👶Още мъничко остана, да нарека се с гордост юнска МАМА - 🌞Тема 14 месец Април

• 88 865
  • 2 085
  •   1
Отговори
# 210
Ние въртим малко..( не ми се смейте на коледния пуловер,само той ми става Grinning ) А иначе и аз след малко ще ви покажа защо ставах посреднощ..

# 211
Мен вече не ме свърта вкъщи. Днес ще мръдна малко край блока за 10-15 минутки поне.

Лимонче, витамините ти са добре. За вит. Д аз пия едни перли на Оилесен. С тях за месец го вдигнах на над 80. Сега го пия през два дни, че ме е страх да не се натрупа прекалено. А за бебка също си имам вит. Д на Джеймисън. А за свекито - хубаво е да се разбирате. И аз с моята много се обичам и си я приемам лато много близък човек. Heart

Помпа за кърма поръчах електронна на Филипс, защото имаше и комплект шишета с нея. Колебаех се между тази и Медела и накрая склоних на Филипс.

Уигзи, във физическите магазини установих, че наистина наличността е много малко.
Майки-героини с тия мини килца! Аз пък не се пазя толкова. Гледам да се храня що годе разнообразно и полезно за бебето и мен. Другото ще го оправим като родим.

На мен преди малко ми пристигна поръчката на бодинцата, на роклята за бебка, на роклята за мен и двата сутиена за кърмене. Сега ги оставих малко да се обеззаразят в другата стая и ще ги изпера. Сутиените са без банели и честно казано ми изглеждат, че пак не съм нацелила размера.

Криси, радвам се, че си минала ФМ и бебка си върви нормално. Не мисли, че е 5-6 дни назад. Явно О ти е била по-късно. А какво стана за Пълмед, ще провеждат ли прегледи? Аз писах на моя док, но не ми е отговорил още.

Дени, браво на теб, че се движиш. Мен толкова ме мързи. Имам чувството, че изкарах бременността на леглото и дивана. А относно дрехите, които не ни стават, хаха, аз нося блузи на ММ, че са ми по-удобни.

# 212
  • София
Момичета, това с малкото кг, не винаги е свързано с ограничения. Аз толкова никога не съм яла в живота си, от нищо не се ограничавам и не съм качила много. Даже вече някой като ми каже нещо за кг и се чувствам виновна, че нещо не правя както трябва. Но лекарката ми каза, че не трябва да се притеснявам. А и има още време и с това застояване и залежаване...

Вие в коя г.с. ходихте на ФМ? Аз се чудя дали да не отида в по- късна седмица - началото на май, пък да се надяваме, че тогава ще са се пооправили нещата с CoVID-a...

Мен също не ме свърта. Ставам в 6ч с ММ, изпращам го на работа, свършвам разни неща вкъщи и за работа и до обяд вече съм се побъркала...

# 213
Вчера правих чийзкейк Ню Йорк , в 12 часа вечерта беше готов..и докато изстинеее и си навих аларма за 4 часа да стана да го сложа в хладилника,случайно да не се развали на стайна температура..

# 214
Да направя ъпдейт. Премерих сутиените все пак. Изглеждаха ми огромни, а взеха, че ми станаха, хахаха, чак не очаквах. До сега все съм носила 70B, а тези са без банели и са 80C. Чашката ми се видя като купа за салата Joy
Роклята и тя ми стана. Умишлено избрах широчка рокля нагоре с ластиче под гърдите и надолу да пада свободна. С коремчето ми се вдига малко, но не очаквам, че като родя автоматично ще си стана с плоския корем.
Сега ще ви покажа роклята (на снимката не съм аз Grinning ):

И рокличката, която взех за бебка и направо като я видях и си я представих облечена в нея Blush Heart Eyes

# 215
  • Plovdiv, Bulgaria
Пламъче, предполагам ЖК още си няма в Пълмед. Моя доктор ми каза, ако искам на платено можело да ида, иначе не. И аз затова ходих на ФМ. На 29ти трябва да ида да си взема 45 дневния, каза че за тогава няма вече проблем да ходя, би трябвало да имам и преглед и изследвания.

engruseva мислех към 32 седмица да ида аз, тогава ми беше казал и доктора, но предвид, че не съм ходила на ЖК от близо 2м, отидох в 30+ седмица.

Хм, сравних бодитата 0-3 размер, с first size..ми то почти няма разлика, очаквах да са по-малки, но каквито такива.

Успях да взема 2 пакета памперси little angels от магазина до нас, 1ца. 70бр/14лв. Обаче няма да имат внос скоро, та ще търся 2ка от другаде поне 2 пакета още и за първите седмици ще съм готова и с това.

