👶Още мъничко остана, да нарека се с гордост юнска МАМА - 🌞Тема 14 месец Април

• 88 875
  • 2 085
  •   1
Отговори
# 225
Привет, момичета,
Времето днес е птекрасно ☀. Аз се препичам с бебка на терасата.
Днес имах 3 поръчки, които пристигнах- от HM и две с рокли за мен. Ами ... тотално разочарована съм, само си създадох работа сега да връщам и да чакам възстановя на $. От HM си оставих само едно боди с лента и къси панталонки за бебка, всичко друго за мен го върнах, нито са като на снимките, нито размера отговаря. Другите две поръчки, едната я объркали, другата и тя почти тотал щета. Таааа, поредно заричане да спра с он-лайн покупките, явно на мен не ми се получават.... “Око да види, ръка да пипне” 😁

# 226
Благодаря ви за коментарите относно снимките ми Simple Smile Аз имам доста и то различни,просто не съм ви показвала всички Simple Smile Жалко обаче ,че нямам еднакви снимки за всяка седмица,но определено колаж ще има.И до края на месеца ще си извадя на истински снимки всички,за да ги събера в албумче за спомен.
И аз като Омчето си мечтая за фотосесия до цъфнало дръвче,обаче с това студено време,ни е за рокля ,ни да накарам ММ да идем някъде да ме щрака.До вчера сняг си имахме.Направих  си все пак една бърза снимка селфи,колкото да не без хич до крушата под прозореца ни Simple Smile
Нямам добър нет,ще я кача довечера,ако  не забравя Simple Smile 

Направих още една поръчка за  дребни неща ,а днес ми дойдоха шишетата.Много са сладки Simple Smile

Мислех да си купувам тоалет за изписването,но реших да си взема в куфара една рокля,която е много удобна,стой идеално и няма проблем с гладенето.Снимката с нарцисите преди месец бях с нея.И с корем и без корем ми е добре.
Малко е шантаво,но септември точно преди овулацията се снимахме с ММ на една разходка и бях с нея.Тогсва си пожелах с тази снимка да сложим началото на нашето създаване на бебенце и много исках това да се случи.Крав на месеца видях и положителния тест и затова някак искам с тази рокля и да съм на изписването. Simple Smile

Днес звънях на АГ,ще мога да съчетая ходенето до София и за ЖК най-после и за ФМ на 16.04.Тогава ще ми издадат и болничния. Много съм щастлива Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 16:50 от Irina Jolie 616216

# 227
И аз да се разпиша, днеска минах преглед 31ва седмица и 2ри ден. Бебка чукна 2 кг, малка шошка 🤭 Успях да задържа килограмите си същите от предния преглед и днес не получих критика от доктора 😵 Последните месеци, на всеки преглед само ме смъмряше с тези килограми, беше ми дошло до гуша да слушам " много си качилаааа"  +14 кг съм, и днес дефакто стъпвам в 8ми месец. Надявам се да не кача още много до края 😪
Вчера ми пристигна последната пратка с дрешки и си казах, че един месец си давам почивка с поръчките от към дрехи 🤭

🍓
Скоро ще ви снимам и аз бебе стаята в завършен вид.

При нас днес е 23 градуса и нещо изобщо не ми влияе добре топлото, на моменти доста умаляло ми стана, но чаша айрян оправи нещата.

# 228
Здравейте от още една недоспала мама ☺️
Снощи ми беше първата кошмарна нощ, защото заспах късно, станах веднъж до тоалетна и да си изпия тироксина, след което едвам пак заспах и алармата на ММ звънна, като този път въобще не успях. Случваше ми се нещо много странно - като легна, получавам екстрасистоли и е много неприятно, но се оказва нормално в напреднала бременност, защото матката притиска органите нагоре и съответно сърчицето също е потърпевшо. И преди бременността съм имала такива, но по един-два на няколко дни/седмици, а сега са през няколко секунди 😳 Ходила съм на кардиолози и ми казват, че анатомично диафрагмата ми притиска сърцето и затова ги имам, но явно ще им се "радвам" по-честичко сега 😂 Даже казах на ММ, като си дойде от работа, да отидем до мястото ни и да се разтъпча, защото това стоене на дивана по цял ден ми притиска органите още повече. Някоя от вас да е станала по-чувствителна на студ, защото като станах сутринта, направо се разтреперих (ама чак до там, че ченето ми се разтрака), та ММ ме зави и с неговата завивка за да се стопля?

Кристиана, много са сладки бодитата! 🥰 Браво за хубавите резултати от ФМ!

Пламъче, рокличката ти за изписването е много нежна и хубава, а тази на бебка е направо приказна. И аз си я бях добавила в кошницата, защото се чудех дали да не я взема за изписването, че даже и такава шапчица бях намерила, но не знам дали няма да й е студено само по нея, а не се и сетих с какво боди бих могла да я съчетая 🙄

Йей, пристигна ми поръчката от H&M...

# 229
Супер дрешки сте взели ! Мен малко ме хвана яд че избързах май и купих всички дрешки от джъмбо...но не съм и аз по онлайн пазаруването..друго си е да го видиш на живо. Simple Smile Аз дремнах за 1 час ,че ММ отиде да коси тревата на село пък вземал че пукнал гума че резервна нямал..изобщоо добре че не отидох с него че каквато съм да давам акъл и да се карам ххихи

# 230
  • Plovdiv, Bulgaria
Омче, чудни дрешки. Като видях червеното боди и се замислих, че нямам нищо червено. Ще трябва да поправя този пропуск Simple Smile

Чудя се кога да пера дрехите и да си подредя вече нещата.. Вие кога мислите да го правите? Май е ранко, ама си търся занимание 😁

# 231
Ехааа колко сладки нещица сте накупили
КРиси , картърс от къде поръчваш ?
Оммче и твоите са суперски , аз съм се наканила на НМ ,ама бая сума направих , нали по 2 , та малко ще ги забавя , за Май месец , че с тоя ремонт всеки ден удряме хилядарка да плащаме за нещо иииии , взех да откачам .

# 232
Аз и следобед спах. Поне два часа. Предните вечери все имах някакъв дискомфорт - ту бебка много "танцува", ту коремчето ме опъва, ту ставите ме болят и пукат, ту киселини - та нямаше удобна поза. Много е неприятни така, но си е един вид подготовка за безсънните нощи, които ни чакат. Simple Smile

Пепи, Уигзи, Омче, благодаря! Heart

Момичета, прекрасни неща сте си поръчали. Всички ми харесват! Нека така цялата ни темичка е изпълнена с позитивни снимки! Heart Гледам и всичко ми е едно такова миличко вече.

Евгения, радвам се, че бебечо расте и си наддава добре. Магнерот аз пия. От около месец - 2х1. Преди това получавах стягания в корема доста често, напоследък са се разредили. Пак получавам, но най-вече като се къпя. Нещо водата явно ми дразни и после дори не смея да бърша с кърпата, а само леко попивам и стоя така, докато изсъхна напълно.

Ани, готина нощничка. А ти от къде я поръча? Какъв размер е? Моите приличат на твоята, но са с къс ръкав.

Еъргърл, аз съм на същия принцип - ръка да пипне. За това и вчера посетихме физически магазин. Но добре, че ММ ме нави. Мислех да поръчам друга количка, за която бях чела добри отзиви, а и често съм виждала по градинките. Но като отидох на място и я видях на живо, си промених мнението и харесах съвсем различна. Та, с малките неща бих се примирила, но с тези по-големите, задължително трябва да се видят и на живо.

Иринка, ще очакваме колаж накрая Heart. Ти си постоянна и имаш идеи. Аз примерно дали имам общо 10 снимки от бременността и то повечето са все по домашни дрехи. Heart Eyes Ако до май месец се размине положението и малко разхлабят мерките, ще помоля ММ да ме щракне някъде, където има повечко зеленина и дръвчета. Колкото за спомен да имам. Много мило това с рокличката за изписване. Heart На мен старите ми рокли всички са вталени и нито една не ми става...

Krisii, браво, едричка върви топчицата! Heart С нетърпение очаквам да ни покажеш завършената стая. Ние за сега ще сме без детска и бебка ще спи в нашата спалня. Само към средата на месеца трябва да се наканя вече и да направя разместване, за да е удобно да поставим кошарата, а и да прочистя апартамента, че ми се струва, че сме натрупали твърде много излишни неща. А бодинцето с ягодката е супер сладичко Heart

Омче, много са готини твоите неща. Имаш око на човек-артист Heart При мен има различни цветове. Май само жълтичко не успях да си намеря. Но и това ще направя. Взимай роклето, може и да не за изписване, ами по-големичко. Много е хубаво...

Дени, не съжалявай! Бебетата в началото растат бързо и така бързо ще омалеят дрешките. Тогава ще си поръчаш нещо различно.

# 233
Christiana, аз мисля към средата на май да пера. Голям оптимист съм.
Но първо, няма да купувам много дрехи и второ, ние сме със сушилня. В рамките на 2 дена могат да се изперат, изсушат и изгладят без проблем всички неща, поне според моите сметки.
Чакам да отвори и Джъмбо, за да можем да вземем “кутии” за разпределяне и да има къде да ги слагам.

# 234
Desislava_SS, и аз скоро търсех дигитален термометър, главно за бебто, но и за нас. Пробвах да поръчам от няколко места и на всякъде са изчерпани - обясниха ми, че към момента няма или много трудно се намират, заради вируса (много работодатели и др. правят проверки и мерят температурата с безконтактни термометри)...

Ако някой знае за наличност някъде на добри безконтактни термометри, моля да сподели Blush аз са сега ще изчакам с тази покупка.

