестинация, с красиви места, но няма да са твърде много чужденците, които ще поемат риска да "замръкнат" из българските болници, няма какво да се лъжем. Колкото и да сме се изчистили от короната, не мислете, че на запад ядат доматите с колци. Вие в темата не вярвате на Беларус за малкото смъртни случаи, не вярвате на Русия за същото, а па западняците се избиват да вярват на бате Бойко, да? Че сме смазали първи вируса в Европа, нали, и да идват чужденците на талази. Ми не, пак ще идат в Гърция.
Де да беше така...За Дружба има по-качествени туристи може би..Но като знам манталитета и тия които идват по Сл.Бряг-няма мисъл там-алкохол,.....и пр.А точно те са опасни според мен и както обикновено ще бъдат като изтървани.Много ми се иска да пропуснат тази година....
Той не е точно зимен, а пустинно-космически пейзаж но обещавам да го сменя с някой по цветен и светъл пейзаж когато съм убеден че всичко е приключило. Все още за съжаление не съм. Ако поразсъждавам по тази тема, кога всъщност всичко ще приключи. Ако видим последните дни, всъщност има възход на вируса, от друга страна Кантарджиев ни успокоява че този възход е временен и скоро ще приключи защото репродуктивното число на вируса е много под 1 при нас. Приемаме че така ще стане и ще се върнем на единични бройки скоро. Тогава ли ще бъде момента да сменя пейзажа. Все още за съжаление мисля че не. Най убеден ще съм че всичко ще е приключило когато науката направи своя пробив, който рано или късно ще дойде, убеден съм, и това ще е истинският удар по вируса, когато имаме или лекарство което да свали много-кратно смъртността и да направи Ковид обикновен грип или имаме ваксина която да спре разпространението му по земното кълбо. Тогава всичко наистина ще е приключило. Засега обаче няма да сменям пейзажа защото все още не съм убеден че всичко е приключило. Ако погледнем напред какво предстои, след лятото идва есента а не бива да забравяме че ние все още не сме видяли поведението на вируса в Европа в пълен цикъл есен-зима. Европа дали ще успее да овладее положението през силните периоди на вируса. Защото виждаме в Южна Америка какво става, която сега е в този силен цилък за вируса с по студен климат по малко слънчеви лъчи които трепят вируса както казва Кантарджиев и когато хората ще бъдат по малко навън в студа заради климата и повече в затворени пространства което улеснява много заразяването. Разбира се дотогава най добре науката да е направила своя пробив, но може и все още да не е. За това на въпроса кога ще приключи всичко, все още не се знае.