👶Още мъничко остана, да нарека се с гордост юнска МАМА - 🌞Тема 14 месец Април

• 84 823
  • 2 085
  •   1
Отговори
# 105
За малко по-здравословни картофени кюфтенца аз правя тази рецепта. Избягвам да пържа като цяло. https://cookathouse.com/kartofeni-kuftentza-furna/amp/
Иначе за пържените знам, че трябва да се сложат в хладилник/фризер преди пържене, за да не се разпаднат.
Лимонче, много се смях Grinning На мен често ми се случват такива неща в кухнята и много често като правя нещо за първи път става чудно, а втория път е пълен провал, а го правя по същия начин. Това направо ме вбесява! Joy Често си поплаквам за несполучливи 'манджи'. Joy
Дано поне купешкия козунак си струва, че ние си купихме онзи ден и беше ужасен..
Аз също имам такава подпираща болка под гърдите в дясно, най-вече вечер и след ядене. Четох, че матката притиска вътрешните органи и по-точно жлъчката. Няма какво да се направи, ще мине като родим. Вечер и аз имам такава нетърпимост като се позалежа на дивана, трябва да стана веднага иначе имам чувството, че ще откача.. Grinning

# 106
Ох Лимонче смях се с глас. Като на филм си била 🤣😘 Идеално разбирам как си се чувствала. Направо ужас ужассссс

При мен мама прави козунаци по рецепта на баба и са всяка година нейно дело. Невероятно вкусни и ги чакам с нетърпение.

Днес покарахме с колата, обиколихме София по околовръстното 🤣 после си взех боя и се боядисах сама. Не ми се беше случвало от 10 клас. Ей така за себе си поне като се погледна да приличам поне на подобие на жена хаха

Снимка на коремче показвам Simple Smile 29 седмица точно чукнах днес
Скрит текст:

# 107
Аз чистих, бани, тъпотии, и аз мислех да се боядисам сама, но няма да е днес, защото забравих и току що си измих косата Simple Smile мислех да ходя до един Лидл в др край на София, че издирвам тяхната хлебопекарна, но и това ме домързя Simple Smile да знаете физическа аптека, в която да имат протеини за бременни на Pregnaco, намерих само Ремедиум и няма този за 7, 8 и 9 месец?

# 108
ShukM,май някой тук беше казал за някаква аптека до Надежда(клиниката),че продават Прегнако.Мисля,че Брайда го каза..
На мен вече ми се гади от това Прегнако🤢,то с какво ли не опитах да му притъпя специфичния вкус и пак го усещам.
Начиии,тия страхотни картофени кюфтаци на фурна,engruseva,направо ми потекоха лигите😆Представих си ги с млечно-чеснов сос и ако успея да си преодолея днешния размазващ мързел,може и да ги спретна за вечеря.
Момичета,прекрасни снимки,супер сте!Аз се каня да се боядисам вече цяла седмица,но нещо  не намирам енергия и за това.Днес едва си изрязах ноктите на краката,сякаш планина прекатурих,голямо постижение,хаха
Смях  се и аз на кошмарите в кухнята и хвърлянето,на живо би било още по-смешно!Аз отдавна обаче не се тръшкам ,ако счупя нещо или не ми бухне кекса или загоря манджата.Пестя си нервичките,че белите косми по главата ми поне да са от нещо съществено😆😆А по принцип ми е много къса клечката,ама явно за други неща.
Апатията така ме е налегнала,че седя и гледам в една точка и нищо не ми се прави.Липсва ми слънцето и разходките,да идва лятото да раждаме вече и да си тръгне живота по старому!

# 109
Ох домързя ме да си правя педикюра,
ама и много се посмях на неуспехите ви , аз ако трябваше за всеки такъв да рева , щях да съм в седмицата поне веднъж в нервна криза.
Оххх козуначе , тия дни и на мен ми се е дояло , ама няма кой да меси Simple Smile
Обаче си спретнах едни бисквитки с лешников тахан и черен шоколад , много са вкусни
Скрит текст:

# 110
  • Варна
енгрусева, ще пробвам рецептата за карт кюфтета на фурна, иначе и аз правя от хрупкавите тиквички с чесън, дори преди няколко дни си минаха от реда Grinning
Наскоро гледах Катето Евро с малкото Кати правиха мини пицички, та за пръв път пуснах едно тесто за пица в пекарната и си направих и аз с каквото имах под ръка. Черпя ви и с едно студено айрянче!

