Отговори
# 495
  • софия
Скрит текст:
Pulitash, моля ти се, 19-годишният го прави сушито у нас, хич да не лежи на таз кълка мъжа ти Simple Smile Simple Smile

Аз, както обичайно, пак само за техники се оплаквам, иначе нямам драми, синчо обича да готви, мъжът е чистник, не е зле. Ама ето сега, пак се нервирам, как един ден няма всичко да работи като хората! Станало е нещо на принтера и мрежата на може да го намери и не мога да разпечатя домашното на щерката. Дърт мъж на работа, млад мъж замина при гаджето, аз сама си пустосвам тука съдбата. Трябва ми един ИТ съпорт денонощен на мен, ама не онлайн, а физически в хоум офиса. А не за по 2-3 дни в седмицата да ми се изнася при гаджето, ама-ха.
(снахата е виновна, стана ясно, нали? Simple Smile Simple Smile Simple Smile)
така, така, аз отдавна съм се замислила какви ли свекърви ще се пръкнат от темата....ей го на, взехте да се показвате малко по малко Laughing

Пробва ли да изключиш принтера и пак да го включиш? Провери ли в контакта дали е включен? Да не си преминала на друга wi-fi мрежа? тогава обикновено не го виждат устройствата. С друго не мога да помогна, който знае да се включва! Ще го преборим дружно проблема, няма страшно!

Други проблеми, освен обувките и принтера, за днес има ли?
Давайте - сговорна дружина, планина повдига Simple Smile

# 496
Не бе, ММ е МилУтУ Ми. Хахахаха

# 497
  • София
Хахах, Амели, две жени сме у нас (аз и щерката), проблемите ги решаваме във въздуха! Simple Smile Като няма принтер, гледаше листа от компа и си пишеше на нейно листче, не е драма. Аз така, по инерция, се ядосвам, най-вече на себе си, че съм такъв илитерат.

# 498
От днес ще има реформи в “детската”. Минаваме на самообслужване, олинклузивът приключва. На 19 става😀

# 499
  • София
Честито, Нот, да е жива и здрава!

# 500
  • софия
Наздраве, Нот! Много да е здрава и щастлива!

# 501
  • в страната на чудесата
Сега, хайде без азиатски манджи моля! Дайте нещо по-безопасно.
Проучване от Щатите показва, че хидроксихлорокин няма никакъв ефект при случаи които вече имат пневмония. Още се рецензира, ще видим дали ще го пуснат за публикация.
Гледахте ли интервюто със Силва Дончева? Аз много я харесвам, въпреки мрачните и обикновено прогнози.
Да помислим вместо основно училище частна гимназия по фармация и технологии?

# 502
Да ти е здрава, Нот! И дай Боже, късметлийка да е! Че оказа се в тоз живот без късмет не стават нещата!

# 503
Честита да е Нот! Лесно да и се получват нещата и да постигне, каквото си е наумила.

# 504
  • в страната на чудесата
От днес ще има реформи в “детската”. Минаваме на самообслужване, олинклузивът приключва. На 19 става😀
Оооо честит празник!!! Много късмет!!!

# 505
  • София
да ти е жива и здрава , Нотарис Simple Smile

# 506
  • София
Бърди, аз си имам 24 х 7 съпорт вкъщи, ама това не попречи на единия рутер да загине безславно в най-неподходящия момент.

Нот, да ти е жива и здрава щерката, останалото сама ще го постигне!

На Силва Дончева на третото изречение смених канала. Звездите не ѝ говорят.

# 507
Ако домашният съпорт не си е в къщи, звъня на приятели. За ужас на съседите ( в Канада) сама си отремонтирах машинката за трева, ей така на поляната. Точно бях приключила и дойдоха едни приятели, така ми се накара жената, че не съм се обадила на мъжа и да дойде да оправи машинката...
Живяла съм сама и общо взето мога да се справям със всичко. А и има ютюб ( там и операция могат да ти покажат как се прави)

# 508
  • София
E, освен ако не си някой като мен с две леви ръце.

# 509
  • София
А и има ютюб ( там и операция могат да ти покажат как се прави)
Могат, факт. Аз така поставих първата мускулна инжекция в живота си - гледах клипче в ютюб. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт