Отговори
# 585
Амели, в интерес на истината за Дрита имах добри отзиви от доволни родители, местили веднъж дете от друго ЧУ. Затова ми е интересно дали Британика ще успеят да вдигнат още нивото или поне да го задържат. Но им е рано, де, сега започнаха. Ще видим нататък (само да сме живи и здрави). Simple Smile
Както написах в послеписа на предишния ми отговор към теб Дрита е по-харесвана от Британика заради наистина по-персоналното отношение. Племеницата ми също учи там, но в по-горните класове и тя сподели същото. В Дрита е била наистина щастлива. Сега са много повече хора в клас и различно.

# 586
Хахахахаха, от НВО личало, че е топ. Добре било, че ставало квартално. Е сега свръхамбициозните и връзкарите като отпаднат от набедените за топ. И всички като станат квартални. И като се омешат онези деца, учещи и неучещи, с амбициозни и нембициозни родители...и ще настане такъв живот.
Ох, днес тази тема е свръх забавна.
И един мърмот завива шоколад...

# 587
Дами и господа, спамо-чатът е тук.
Моля да се придържате към текущата тема без спам, чат, лични нападки и дрязги.

# 588
  • софия
Все пак мнението ми дали ако се дадат по 20 К на родителите в 20-то биха си останали там или биха се преместили е валидно. Свързано е с страхотността на училището.
Преди години, когато ние се преместихме в дома ни в (простете, не в Драгаевци), но достатъчно далеч от любимата ни школа години наред, ние НЕ я сменихме, точно защото бяхме супер доволни и предпочитах да пътуваме, вместо да се задоволяваме с по-нисък стандрат или други супер-дупер, но все пак различни от вече сигурното място. Та, Нико, не може да ме убеди, че 20-то много му е харесвало щом го жертва ей така, на всичкото отгоре срещу незнам си колко К на година и го замества с нещо, което не е на нивото на 20-то

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 17:26 от Амели

# 589
  • в страната на чудесата
Оооо.
Нико ли се оплака. Да се върнем на Британика. Познати са недоволни. Имат положителен опит с Дрита. Сега се ослушват за таксите и персонала. Очакват втора вълна подмяна на състава. А други, които нямат опит с Дрита са ОК.

# 590
  • София
20-то ли е новото КО или АК? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 591
  • софия
Не, Британика е новото 20-то Simple Smile

# 592
  • София
И на мен навремето Меридиан-22 ми се стори прелест след 35то, 120то и 32ро. Simple Smile.

# 593
  • София
Е, браво, бре! Тъкмо започнахме пак да обсъждаме ЧУ и ни пратиха в спамо-чата Joy

И на мен след държавната градина ПУК в ПБ ми се стори като рая на земята Joy

# 594
  • София
Е, браво, бре! Тъкмо започнахме пак да обсъждаме ЧУ и ни пратиха в спамо-чата Joy

И на мен след държавната градина ПУК в ПБ ми се стори като рая на земята Joy
А що бре? На мен на ЧДГ най- много ми харесват малките класове, излизането навън постоянно и т.н.  Перфектната организация, младите учителки също Simple Smile

При вас как беше?

# 595
  • София
За моя номер 3 първия досег с ЧО беше в ПУК. И о, чудо, не се разболя нито веднъж за цяла година! Иначе едвам изкарваше една пълна седмица в държавната ДГ. Нито веднъж не го взех разгащен.

# 596
За детска градина - държавна, ама на село.

# 597
  • София
Не зная на какво се дължи заблудата ти!

# 598
  • в страната на чудесата
На носталгията, Аш Simple Smile

# 599
Не зная на какво се дължи заблудата ти!
На личен опит и възможности за сравнение.
Чист въздух, здрави деца, възпитателки, роднина с половината село и никакви болезнени амбиции на родителите.

Общи условия

Активация на акаунт