# 216
Да, така разбрах и аз, Криси. Но аз преди Великден ще отида за мое спокойствие, пък било и на частно и после на 21-ви директно да си взема и 45-дневния болничен.
Много сладки бодинца! Супер свежарски. Но според мен май няма никаква разлика в размерите. Изглеждат ми съвсем еднакви.

# 217
И аз в клуба на недоспалите. Вие поне заспивате, а аз по принцип си лягах преди.след полунощ, 12-1... А сега става 2...3.... И едва тогава заспивам, ама то силно казано. С хиляда пъти ставане за.пишкане, въртене от единия край на леглото до другия... Все не ми е удобно, все нещо ме притиска. И така вече като светне навън заспивам малко по дълбоко и ставам към 11 като ударена с парцал.... После изобщо не си правя труда да взимам следобедна дрямка, че ще се накривя съвсем, а и  след дрямка вечер е още по зле положението..

# 218
Аз също заспивам много  трудно в 2 часа , след това се събуждам да завивам децата и до wc и в 9 ставам.Следобяд не спя.  Тезш два дни  пекох сладки кифлички а.днес бисквитена торта  ....

# 219
Здравейте и от мен ,
три пъти сядам да пиша и трите пъти нещо става и немога да си напиша поста , забравих половината неща .
Мистик , звучиш спокойно , което се надявам е така , вярвам и че всичко ще е наред , както и при Амели.
Аз също редовно ставам между 2.30 - 3.30 до тоалетна и после почват едно въртене тия моите, поне час и аз не мога да заспя.
И моите нощници са дошли днес, но чакам още една пратка в Четвъртък и ще ги взема с едно ходене .
Иринка , ще те помоля , като родиш да ни покажеш един колаж по седмици на  коремчето, май ти си с най пълен пакет Simple Smile
Дени и аз по малко се качвам на кростренажора, обаче бързо се изморявам , но все пак е нещо де Simple Smile
Лимонче , завид за свекито , аз се обадих на моята зълва , да ми спретне един козунак ,ч енея много я бива, а тя ми прати рецепта хахах , колко мило нали Simple Smile
Пламъче , много яки роклички Heart

Още неща исках да кажа , ама забравих извинете  Simple Smile

# 220
  • Варна
/Пламъче, ще си много свежа с това рокле, а бебка ще е като малко ангелче в нейната Heart Eyes
Кристиана, това бодинце на калинките от Джордж ли ти е? Аз също поръчах този комплект, пристигнали са в Бг вече, тези дни очаквам да ми ги изпратят. Изглеждат  мноого сладички Heart

# 221
  • Plovdiv, Bulgaria
Wigzi да, от там е.
Ето тези
80% от дрехите, които взех са от там, и предимно розови, цикламени, жълти😁 Та реших и нещо синичко да взема, видяха ми се свежи. На живо даже са по-яки Simple Smile

# 222
  • Варна
Прекрасни са. И аз като цяло взех от всички цветове, не съм наблягала само на розовото. Нямам търпение да им се любувам. Blush
Wigzi да, от там е.
Ето тези
80% от дрехите, които взех са от там, и предимно розови, цикламени, жълти😁 Та реших и нещо синичко да взема, видяха ми се свежи. На живо даже са по-яки Simple Smile

# 223
Момичета здравейте в този слънчев ден 😁🙈.
Аз днес минах на преглед в 29г.с и въпреки не яденето ми и честото повръщане заради киселини бебето е 1045 гр💙.
Много ми стана хубаво като го видях и си говорихме с доктора за раждането. Въпреки ,че ще ми е за втори път и знам какво ме чака пак ме е шубе някак си...
Някоя от Вас пила ли е Магнерот? Днес ми го смени ,защото Биолектрата явно не действа, имах няколко болезнени  контракции в рамките на няколко дни.. За да не се налага посещение и лежане в болница ми го изписа.

Понеже говорихте за интимността, аз имах период в който не ми беше до това , в смисъл забравях за съществуването му 😆😆. Обаче явно от края на 6ти месец се присетих пак и ми дойде и желание и всичко 😂😂. Естествено ММ е много доволен.

За спането и аз също трудно заспивам,  през няколко дни до 3 часа се въртя и после се местя на дивана.,само там ми е удобно когато не мога да спя в леглото.

# 224
И моята  нощница се е свила след прането, реших да я меря след като споделихте  но като се опъне леко с ръка се отпусна малко . Една снимка и от мен,първата за цялата бременност. С първата естествено имам най мн 3,4  😄  ние се въздържаме  че е много ниско  бебето пък и от операцията ми миналата година  сега ме заболява.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 16:02 от Anichka123

Общи условия

Активация на акаунт