Отговори
# 480
  • София
Благодаря ви, не знаех, че вече са го отворили. Ще се обзаведе с обувки младежът значи, няма страшно

# 481
Онна, аз на моето дете купувам изключително и само от Интернет. И за себе си така се оправям.
Очертава крака на едно картонче. Меря от върха на палеца до петата. После гледам в сайта таблицата с размери - на измерените сантиметри кой размер отговаря и поръчвам. Поръчвам винаги с един см в повече 😀😀😀
Към момента нямам издънки. Но аз пазарувам изключително от Интернет и от чужди сайтове.

# 482
  • София
Да не се окаже, че младежите са си променили мерките, обаче! Wink Че то от толкова гледане от мама вкъщи, може и да са окъсяли панталоните, а коланите да имат нужда от отпускане;)

# 483
Да отварят моловете, че голи тръгнахме😀
Готин понеделник, да ви е такава цялата седмица.
И у дома аз съм чистник, без мен щеше да е мазало.
И салатка си трябва отвреме на време, но ако го научите на уиски с вода, ще отпаднат маса нужди. Както е у нас.
Вместо обичайните десет саксии на терасата, на която живея, тази година ми тропнаха 15. Така и така сме си висели вкъщи, да било красиво.

ПП Имам един брой зет, още не мога да го разбера от кой точно вид е.

# 484
Имам мъж мечта, и готви и чист8 и детето води и взема. И за цветята се грижи, като му напомня. Единственния му проблем са разхвърляните кабели. За Бг сме се разбрали, всички кабели в стените, канали, каквото ще, но не искам да виждам змиярник от кабели
Иначе за разхвърляни неща препоръчвам прахосмукачка робот, всички много бързо се учат да си прибират нещата.

# 485
Българин ли е мечтата?

# 486
А, на какво е заприличала темата. Тъкмо снощи си мислих да пиша в отговор на Амели, че не съм
бг-мама, а бг-татко, и ми се свиха сърмите. Като усещам с какъв плам натискате копчетата по клавиатурите и
как сте ги наредили мъжете ви направо се радвам, че жена ми не иска и да влезе в този форум Grinning
Тази абревиетура 'ММ' предполагам е 'моят мъж'. Че аз като ви чета вие сте направо за оплакване. То няма нещо с което
да не се налага да се занимавате у вас. Аз пък всичко правя, пера, готвя, чистя, гладя, карам децата сутрин, взимам децата вечер.
Ходя на работа между сутрин и вечер. Работя и вечер..Чинии мия. Пиша в бг-мама, а съм бг-татко, изобщо мултитаскинг Simple Smile
Айде, ще си призная, че си оставям дрехите от време на време по столовете у нас и МЖ направо се побърква, но нали все за нещо трябва да се оплаче от мен Grinning

# 487
Аха, чист българин. Всичко си прибира, може да не е на правилното место, но е прибрано. Търси не намира и купува ново...и така 3 шублера. И как ви се хвана и подреди всички инструменти. Той си беше в Канада, аз в Бг, обажда се да пита, кое къде е. Като поиска нещо, давам, връща се ...омръзна ми да търси нещо 3 дни. Сега вече сам взема и връща
Направили сме ремонти на 4 къщи, и не сме се развели.

# 488
Така трябва да бъде👍

# 489
  • София
е, хайде, нали сте живи в темата, вижте на какво внимание се радвате от женското население! Wink
Обаче има опасност да всеете смут в женските сърца и да се започне към собствените мъже - виждаш ли, а пък, тук в темата има едни мъже като мъже, а ти какво си! Wink

# 490
е, хайде, нали сте живи в темата, вижте на какво внимание се радвате от женското население! Wink
Обаче има опасност да всеете смут в женските сърца и да се започне към собствените мъже - виждаш ли, а пък, тук в темата има едни мъже като мъже, а ти какво си! Wink
Много вярно. Аз му обяснява на ММ какъв мъж е татко Мецан.... Нали изхождам от идеята си, че трябва да давам примери, че примерите са важни. Е, отговорът беше: "Да, добре. А може ли да прави суши...?"
И ми тресна пълен, тотален игнор.
Аз рядко губя  цифри, говор и картина. Ама в тоя случай...
Та така. Татко Мецан не става за пример, поне докато суши не започне да прави.
Мъже...

# 491
  • софия
Pulitash, пробвай за пример със Спейс Simple Smile
Фран, 40 минути беше вечерта в неделя. Днес не вярвам да е така Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 16:47 от Амели

# 492
  • София
Ами щом всички мъже във форума са такива дейни, май ще трябва да си препоръчваме на щерките да си търсят само мъже, които пишат в бг мама Grinning

# 493
Puloitash, пробвай за пример със Спейс Simple Smile

Утре. Че ако днес кажа и това, ще ми резнат достъпа до БГ-мамата 🤣🤣🤣🤣🤣

# 494
  • София
Pulitash, моля ти се, 19-годишният го прави сушито у нас, хич да не лежи на таз кълка мъжа ти Simple Smile Simple Smile

Аз, както обичайно, пак само за техники се оплаквам, иначе нямам драми, синчо обича да готви, мъжът е чистник, не е зле. Ама ето сега, пак се нервирам, как един ден няма всичко да работи като хората! Станало е нещо на принтера и мрежата на може да го намери и не мога да разпечатя домашното на щерката. Дърт мъж на работа, млад мъж замина при гаджето, аз сама си пустосвам тука съдбата. Трябва ми един ИТ съпорт денонощен на мен, ама не онлайн, а физически в хоум офиса. А не за по 2-3 дни в седмицата да ми се изнася при гаджето, ама-ха. (снахата е виновна, стана ясно, нали? Simple Smile Simple Smile Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт