👶Още мъничко остана, да нарека се с гордост юнска МАМА - 🌞Тема 14 месец Април

• 88 856
  • 2 085
  •   1
Отговори
# 195
Аз с това пишкане имам страшен проблем пусках преди урина и ми беше чиста и стерилната също.При мен има и болка пих тогава Монурал сега незнам вече какво ми има.Тази болка не се търпи и като отида само няколко капки.В стада съм при Аг и пак ще питам и ще го карам да пускаме изследвания ли незнам вече какво да правим.
Много почва да ме е страх от катетъра при секциото то сега така ме боли а после незнам.
Нощно време като стана и хем боли хем едвам стискам.Ех оплаках се незнам какво става.И преди ми беше така и нямах нищо 😥

# 196
Привет,момичета Simple Smile Чакам и аз още малко поръчки и започвам да стягам куфара.
Снощи си сложих даже декорация на стената над креватчето,стана чудно Simple Smile

И моя бебок прави разни доста странни движения в корема ми,понякога така ми става остър,друг път крив,даже се смеем с ММ Simple Smile Шантува си доста ,дано му е комфортно и просто да си играе Simple Smile
Утре ще звъня на моята АГ да видим дали мога да съчетая ходенето до София за ФМ с преглед при нея и да ми издаде болничния .

Страхотни коремчета имате,ПУ пу .Не мога да не отбележа и ,че схнах при вида на готината татуировка на Омчето,страхотна си Simple Smile

А тази е от неделната разходка Simple Smile

# 197
Здравейте, момичета,
Аз днес също минах един бърз преглед в 31 г.с 5 дни бебка е вече 1570 гр. Бързичко наддава ми се струва. Обаче се е обърнала седалищно, беше си главично разположена и на 3-тата ФМ и на ЖК миналата седмица и днес .... изненада. Усещах, че тези очертани крайници, които усещах и виждах вчера ще доведат до нещо такова. Все пак доктора каза, че още имало шанс да се завърти пак. Дано 🙏🙏🙏. Искам са се опитам да родя нормално, но ако си остане седалищно моите предпочитания ще останат без значение 😁

# 198
Ихаааа, Иринка, много вдъхновяващо ми действаш с твоите снимки... Ще започна и аз да си правя малко по-интересни, т.е. такива на коремчето ми с бодита и шапчици, защото се е видяло, че мечтаната ми фотосесия под цъфналите дръвчета ще остане само мираж 😂 Благодаря ти за татуса, направих го в много важен за мен момент в живота и символизира новото начало, което си подарих.

Мистик, изключително много се радвам на това, което ви е казал Маринов и вярвам с цялото си сърце, че и при теб, и при Амели всичко ще бъде наред с малките сърчица на бебчовците ❤️❤️❤️

Лимонче, изпрах ги на програмата за памук, на 40 градуса, без сушилня 🙄 Явно съм си била за Л размер просто 😄 Тя си ми става и ще ми е тамън като родя, но сега се ми е малко некомфортна, а халатите са ми точни. Самите нощници ми стоят по-опънато в горната част.

Амели, щом хълцукането идва от ниско долу, значи е главично (поне при мен е така) 🥰

# 199
Амели Hug и на всички останали разбира се HugHugHug
Иринка, ние докато се ослушваме по пижами, ти си имаш цяла фотосесия. Браво!
Аз мисля да изчакам още 1-2 седмици да се раззелени и една приятелка да ни направи няколко снимки с ММ в една градинка до вкъщи. Joy Събирам си идеи за снимки и за вкъщи от инстаграм, да видим обаче кога ще ги направя.
Тези дни се отдадох на чистене и подреждане. Мазата, терасата, кухнята и хола - толкова неща изхвърлих, чак се чудя къде са били завряни всичките. Grinning Остава ми най-сложното - спалнята и така да разместя, че да има място за всички по гардеробите. След това почвам да пера лека полека. Исках да извикам фирма да изпере дивана ама май няма да е предвид вируса. Вие пускате ли 'чужди' хора вкъщи в момента?
Нещата за болницата са ми почти готови, освен сутиени и подплънки за кърмене. Превръзки един пакет достатъчен ли е ? Thinking
За бебето остана ваничка, аспиратор за нос и шезлонг.
Тези дни сън не ме лови. Вечер заспивам, ставам поне 2 пъти да пишкам и се почва едно въртене и не мога да заспя повече. Хем ми се спи, хем не.. Много е странно. Заспивам към 7-8 и после едвам се вдигам. Тази сутрин реших да стана и евентуално да си отспя на обяд.
Седя, гледам планината и си мисля за баба ми, която също не може да спи и става по тъмно и милата гледала как изгрява слънцето. И аз съм станала като една бабичка, предвид и килотите, които си купих за болницата.. Joy
Хубав ден! Nature Sunny

# 200
Здравейте и добро утро! Тази вечер най-после успях да се наспя. Нямах нито болки в таза, нито задух, нито киселини, слава Богу. И само вечерно време ставам до тоалетната.

Успех на мацките, които днес са на преглед или ФМ!

Уигзи, само за теб и единствено, заради теб Grinning
https://comsed.net/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8/%D1%81%D … D1%87%D0%BA%D0%B0
Нищо особено не е. Съвсем обикновена. А я сподели вие какво пазарувахте. И аз вчера бях много изтощена след толкова обикаляне и кръста ме заболя. Ей, страхотен тумбак имаш! Heart

Дени, то точно в този период е най-предразположена жената. Помня, че на мен още на другия ден ми донесе облекчение. Дано не се налага повече да пием.
Не остана до юни. Сега април ще мине и май месец - последна права. Simple Smile

Галеона, моята бебка е обърната главично от 5 месец и така разбирам какво напипвам като се надуе. А и ръчичките са по-малки и по-нежни. Но не очаквай, че като натисне, ще му се виждат стъпалцето и пръстчетата примерно, както го дават на някои снимки. Grinning По-скоро е фотошоп. Иначе аз усещам едни малки буцички да натискат и така разбирам, че са стъпалцата.

Омче, това е идея. И аз ще пусна моите нощници през сушилнята и има вероятност да се свият малко.

Лимонче, всички, които сме бременни за пръв път, си ги задаваме тези въпроси. Нормално е. Мен пък ме хваща страх от раждане секцио. Направо като си помисля и ме избива на рев. Не че ще се дърпам, ако се налага, но някак си се бях настроила да раждам нормално. А и това извънредно положение и неяснотата край него...
Значи ни се хвалиш с готино свеки! Наистина много мило от нейна страна. Heart Напротив, не е амбициозно, а ще ти даде стимул после да влезеш бързо във форма и да не се отказваш.

Аз съм около 9 кг отгоре. Онзи ден гледах във фейбсук, че имаше някакво предизвикателство, където момичета споделяха за бременността си (сигурно сте попаднали и вие на него), та едно момиче беше споделило, че през двете си бременности е качила само по 6 кг! И аз бях уаууу Stuck Out Tongue Winking Eye Явно е някаква късметлийка или строго се е ограничавала.

Мистик, браво! Радвам се, че са те успокоили и че всичко е наред с бебо! Heart С черен шоколад при мен става луд купон. Даже и вечерта не спи. Grinning

Амелие, ако сложиш ръката, докато хълцука и я усещаш ниско под пъпа, сигурно е главично разположена.

А снощи ММ си сложил ръката на корема да гали беба и тя се разхълца. Но доста силничко и той се уплаши какво пулсирало така Grinning

Аз, това бяха моите симптоми на цистит. Аз го получих след болницата и катетиране. Защото от стрес не можех да се изпишкам и накрая ме катетизираха. Но задължително говори с АГ и трябва да ти изпише нещо. Няма да се мъчиш...

Иринка, супер снимки.

Еъргърл, добре наддава бебочето. А ти усети ли самото обръщане?

Стана пак дълго и отегчително, а се старая да съм кратка. Хубав ден, момичета! Kissing Heart

# 201
Добро утро мацкии ! Ох добре че сте вие..че отдаавна нямам фейсбук а инстаграм никога не съм имала дее и тук влизам през 20 мин да видя дали сте писали хихи Simple Smile Мислим утре с ММ да отидем до гората :/ и до морето как ми се ходи..ей така да го видя и да си помечтая...

# 202
  • София
Добро утро, момичета Kissing Heart

И аз не мога да преценя с какво ме ръчка, знам само че като се изчомпи става постепеннои си го представям все едно прави в корема ми котешкото гръбче от йогата JoyJoy определено ми липсва йогата и трябва да намеря алтернатива вкъщи. Омчето като написа за потреперването се сетих за едни моменти , които ми помогна да определя Hug

За раждането мога да кажа, че всичко се забравя. Няколко часа не могат да засенчат месеци очакване на положителния тест, а после седмици носене в утробата, очакване на преглед, ритник, хълцане и всичко свързано с малкото невинно създание Heart благодарение на първата ми спокойна бременност имам прекрасен син , който не мога да повярвам какъв диамант е сред днешното поколение. Бъдете спокойни, това е най-важно дребосъчета го усещат Flowers Sunflower

Мистик, Лизи, Еъргърл, много добри новини от прегледите Flowers Bouquet

За чуждите хора вкъщи при нас е неизбежно. Не е всеки ден, но през седмица, две някой идва. Тази седмица ще идват да слагат дограма, да докарат други материали. Ние с дребния се затваряме в детската, докато мине парада и след това дезинфекция. На мнение съм, че ако трябва да минем през това е неизбежно Blush

И да се похваля, че организирам РД на баткото. Въпреки че ще сме си тримата, няма как без торта, украса и подаръци. Радвах се, че тази година се пада събота (25 април)и би трябвало да се получи добре, а то какво стана. Но както и да е, ще се опитам да компенсираме Sunglasses

Без да искам се отплеснах в писанието .. хубав ден и бъдете позитивни Heart

# 203
  • Варна
Добро утро Simple Smile
След поредната тежка нощ... Явно наистина се подготвяме за нощното будуване после 😂. Тази нощ от 2 до 4;30 стоях будна. Не мога да си намеря място и това е! Завиждам благородно на тези от вас, които се наспиват!

Мистик, и аз се радвам за добрите новини при теб! ❤
Ние до сега не сме пускали никой вкъщи, но тези дни вече ще го направим. И ние сме в същото положение като вас. Поръчахме дограма за остъкляването на терасата и отлагахме слагането и докато мине цялата тая ситуация, но то явно няма да е скоро и с ММ решихме да им кажем да дойдат майсторите и да Я слагат. Не може да чакаме повече, времето лети, а има още неща да се правят и това ни бави. После ще дезифенкцира ММ и така...

Пламъче, свекито ми е супер да. Е, ядосавам и се от време на време, ама като цяло сме добре. Много ме гевези тя 😂

Излезли са ми резултатите от витамините 🤗 Б12 ми е 478, а Д е 51. Според мен са супер! Малко преди да обявят извънредното положение съседката ми ме уреди с 2 опаковки Вигантол и реших да ги запазя за бебка, а аз да си купя друг и в момента пия витамин Д на допел херц на хапченца, ама той явно никва работа не върши, но не ми е драма. Ще спра да го пия даже... Вече се позатопля и се надявам да излезем скоро навън и да си набавяме естествен!
Чакам днес останалите изследвания от кръвта и стерилната. Дано и те да са добре Simple Smile

# 204
Здравейте, мами! Искам да попитам на каква помпа за изцеждане сте се спряли?

Прекрасен слънчев ден! Simple Smile

# 205
Здравейте, мами! Искам да попитам на каква помпа за изцеждане сте се спряли?

Прекрасен слънчев ден! Simple Smile
На мен помпата за кърма ми беше първата покупка. Взех електрическа на Медела. Почти всичките ми близки мами са били с такава и са много доволни. Аз преди имах ръчна на чико от която ръцете ме боляха, а след нея ел. помпа за кърма, но не беше на позната марка.

# 206
  • Варна
Пламъче, трогната съм от жеста, няма да го забравя Grinning Heart По магазините бяхме за храна, влязохме в един магазин на Киндерланд, ама ниищо за бебета, всичко беше обрано. За бебка чакам няколко доставки, да ми се вдигне настроението. Дойде поръчката от Софармаси тази сутрин, за нея взех аспиратор Носко за прахосм. и судокрем.
Наскоро видях и в моя фейсбук една мама, беше качила 4 кг, казах й че е герой просто, а тя дори през повечето време била на - Flushed моите отдавна не ги следя, добре че не ходя при акушерката, заради извънредното, че да не ми се кара аг после Joy
И аз съм в отбора на будуващите, снощи също бях будна между 2-4:30ч, от няколко дни сънувам по 2-3 кошмара, все не мога да си намеря място, все ми е неудобно, тук ме боли, там ме подпира.. опитвам се да свикна с мисълта, че ще е така вече,, но не мога.
Моята закуска по великденски 10 дена по-рано Joy много обичам да си пия млякото в чаша за уиски Sunglasses
Скрит текст:
Скрит текст:

# 207
Аз пък търся препоръки за безконтактен термометър, споделете изпробвани модели, моля Simple Smile

# 208
  • Plovdiv, Bulgaria
Минах ФМ аз. Този път прегледа беше малко по-бърз и малко не ми се хареса, но както и да е. Всичко е наред според доктора, бебето все така си върви 5-6 дни по-малко, но така си е от началото, просто цикъла ми е дълъг. 1400кг/38см. Добре се хранило (за разлика от майка му)кръвотока е добре, кислород си имало, мозък, сърце добре. Дробовете не били още готови, каза поне 4 седмици още им трябвало. Обърнало се е и е с главата надолу, каза, че сигурно няма да се обърне повече, ама то при мен все ще си е секцио.. Плацентата ми вече е 2ра степен зрялост, което също не ми се хареса, но каза, че за сега не вижда проблем. Водите в норма.

Сега отивам на шопинг в лидл и ДМ 😁 Получих и последните бодита от George и на дребния някой дрехи.

Снощи и аз не спах, не знам от притеснение ли, от кво. Въртях се до 2, преместих се в хола, гледах нещо и след 3и30 съм заспала. В 6 дребния се размрънка, та ставах и това ми беше съня...

# 209
Хоп и аз в отбора на неспящите, тази нощ от 4ч до 7 бях будна Sad днес пробвах за първи път протеина за бременни, не е толкова гаден, но е ужасно сладък, предобрили са Стевията, сега чакам Спийди да ми докарат една машинка за подстригване и ще правя мъжО красив Simple Smile после ще меся хляб Simple Smile поне изгря слънце, та след обяд може да подишам малко чист въздух

Общи условия

Активация на акаунт