👶Още мъничко остана, да нарека се с гордост юнска МАМА - 🌞Тема 14 месец Април

• 88 699
  • 2 085
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Деси, аз в 30 седмица 1500г, баш посредата. От ФМ има една графика, ако може да се ориентираш, според мен си някъде на горната граница. Очаквай "отгледано" бебе около 4000г 😂

На тонове вече ходих два пъти, вярно че се плащат, ама ми е спокойно. Последния път бяха много високи, че девойката не спря да танцува, ама аз съм на принципа по-добре да има.

# 181
Привет, момичета!

По-назад бяхте писали за изчерпани продукти в ИКЕА, та исках да кажа, че повечето ги зареждат редовно. И моите креватче + матрак не бяха налични онлайн, но ги пуснаха и веднага поръчах. Кликнете да ви известят при наличност и изчакайте, има голяма вероятност да получите вашите! Hands V

# 182
Пламъче, колко много хубави неща сте купили днес! 😍 Браво на вас, така се прави! Ще чакаме снимки 😝

Аничка, хахахахахаха 😂 И моят корем е с буца сутрин като стана, защото спя само на лявата страна и тя си се намества в лявата половина на корема ми, като дори мога да й усетя крачетата и гръбче/дупето 🥰

Омче, благодаря, само да дойдат, ще ги наслагам заедно и ще им щракна някоя и друга снимка. Исках да ви покажа и как ми стоят нощниците, ама съм се надценила за размера и не стои така, както очаквах.

За бебка също усещам ръчички и крачета през корема. А често и коленца, които директно се виждат. Аз май ви бях споделила, но моята мома ме натиска с крачетата отстрани и аз се изкушавам и я гъделичкам и тя моментално реагира - като или си дърпа крачето или рита няколко пъти там, където гъделичкам. Grinning

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 21:19 от Анонимен

# 183
  • Варна
Деси, аз в четвъртък бях точно 30гс. и бях на преглед. Мойто мишле е било 1420 г.. аг каза около 3 100 ще бъде, което ми е медец Grinning
Пламъче, качи един линк на плоската лъжичка де, не се стискай Grinning
Днес излизах с мм до офиса му, после бяхме на пазар, е толкова се изморих, че съм готова заспала вече.
Ето ни с мойто тумбе 30+4гс
Скрит текст:
Скрит текст:

# 184
Пламъче, и аз по същия начин като тебе бях в 3тия месец като ме хвана цистита..страааашни болки нетърпимо беше, ходих  в спешното и ми предписаха същия антибиотик..и се оправих..слава богу :/ Оххх постоянно ходя в детската стая и си я гледам,гледам му дрешките които сме взели, нямам търпение вече да се изстреля от мен като тапичка. Фиууу Grinning

# 185
Ехааа, всички сте фини мацки, аз обиколих половин София и се прибрах доволна с хлебопекарна и протеин за бременни Simple Smile както и пазар за до неделя поне, утре след работа ще бърксм козунациии да видя какво ще излезе

# 186
Дриймче, изкоментирай го с АГ за всеки случай. Дори да пуснеш урина чак в сряда, не мисля, че е фатално.
Аз само броя дните и чакам да се минат последните два месеца, макар че нещо ме хваща шубето от раждането вече.

# 187
Аз изобщо не мога да разбера коя част, кое му е на бебока! 😄
Не знам вие как се ориентирате.
Усещам, че ме бута, ама крак ли е, ръка ли е, глава, дупе, идея си нямам.
Досега не съм виждала очертани крайници, но се надявам скоро да започнат да се появяват. 🥰

# 188
Галеона, знам че моята бебка е надолу с главата (тя така си е от самото начало, но и се ориентирам по хълцането), а крачетата ги разпознавам по това, че са малки бабунки, докато дупето е една по-големичка издатинка 🥰 Понякога я усещам как се протяга едновременно и с ръчички и с крачета, като даже си притреперва като голям човек 😂 Само където е доста болезнено за мен, но пък душата ми се пълни от щастие.

ШукМ, хубава работа си свършила днес, а утре да покажеш козунаците 😝 И аз съм намислила да омеся един козунак, но да видим как ще се получи, че тази рецепта съм я правила преди години.

Уигзи, благородно завиждам, че си имала закъде да се облечеш с нещо различно от домашните дрехи 😂 Аз колко пролетни неща си накупувах през зимата и сега си стоят в гардероба.

Да ви кажа, моите сгушени нощници (М) размер ми се свиха от прането и сега ми стоят много плътно по тялото 🙄 Яд ме е че не си ги поръчах Л-ка за да ми е мирна душата! Днес ММ ходи да ни купи нова ютия и съм безкрайно щастлива, защото старата нещо не гладеше добре, а сега ще ми трябва по-работлива ютийка, че ще пада голямото гладене на бебешки дрешки 🥰

# 189
  • Варна
Омче ти на ква програма ги пра? Аз мойте ги прах, даже ги изсуших в сушилнята и нищо им няма 🤔

Дрийм и аз пишкам по супер малко през 10 минути и пия много вода, ама съм го отдала на бременността и не се притеснявам, пък и свикнах с е.колито и стрептококите 😂 може и те да са причината, знам ли. Днес си пуснах стерилна ще видим дали има още.