# 235
Безконтактен на Хартман имаше наличен преди няколко дни в Ремедиум на Гео Милев.
Аз в крайна сметка се отказах да взимам, поръчах обикновен електронен и един галиев, ама дали ще дойдат, един господ знае.
Аз съм взела много малко дрешки, мисля да пера след десети май, преди това ми се струва много рано.
Моите дрешки са предимно от ХМ и Джордж, като материи ми допадат най-много.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 19:05 от Аmélie

# 236
Привет и от мен 🌞
Ние днес ходихме да си понапазарим за седмицата за хапване, и поне успях да походя малко пеша и да се по радвам на хубавото време. Вчера нещо не ми беше много добре, не знам защо долната ми граница на кръвното беше паднала на 50 и усетих че нещо не е както трябва и беше нещо от сорта на 107/50 или 113/50, естествено веднага отворих да прочета в интернет и било нормално да ти се случи по време на бременност, и веднага изпих една чаша пепси, за да се усвестя и после си забърках солен айран, и нещата веднага се оправиха.
Относно спането напоследък заспивам към 1ч и ставам към 9-10ч почти не се събуждам, заспивам супер бързо, даже понякога не ставам и до WC.
Чакам си с нетърпение ФМ, много се радвам за всички вас които сте я минали и сте получили хубави новини. Относно Мистик и Амели, сигурна съм че всичко ще е наред при вас. 🌺
Аз мисля чак началото на юни да си пера дрешките, а и още сме до никъде с пазара. Това извънредно положение ми съсипа плановете, но мисля д изчакам още малко и началото на др месец да се активизирам и наведнъж ще купим всичко.
Дени аз одеве ходих да пазаря с коледния си половер. Дрехите които ми стават се броят на пръсти 🤭

# 237
  • Plovdiv, Bulgaria
И ние имаме сушилня, даже с нея не мисля и да гладя, освен ако нещо не е намачкано (с малкия нямахме, ама пак не гладих дълго време), за ден ще изперат всичко и ще е готово.. Но наистина не знам вече с какво да си запълвам времето. Дребния също му писнаха рисунки, пъзели, книжки и задачи. Преподредих и разчистих дрешника, кухнята, на дребния дрехите. Не ми се гледат вече сериали, захващам книги и не ми вървят..
Времето хич не ми минава бързо.

# 238
Christiana, аз мисля към средата на май да пера. Голям оптимист съм.
Но първо, няма да купувам много дрехи и второ, ние сме със сушилня. В рамките на 2 дена могат да се изперат, изсушат и изгладят без проблем всички неща, поне според моите сметки.
Чакам да отвори и Джъмбо, за да можем да вземем “кутии” за разпределяне и да има къде да ги слагам.

Галеона,аз съм на същото мнение за прането на бебешки дрешки,чак средата на май,иначе се губи ефекта и от гладенето също.Дори и да седят прибрани в шкаф,пак влизат фини прашинки.За легълцето колкото и да нямам място за кашоните,в които седи от два дена,пак ще чакаме последния момент,за да не ми събира прахоляк,пък и котката да не се възползва😁А за кутиите от Джъмбо просто ми даде блестяща идея,благодаря!Ще бъде супер удобно да не се разпиляват миниатюрните чорапки,бодита и всичко!
Момичета,и аз днес си получих поръчката от НМ,аз се прецаках и поръчах 2 часа преди края на промоцията,но пък тези 5 неща оправдаха очакванията ми-страхотни са!Навсякъде всичко е свършило,едва намерих едни вносители на Джордж и утре ще ми доставят няколко неща още и то на супер цени-бодита по 4лв😊На сайта на Джордж всичко е свършило,добре че имаха наличности на хубави,ярки цветове,та да му е разнообразно на момченцето хаха😁

Продават на бройка и си избрах желаните цветове.Поръчах и още 3 ромпъра и 5 бодита с дълъг ръкав.
Ама много са ви хубави момичешките дрешки,аз нали имам голяма дъщеря и много се разнежвам като гледам как ще гласите малките бебки🌷Връхлитат ме много мили спомени!

За спане не искам и да коментирам-това ми е болна тема и неудоволствие...С две думи -събуждам се като бито куче и нямам търпение да стана,за да свършат мъките.Много ме е яд!
Исках да кажа още много неща към всяка една от вас,но забравих😁

# 239
Аз си.легнах но както споменах не ми се отдава средобедния сън а и децата  тропаха във вс стаи та дори  и не успях да заспя. Отделно хапнах филии със лютеница  и сега съгалявам  😕 Пламъче от сгушени е М разберем с халат. Аз ще пера дрешките  май месец. Мойте всички са купувани по отделно и нз дали ще  се съчетаят. Джъмбо не работи ли, не че има как  да пазарувам ? В града ни отвориха наскоро  Waikiki та поне него мога да посетя  тези дни

Общи условия

Активация на акаунт