Отговори
# 255
По повод САЩ...снощи цъкайки каналите спрях на HBO и шоуто на Джон Оливър. За пандемията, Тръмп, услужливите медии, малоумните журналисти ала Ива Н. Хем ме заболя корема от смях, хем беше ужасяващо и тъжно, защото не е театър, а реалност.
Това и по повод копането този или следващия месец.

# 256
Като ви информират за положението по пътищата, защо не тръгнете пеша? Милиони мрат...
Rage

...и если вы не живете, то вам и не умирать...

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 10:13 от Ezhko

# 257
  • София
О, на Джон Оливър последните няколко за уникални!!

# 258
  • София
Като ви информират за положението по пътищата, защо не тръгнете пеша? Милиони мрат...
Rage
Защото, случайно, имаме контрол над волана. И можем да изберем пътя.

# 259
Warwik, съгласен съм, че има много конспиративни теории. Аз лично не съм превърженик на конспиративните теории, но се замислих онзи ден, защо пък не. Какво им пречи, нали света се управлявал от една шепа хора.
И сигурно не е толкова трудно да се организира нещо толкова мащабно. Пускаш една лъжа и хората започват да вярват, като видят, че и в държавите около тях също са се хванали на въдиците. Едни пари трябва да сменят едни джобове...Кой знае..
Да са живи и здрави, а и ние, че да си хоум скулваме децата Simple Smile

# 260
Тогава ще тръгнат от юни, каква е разликата?
Да тръгват още от днес. Каква е разликата?

# 261
# 262
този е някой Древноримски император ...

# 263
  • в страната на чудесата
https://bg-mam.ma/p/1198767/40543046

Публикувах го в другата тема. Френското здравно министерство с обобщение при тях. Ако щабът прави подобни седмични обобщения нямаше да знаем колко глупави са журналята.
https://www.santepubliquefrance.fr/content/download/243797/docum … 9_PE_20200409.pdf

# 264
  • София
Аз лично знам кой контрол е илюзия и кой - не. Имаме вече починал колега в Англия от COVID-19, здрав як "викинг" по-млад от мен.

# 265
Абсолютно никаква. Към днешна дата никой не знае какъв е процента на заразените в момента, какъв ще бъде на 15 май, на 15 юни и на 15 юли. Ако прекратят ИП на 13 май, последното, което ще окаже влияние е дали децата са в училище. Отворят ли всички граници... ще е все тая, брат.

# 266
Предлагам привържениците на разхлабването да отидат с утрешния полет на почивка в Милано. Районът на Комо е страшно красив и ви гарантирам страхотни преживявания - хем гледки, хем екстремум.

Ох, вчера тоз Оливър пусна такива изявления на губернатори и Тръмпи, зетчето му и т.н. Твърдо генетичният материал е бил силно дефектен.

# 267
Скрит текст:
Абсолютно никаква. Към днешна дата никой не знае какъв е процента на заразените в момента, какъв ще бъде на 15 май, на 15 юни и на 15 юли. Ако прекратят ИП на 13 май, последното, което ще окаже влияние е дали децата са в училище. Отворят ли всички граници... ще е все тая, брат.
Изобщо не ме интересува какво влияние ще окаже. Интересува ме детето ми да не е изложено на риск, както и възрастни роднини учители, които попадат в рисковата група.
Ходенето физически на училище не оказва влияние на икономиката. Така че и това не е аргумент за пускане отведнъж на всички ученици.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 11:56 от Дъждец

# 268
  • в страната на чудесата
Училищата в България са изключително проблемни от всяка гледна точка. РЗИ е наясно и по тяхно настояване бяха затворени преди ИП, преди прибирането на братята, преди всичко останало.
И ще бъдат последните отворени.

# 269
Предлагам привържениците на разхлабването да отидат с утрешния полет на почивка в Милано. Районът на Комо е страшно красив и ви гарантирам страхотни преживявания - хем гледки, хем екстремум.

Ох, вчера тоз Оливър пусна такива изявления на губернатори и Тръмпи, зетчето му и т.н. Твърдо генетичният материал е бил силно дефектен.
Познаваме района на Комо, но границите са затворени, не сме италианци 😉
Дъждец, имам предвид влияние върху разпространението на заразата, не върху икономиката. Това с икономиката е друга бира. Ако заразата нараства с текущия процент и са верни твърденията за колективния имунитет, твоето направо за ДЗИ може да го пуснеш на училище 🙂

Общи условия

Активация на акаунт