Днес разцъках онлайн шопинга. Пуснах една поръчка от Софармаси и аз. От там взех и аспоратор Носко, беше на добра цена, че вчера докато разглеждах в други аптеки беше +3/4лв, също и био ойл е на добра цена, имах нужда и от него. Поръчах си нощници от Пипилота, едната с ципове, другата с копчета. Супер изчистени и без това ще ги нося без желание Grinning също така от Сгушени поръчах бельо и два продукта на Матернеа. Точа се на една намалена ваничка със стойка от Комсед, та ще видим утре на какъв акъл ще съм.
Мен също много ме боли под гърдите и то нон стоп. Единствено когато легна по гръб ме успокоява. От няколко дни имам и болка като менструалната, корема ми на топка, имам чувството, че ще изпадне.
Яко съм сдух, вчера смъмрих мм и днес прах бърше, прахосмукачка пуска, баня чисти, въобще яко се беше мобилизирал миличкия Grinning липсват ми вече нашите, бабини, искам и на Великден да сме заедно, понеже последните две години не бяхме, а така като гледам, тази ще е трета Disappointed та, изповядах се.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 19:01 от Wigzi

# 111
  • София
Да. В аптеката на Надежда го има протеина.

# 112
И аз много се сдухах , слава богу утре ми е фм и то успях да запиша първия час сутринта та по-бързо да мине. Нямам търпение и просто много се надявам всичко да е наред, много ме е страх

# 113
Охх иначе и аз чакам вторник прегледа. Ще се наложи урина и стерилна да пуснем, че имам проблем с пишкането. Нещо като цистит усещам. Като се изпишкам след 1 минута имам за доизпишване и после пак. Усещам едно бодене долу като ми се допишка. Явно ще боря някаква бактерия, а се наливам с вода по цял ден пфу.
Приела съм вече, че спокойствие няма. Нямам ден в който да няма нищо 🤣 нооо приемам го и продължавам напред.

Страхотни рецепти иначе за картофени кюфтенца - ще направя задължително. Днеска бяхме на омлетче за вечеря.

Браво Уигзи. Ти си готвил само вкусотийки всеки ден. Аз нещо нямам това желание за по-завъртени неща хаха. А покрай Великден си представям.
Пенка страхотни бисквити. Охххх представям си колко са вкусни, осибено направени от теб 😋😋😋

Иииии това е от мен. Не се сещам какво да кажа. Само че съм доволна за косата. Маникюр не мога да оправя, че съм с гел и гел лак 😡 и няма как да го махна, поне да се оцапам с нещо. Има маникюристки, които работят ама не смея... ще изчакам още месец - и за педикюра, че да изглеждаме добре при раждане 😁

Чакам да почне Гласът на България, а сега съм зазяпала моята луда гръцка сватба по кино нова.
Отчетох се 🤣🍀❣

# 114
Дреам и аз редовно имам проблеми с пишкането и на помощ винаги ми е уринал акут , натурални съставки и е абсолютно безопасен по време на бременност , когато имаш проблем за 1,2 дни се оправя. Можеш да се допиташ или прочетеш изчисти ми ешерихия коли преди 2 месеца така. Всеки път ме спасява та съм се запасила в случай на проблем 😂😂

# 115
Мелдим супер ще взема, но мога ли като го приемам да пусна урина? Смисъл няма да се отрази на показателите

# 116
Няма да се отрази, аз съм пускала така докато го пия

# 117
Момичета, вчера правих козунак и аз по никое време. Това е 3тия ми опит. Първия беше катастрофален, по-скоро заприлича на кекс отколкото на козунак. Втория ми опит беше преди около две седмици и доста задоволитен, не точно каквото исках, но беше вкусен.  Вчера реших да направя 3ти опит, за да съм готова за Великден, ее.. Този път случих на рецепта, получи се убийствен козунак, точно както исках, пухкав и на конци. Запазих си рецептата и само по нея ще го правя.

А това е и рецептата, която следвах
https://gotvenetovsashnosteliubov.blogspot.com/2018/03/blog-post_8.html?m=1

Спазвах всичко както е обяснено, при мен отиде малко повече брашно (да вметна, че дори брашното ми не беше специално за козунак, а най-обикновено) и малко повече олио.  Първото втасване ми отне час и половина, второто също, след като го оплетох го оставих за още 40тина минутки.  💞

Успех на тези, които се захващат с козунаците. Не е лесно, но пък хванеш ли му веднъж цаката после  е като фасулска игра 👌

Да ме извините, ако съм досадила хихи 🥰

# 118
Козунака изглежда страхотен ,браво ! А иначе и мен ме оправя уринал акут така като се усетя чее ме хваща цистита и веднага го атакувам хаха. Прикачвам и аз снимка от преди малко хихи( 30 г.с) 

# 119
Козунакът е ммммммм. Направо го изяждам оттук 🤣
Дени много си готина. Страхотен шкемби ❣

Общи условия

Активация на акаунт