👶Още мъничко остана, да нарека се с гордост юнска МАМА - 🌞Тема 14 месец Април

• 84 778
  • 2 085
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро и от мен , то вече е добър ден , но си преживях една доста тежка нощ , вчера се бяхме събрали семейно и пих едно съмърсби вечерта така за наздраве пък и ми се беше допило , та вечерта едно биене на сърцето , пулса ми беше аритмичен, задушавах се и имах болка между гърдите та въпроса ми е това ли е типичния задух с болка между гърдите и не можеш да си поемеш дъх все едно или просто е от съмърсбито. Много се изплаших , много се обвинявам сега, това е супер безотговорно от моя страна

# 91
  • Варна
Здравейте, момичета Simple Smile

Добре съм аз. Имах малко болки пак вечерта, но ще видя утре. Като цяло през деня съм ок, вечерите бебка явно е по-активна и според мен  това отключва контракциите. Снощи примерно имах чувството, че ще излезе през кожата ми. Виждаха се крака и ръце (Издутинки), голямо ритане,голям екшън и революция в корема ми. 😂
[ФБИД, сега поне ще си спокойна като си под наблюдение! Стискам палци да си добре Simple Smile

Днес от сутринта съм станала с идеята, че ще пратя рецептата на Мистик за козунака и ако не ме домързи ще направя. Намерих я, изчетох я и прецених, че днес не е ден за козунаци 😂😂😂 Много сложна история. После мина малко време, но бременният ми мозък вече си науми, че следобяд ще яде козунак с кисело мляко и се разтърсих в нета за “лесна” рецепта за козунак. Намерих няква и я метнах... Супер голяма грешка! Такова чудо като лесен и бърз козунак според мен няма! Първо, че пратих ММ до магазина за прясна Мая, а той купи Мая за сирене и кашкавал 😂, но това как да е...
Намерих друга рецепта със суха Мая, понеже имах вкъщи едно пакетче. Еми... Кво да ви кажа...  Ядосах се 18 пъти, че въобще се захванах. 🤦♀ Нищо не стана от тестото изхвърлих го и се разревах. Изпратих Мм сега до една пекарна просто да купи козунак, защото ми се яде! 🙄🙄🙄
Сега ще се хващам да правя рибена супичка за вечеря! Тя поне ми се получава винаги 😂
Та такива са неволите на моят неделен ден...
Много хубави коремчета сте насНимали 🥰

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 14:31 от Lemons

# 92
Lemons , хахаха и аз имах наскоро една случка ... Хванах се да правя един десерт но като цяло нямах време и много бързах, но аз като съм си наумила нещо не може никой да ме спре хаха Направих сместа в такава форма за торта която е с махащо се дъно ( на която форма беше развален механизма, закопчаването й ..) при което хващам формата и дъното остана на плотааа и като ливна по плота,по земята сместта ,започнах да крещя да викам ММ да идва да помага ..той не ме чуваааа викам викам ,дойде той при което аз се ядосах супер много хванах формата и я забих в кофата за боклук и започнах да ритам с голяма ярост в кофата.. Мм като ме видя какво правя вика отивай бързо в другата стаяяя спри спри,аз продължавам да ритам вътре хахахахха да беснеяя ..отворих му голяма работа после той изчисти всичко..И разбира се сега като се сетим се смеем много .. с това ритане в кофата и аз съм с къдрава коса(чорлава) и ходя и с неговите дрехи вкъщи,като някой клошар съм изглеждала в гръб..

# 93
  • Варна
Хахахахахах 😂😂😂
Да и вкъщи беше същата работа! Разревах се от яд, отворих коша и изхвърлих всичко! Почнах да блъскам купите и чиниите в съдомиялната 😂 ММ идва вика “чакай, кво ти стана, успокой се! Ти полудя ли?” 😂😂😂😂 Сега ми е смешно, ама много се ядосах 😂😂😂
И друг път съм имала такива fail-ове в кухнята, ама отдавна не ми се беше случвало 😂

# 94
Мелдим, не вярвам да е от Самърсби. До колкото знам е три-пъти по-слабо от чаша бяло вино, ако те тревожи процента алкохол. Мен така ме стягаше преди три дни, цяла нощ не можах да спя и ме болеше когато дишах дълбоко, а не бях пила нищо. Звъннах на АГ тогава, каза ми да си пийна ношпа, и че според нея се дължи на повече количество храна или нещо по-пикантно или кисело, изобщо нещо, което да ми е подразнило стомаха или пък преяждане.Все пака сега заради бебето, органите са се разместили, стомаха е значително по-нагоре. Не се обвинявай, опитай днес с по-лека храна, дано размине. Пък ако не мине звънни на АГ, но не се притеснявай.

# 95
Даа същата бях и аз се разревах от яд .. и всичко станаа леш.. хаха и той ми кухнята след това 2  часа горкия.. а иначе аз днес правих картофени кюфтенцаа ( с това свободно време се вихря много в кухнята )

# 96
И при мен се е случвало това задушаване и притискане в гърдите.Мисля че е нормално а и бебето е голямо вече.Не се притеснявай

# 97
Искрено се смях с реакциите от фейловете в кухнята 😁 особено на това с маята 😁😁😁 и аз съм на вълна козунаци. Вече два горе долу успешни опита. Но нещо не ми се получава да кача снимки не знам защо 🤔

# 98
Хах, и аз най редовно изпадам в някакви кризи като не ми се получава нещо.
Дени, дай рецепта за кюфтенцата! Ние правихме миналата седмица, обаче станаха на каша....

# 99
Здравейтеее 🥰

Мелдим, и аз имам такъв задух вечер и то се появява след като вечерям, защото явно си похапвам доволничко и всеки път имам чувството че коремчето ми ще се пръсне, а полегна ли на дивана, започва да не ми достига въздух и изпитвам едно много неприятно чувство на изнервеност - трябва да стана веднага и да се разходя, иначе пулсът ми се покачва и не мога да се овладея. Ще се наложи да си намаля порциите храна 😂

Ох, Лимонче и Дени, смях се от сърце с вас, че даже прочетох и на ММ какво сте написали и той се успокои, че явно не съм само аз така 😂😂😂 Постоянно правя бели - изпускам буркани с мед, чупя чаши и чинии... абе, гадна работа, а той пристига като линейка и ме кара да отида в стаята докато изчисти бъркотията ми. Леле, а ако нещо не ми се получи в кухнята, то рев ли не е, то чудо ли не е!
Много сладки коремчета си имате, момичета 🥰❤️🥰

Редактирам се само да отговоря и на Пламъчето, че и мен в определени моменти ме боцка около пъпчето, но ако бебка се поразмести, пробожданията спират веднага 😊

# 100
https://youtu.be/RshIDu_wEbc от тук гледам и изпълнявам Simple Smile) Заповядай,просто изискват доооста време .. и олио :/ малко съжалих хаха,вреднички са си.. и трябваше да излязат около 20 кюфтаци а излязоха 40 моите.. има да ядем 2 дена Simple Smile

# 101
Супер, запазвам си ги за другата седмица, след посленото фиаско.

# 102
Много благодаря за отговорите , доста се стреснах честно казано , дали не е заради това съмърсби , защото ми се допи доста и цяла нощ много мъка беше. Та така ❤ Успокоих се

# 103
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
Поздрав с едно коремче 28+2 г.с Simple Smile
Скрит текст:

И една моя рецепта за картофени кюфтенца, но вкъщи ги правим на фурна Simple Smile
( почти нищо не пържим, дори и тиквички правя хрупкави на фурна, оваляни в галета и чесън )
Скрит текст:
КАРТОФЕНИ КЮФТЕНЦА
ПРОДУКТИ за сместа :
-   1 кг картофи
-   200 гр сирене
-   100 гр кашкавал
-   2 бр яйца
-   2 с.л. кисело мляко
-   1 с.л. сода за хляб
-   3 с.л. брашно
-   по избор – лук, подправки ( копър, магданоз, чубрица, черен пипер, сол)
ПРОДУКТИ за панирането :
-   брашно
-   галета
-   яйца
ПРИГОТВЯНЕТО на сместа :
    Картофите се сваряват. Белят се и се пасират в голяма купа като към тях се добавят двете яйца, киселото мляко, содата и брашното. Към тях се добавят настъргани сиренето и кашкавала и продуктите по избор ( ситно нарязан или настърган лук и подправки ). Цялата смес се разбърква до получаването на хомогенна смес.
    В отделни купички се слагат брашно, галета и се разбиват яйцата за панировката.
    Лъжица от сместа се овалва добре първо в брашното, след което в галетата. Накрая полученото кюфте се потапя в яйцата и се поставя в предварително намазана тава ( може и върху хартия за печене с малко мазнина ). Пекът се в предварително загрята фурна ( 200°) не повече от 15 мин.

# 104
Супер, и тази я запазвам!

Мелдим, самърсби-то е супер слабо, не мисля, че от алкохола в него ти е станало така, даже по-скоро бих обвинила захарта.

Общи условия

Активация на акаунт