👶Още мъничко остана, да нарека се с гордост юнска МАМА - 🌞Тема 14 месец Април

• 88 886
  • 2 085
  •   1
Отговори
# 240
И моята нощница от Сгушени се отпусна като я поразтеглих при мишниците и сега ми е добре ☺️ Аничка123, много добре ти стои нощничката 🥰

За термометъра, мисля да купя най-обикновен, електронен термометър с мек връх. При децата знам, че безконтактните не дават много обективна информация и няма да се хвърлям на такъв поне за момента.

Аз дрешките ще си и изпера сега и ще си ги прибера в скрина, а като наближи бебка да идва, тогава пак ще ги изпера и изгладя. Не ми се иска да ми стоят по пликове вкъщи, я няма и как да ги подредя неизпрани, та така съм го измислила. А и имам няколко бодита, които са по-големички и ще трябва да си изчакат момента. Поръчах органайзери за шкафове от ИКЕА, защото тези от Джъмбо не се перат, а ми се иска да мине една водичка през тях (само ръчно могат да бъдат изпрани), а и джъмбовските са от някаква много странна материя, която мирише неготино 🤭 Аз имам няколко от тях в нашите шкафове и много ми се иска да си ги сменя с икейски, но сега това не ми е приоритет.

# 241
Омче, дай линк за органайзерите, че мисля и аз да взимам.

# 242
Ето една снимка и от мен с моето шкембаче от днес 😄🥰🍓

# 243
# 244
  • София
за термометър разгледайте и на браун за ухо - абсолютна класика.
Бебето не се буди от това двусекундно мерене.
В нас ползваме само такъв. В ухото отчита около 0.3-0.4 градуса по-висока от телесната Т.
Термометъра за ухо е перфектен Simple Smile

Безконтактните са много неточни

# 245
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз също взех от икеа органайзери, за сега 2, може би ще поръчам още 2. Моите са такива

Имам и от джъмбо, не са с текстил, ползвам такива за различни неща в нас и са ми удобни.

В скрина ми влизат един от икеа и 2 от джъмбо във всеки шкаф 😁 За жалост нямам достатъчно за всички шкафове, та само 2 са ми така. До джъмбо скоро няма шанс да се навия да ида, та затова ще взема сигурно още икейски.

# 246
  • Варна
Аууу какви хубави дрешки 😍😍😍
Аз така и не успях да поръчам нито от Джордж нито от Некст, защото просто вече нямам нужда от нищо. Иначе много ми се искаше, но по-нататъка.
Дрешките и аз мисля да ги пера по-нататъка, може би началото на юни. Ние също сме със сушилня и е работа за 1 ден.

Пламъче, тая бялата рокля и аз и се точех, обаче понеже вече имам доста официални дрешки реших да не я взимам. Представям си какво бонбонче ще е бебката ти в нея 😍 👌🏻

Омче, Браво! Страхотен пазар си направила! Поръчали сме почти едни и същИ неща 😂 Аз също ги взех тези зайчета . Много са ми сладички 🥰
И качеството на дрешките от там е супер!

Криси много си красива! Не знам дали успя да разбереш, но с теб имаме общи познати и може да се засечем на живо с теб на сватбата им лятото 😉 Тъкмо ще запознаем и бебките хехе Simple Smile

За термометър и аз разбрах, че не са много достоверни тези, които мерят от разстояние. Ние имаме няколко електрически и отделно в комплекта на Авент има, така че няма да купувам за първо време после ще видим.

Тези органайзери ми се виждат много удобни. Каква височина са? Може да ми свършат работа за в скрина 🤔

Аз днес пак убих времето с готвене. Правих домашно баунти. Сега го чакам да се изстуди, ще го опаковам в кутийки с надпис “всичко ще бъде наред” и ще пратя утре ММ да ги остави пред вратите на кумовете ни и на още едни приятели. Така съм си намислила, да ги изненадам и усмихна, пък ще видим дали ще стане. Стискайте палци да се е получило вкусно и да не е поредният провал Хаха 😂😂😂
Ми кво да правя намирам си разни занимания да минава времето, че и аз като Кристияна вече нито сериали ми се гледат, нито книги ми се четат.  

Направих си поръчка от Златка рибка на шампоана и балсама, които си ползвам и покрай тях забърсах някакви ампули за коса. Утре мисля да отида до ДМ (имаме до нас) и да си взема някакви маски за лице и разни там други неща и да си направя разкрасителен ден и аз.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 20:23 от Lemons

# 247
Lemons да, направи ми впечатление за общите познати.. Хихи 🥰Но за съжаление няма да можем да се приберем за сватбата, с бебе на месец- два не ми се рискува да се прибираме за България. 🙁 Но по нататък, може и да имаме възможността да запознаем бебчетата 🥰

# 248
Здравейте, момичета!

Следя ви ежедневно, но буквално не мога да ви насмогна и да се включа и аз. Grinning
Добре, че сте вие, иначе да се бях побъркала вече или АГ-то да мо беше блокирал телефона! Grinning
Аз дрешките съм купувала само от Waikiki. Всичките са органичен памук, което ми беше много важно условие, поне за първите 6 месеца. Не купих много бройки, общо взето по 5 броя от всичко от 0-1м и 1-3. После ще го мисля пак Simple Smile
Спрях се на Мустела, като козметика. Направо взех стартовия пакет с чантата.
Харесах си едни кошници от Икеа, но ги чакам да ги видя налични и поръчвам. Гледах един влог и ми се стори наистина практична идея за всякакви бебешки кремчета и аксесоари, които са от първа необходимост и да са постоянно "под ръка". Simple Smile

# 249
Аз днес минах последната ФМ в 30+0гс. Бебо е вече 1700гр. и засега всичко се развива добре. Почваме да следим и тонове.
По време на прегледа АГ не можа да види хубаво личицето и каза, че е заради възелче на пъпната връв. Но го каза супер спокойно.
Аз обаче (кой ме караше) като се прибрах и веднага потърсих за тези “възли на пъпната връв” и напаво ми настръхна косата. Изобщо не звучи толкова безобидно.
Някой друг има ли с такова чудо и как го е кпмвнтирал АГ?

# 250
И аз се присъединявам към недоспалите от снощи. Много ми се спеше и се въртях, ставах 5 пъти до WC и накрая заспах към 3.30ч. Сутринта се събудих от шум в 8.30ч и днес цял ден ми е едно сънливо. Снощи май имаше пълнолуние (доста светличко беше в стаята) - може би затова не ни е хванало сън.

Момичета, страхотни покупки сте направили. 😍
Честито за миналите ФМ мами 🍀

Лоренка мина ли ФМ при Цонев днес? Пиши по-късно как е минало? 🙂

Криси Разкошна си! ❤

Кайлинчето нещо се губи няколко дена, откакто писа , че не се чувства добре. Кайлинче, надявам се , че вече си по-добре. Очакваме те да се включиш. 🍀

Днес се качих на кантара и вече съм станала 76кг , а преди месец и половина бях 66кг. 😳
Реших да огранича сладкото и тестяното. Последния един месец се отдадох на ядене и резултатът е налице. Реших да изляза да се пораздвижа малко. Поразходих се бавничко бавничко, че нещо вече усещам как ми тежи бебо и докато вървя усещах дискомфорт и натиск върху пикочния мехур.
Поразходих се в ДМ и Лили. Лосиона ми против стрии на Палмърс е почти на свършване, та реших да се снабдя с второ. Беше и намалено на 14лв и някакви стотинки. Разглеждайки бебешките артикули, забелязах, че подложките за кърмачки на Лили (30бр) също бяха намалени на 1.90лв и се снабдих с две кутии. Дано да са хубави.

Лемънс днес ги гледах маските в ДМ и се замислих дали да си накупя няколко и дали ще са им вредни съставките, но накрая реших да поразуча в нета кои козметични съставки трябва да се избегнат през бременността. След като се образовам ще ги видя пак. В най-лошия случай ще си купя една хума и ще се разкрасявам с нея. 😃

# 251
Момичета и аз да се отчета след ФМ днес Simple Smile

Бебката всичко й е наред, само аз утре ще пускам всякакви изследвания и стерилна урина да видим какво се случва.
Девойката е 1600гр в 29 седмица и 2 дни и докторката беше много доволна от това. Другия преглед ще ми е на 30 април в 32 седмица и тогава ще правим планове за тонове. Снимах си я с телефона днес - голяма бузанка, беше си сложила крачето при главата 🤣
Това е засега от мен, отивам да ви чета, а утре ставам рано да ходя към лабораторията 😋

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 07:59 от dream123

# 252
  • Варна
Криси, то и аз не знам дали ще  ни огрее за тази сватба да отидем въобще, но ми се иска поне на изнесения ритуал да сме. Бебката, ако няма проблеми ще я оставя на бабата. (Хаха ама какви планове съм си направила на “нероден Петко гащи шия“)
Ние миналата година се женихме в същото заведение само, че на 27.07, а те са тази годна на 25 и ще е много хубаво една година по-късно да сме пак там.  

ОулКити, гледа влог за Мустела ли? Аз гледах Ася Демирева тя нали им е представител и е супер сладкодумна и доста впечатляващо ревю прави на продуктите им. Направо да ти се прииска да ги ползваш, почти ме беше убедила, но имам приятелки, които ме посъветваха да ползвам Юриаж и ще се доверя.

Галеона, браво за добрите резултати! Не се шашкай, ако АГ е бил спокоен, значи не е нещо, което трябва да те притеснява. Иначе аз за такива възли не съм чувала нищо.

Дрийм, честито и на теб за хубавите новини!

Мардина, аз хич не ги разбирам тия маски също. Нито за коса,нито за лице. Не съм си правила вкъщи сама. Само кремчета ползвам - нощен и почиващи продукти, но такива други маски, серуми и т.н не ги знам. Ще взема нещо аз, от една маска нищо няма да ми стане. Чак толкова едва ли е проблем...

# 253
Мардинна, хапвало ти се е и си си похапнала, не ги мисли толкова килограмите - лятото идва и лесно се свалят тогава 😝 А и според всички мои приятелки, които имат деца, през 8ми и 9ти месец трудно качваш, защото стомахът ти с много притиснат и количеството храна, което поемаш е малко, а и да не забравяме киселините 🤭
За маските от ДМ, купувайте си от тези на Alverde - те са натурални, био и не съдържат вредни съставки 😉 Аз много харесвам и гримовете, и всичко друго на Алверде.

# 254
Dream, то и аз не бях чувала за тези възелчета, ама сега много хубаво чух! 😄
Просто не можах да реагирам на момента да питам, ама ще обърна внимание на следващия преглед да видим какво ще каже АГ.
Ясно е, че до последно ще бъде напрежение и паника. Няма мира!

Общи условия

Активация на акаунт