Аз започнах да виждам вече ръчички и крачета. Не отчетливо, просто се издуват по по-особен начин, едни такива остри хълмчета се разхождат по корема 😂 Ориентирам се, че е такова и аз по същия начин като Омм, понеже знам, че е главично разположена и я усещам всеки ден като хълца - съответно там и е коремчето и така...

И мен почва яко да ме дострашава от раждането. Искам да идва и да минава всичко добре и толкоз...
Хвана ме и предстартовата треска добре ли ще се справя като майка? Как ще се оправим с ММ тука с малко бебе двамата? Добри родители ли ще сме двамата? И всякакви такива философски въпроси мисля напоследък. 😂Само си мисля де, не съм се депреснала нещо, просто предполагам е нормално Simple Smile  

Да ви похваля свекито ми вчера говорихме по телефона и и разказвах за фиаското с козунака и днес жената станала сутринта рано  и ми направила😋 Много мило ми стана. ❤ Та наядох се днес на козунак цял ден и за тая година си взех дажбата 😂
Вече съм +14кг и това е просто прекрасно! 😂 По този повод, днес за стимул За след раждането си поръчах един сет пола плюс тениска в С размер за след като родя. Като бутам количката лятото да съм секси Wink Доста амбициозно подходих с размера, ама ще видим.

Четох доста неща наведнъж и щях да пиша още, ама забравих 🤔

Редакция: Сетих се! Деси, много добре се развива госпожицата ти! Браво на нея! Пу пу! И аз не бих се притеснила, ако ми кажат, че е по-голяма. Както казват бабите на село “Да яде детето! Да е здраво!” 😂

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 22:31 от Lemons

# 190
Привет!
Мина прегледа при Маринов днес. Всичко със сърчицето е наред. Артерията Арса не създава проблеми. Живот и здраве ще заведем бебо като се роди да го види все пак. Рисува ми, обяснява и толкова успокояващо говори - много съм доволна. Каза че от толкова прегледи и четене в интернет се натоварваме излишно. Реших да питам в Надежда как стоят нещата с тоновете в момента, но ме отрязаха, че в момента не записват нови пациенти. Ще си чакам търпеливо 2 седмици май до 34с. бебо вчера и днес го раздвижвам с музика и парче натурален шоколад и си рита и мърда стабилно през целия ден.
Все повече почва и мен да ме е страх и да ми се въртят въпроси за раждането - извънредни положения, вируси..
Деси, моя бебок в 31+1 беше 1650гр, но ще е дребосък май.
Моите нощници пък са ми огромни от сега, в родилното ще са ми като палатки Joy

# 191
И мен ме хваща шубето от операцията с напредване на времето. Сигурно вечерта преди секциото няма да мигна, друго си е да незнаеш кога ще започне всичко, и съвсем различно да го очакваш.
Първия път ми дойде свръх неочаквано и даже мечтаех по едно време да ме оттърват от контракциите и да ме срежат. Операцията ми мина като миг и въпреки че бях в съзнание, не разбрах кога какво стана. А сега ще има да го мисля, особено както не мога да спя добре напоследък.
Лягам си капнала, а се ококорвам и се въртя по час два, докато заспя 😭

# 192
Благодаря за съветите! ❤️
Деска, добре си е бебче с килцата. Моята девойка във 28+2 беше 1300.
Мистик радвам се, че прегледа при този доктор е минал добре и всичко със сърчицето му е наред!
Дрийм, не се тревожи щом нямаш отоци! Кажи когато минеш на преглед как сте!

# 193
  • Варна
Блузата ми е от малко преди бременния период, взех я за ежедневна, малко широкичка ми беше, но от това няма и помен, сега ми е къса Grinning а клина е от лидълските, къде за вкъщи, къде за вън, побърках го от носене заедно с още един Grinning с Две думи, пак съм си с домашни дрехи. Но не остана, ще се киприм скоро.
Уигзи, благородно завиждам, че си имала закъде да се облечеш с нещо различно от домашните дрехи 😂 Аз колко пролетни неща си накупувах през зимата и сега си стоят в гардероба.

# 194
Мистик, радвам се, че Маринов ти е подействал успокояващо! И на мен ми рисува сърчица, обясни ми всичко много подробно, благодаря се, че в темата ни го препоръчаха и се срещнах с него.

И моята сушена нощница дойде, май трябваше да си взема С. Но ще я извъртя в сушилнята, дано и моята се смали Grinning
Днес си взех и нещата от асда, толкова са малки и сладки Heart
Аз моето бебе не знам седалищно ли е или не. Усещам я да хълцука много ниско долу, та се надявам поне да е в правилна позиция. В четвъртък вечерта се надявам да я видя вече и да знам, че всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт