👶Още мъничко остана, да нарека се с гордост юнска МАМА - 🌞Тема 14 месец Април

• 88 890
  • 2 085
  •   1
Отговори
# 255
Галеона, ама наистина няма мира 😂 Иначе всички много знаят да дават съвети как много се впрягаме и вместо това как трябва да се наслаждаваме на бременността... Ееееми, нещо не се получава колкото и да го искам! Друго щеше да е поне да можехме да се разсейваме със срещи с приятелки, разходки в парка и йога за бременни 🙄

Дриймче, ехааааа, колко голяма е станала вашата бебка 🥰 Браво на послушното ви момиченце!

# 256
Аз съм с две ръце ЗА термометърът  за ухо на Браун бях писала  преди време и снимка бях  пликачила. Лесно, бързо, детето спи  без да го будиш или разсъбличаш и най вече че на кратък интервал можеш да я мериш и е точен.
Картърс  има и в Fashion days   аз там съм ги виждала същите. Аз си похапвам доста така че бебето не ми пречи.😂 само киселините .
Криси и ти както другите мами си мн красива и изглеждаш  супер!
ОмммБлагодаря за комплимента  но съм като кит на сухо, още повече че си имам дупе  и сега е още по голямо и стърчащо и дрехи  по мен не ми стоят добре та ще трябва да я разтегля  още малко.
Аз от днес  съм 32 г.с а има ощееееее 😒🙄
И още нещо и аз имам нещо като предменстроални болки, слаба болка може би от яйчниците   .....дали е нормално

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 00:36 от Anichka123

# 257
Заради това пусто чакане и нетърпение още работя, с дъщеря ми излязох в болничен началото на 6 месец, родих един ден преди термин, 4 месеца полудях вкъщи, сега ще работя до 45-дневния, защото дните минават супер бързо, иначе с това ИП да съм изперкала Simple Smile

# 258
Добро утро,момичета🌞
То се е видяло,че спането е лукс,въртя се в леглото от 2 часа и накрая станах.После защо ли минават бавно дните?

Снежи?Как си,момиче?Сподели какво е положението при теб?🍀

Сънчи Пънчи,борбена майчице,ела и разкажи какво става с теб и твоите момиченца?Всичко наред ли е,по-спокойна ли си?❤

# 259
  • София
Добро утро и от мен 😊
Не знам за вас, ама аз всяка вечер съм в някакви филми 🤪 Значи такива сънища сънувам, че сутрин се събуждам десет пъти по-уморена, от колкото си лягам вечер.🤪

През деня толкова разсеяна и неконцентрирана съм станала, че като работя правя такива уникални грешки, а вчера и яденето забравих в печката и го изгорих 😆

Сънчи Пънчи и аз те мисля.
Дано всичко да е наред при вас 🥰

# 260
Добро утро! ☀
Добре съм аз. Понеделник ме изписаха от болницата, шийката 2.7см. Поставиха ми песар, за да не се скъсява повече и май малко за всеки случай ... Следващата седмица на контролен преглед.
Сега вкъщи си гледам сереалчета и почвам активно да пазарувам онлайн. Поръчах вече кошарка, скрин, гардероб. Имам една поръчка на дрешки от H&М. Ще изчакам да пристигнат и после пускам следващите поръчки, малко е неприятно, че пазаруването се случва така, но ще го преживеем.
Нямам търпение също да ни монтират кухнята вече и да си се връщаме да си гнездя вкъщи.
Всички мами, които качиха снимки - изглеждате прекрасно!!! Чакам с нетръпение времето да стане трайно топло, че да може и малко външни снимки да си направим.

# 261
Снежи,браво,хубави новини от теб,радвам се!До края дръж положението,не се пренатоварвай сега с чистене и битовизми😊

# 262
Добро утро ! И аз искам да си направя снимки навън ей така за спомен да имам.. :/ Да ви попитамм ,тъй като спя на лявата си страна защото четох че така е най добре и четох че по гръб не е хубаво за бебето.. да но от 2 дена ми е много неудобно да спя настрани и заспивам леко така по гръб Sad дали е проблем...и мога ли да навредя на бебе..

# 263
Привет, мацки Simple Smile
Аничка123, благодаря! Явно по снимката не съм преценила. Моята е от Моник.
Прането на дрешките аз смятам да го направя в края на април, началото на май и да ги подредя. А като ми наближи термина, ще ги изпера отново и ще ги изгладя.

Krisii, истинска принцеса си! Изглеждаш чудесно Heart

Омче, благодаря за линковете. Смятам и аз да се възползвам. Само да ми пристигнат всички поръчки, че ММ ще се побърка, ако поръчам още нещо на куп Grinning Във връзка с козметиката на Алверде, още преди да забременя - ползвах само нея, че именно защото е натурална. А там покрай тромбофилията ме бяха предупредили, че организмът ме не се изчиства добре от токсините и да избягвам гримовете, кремовете и др.

Запаметих си и за термометъра за ухо на Браун, че тъкмо и аз се чудех. Имам един в нас с мек връх и много бързо мерене, но за бебе май няма да е много подходящ.

Лимонче, докато се наканя, така се случи, че и аз не съм поръчала. Но като родя и бебка поотрасне малко, ще й поръчам по-хубави дрешки от Некст и Джорд.

Галеона, не се тревожи и недей да четеш в интернет. Според мен, ако имаше нещо притеснително, щяха да ти го кажат направо.
Радвай се, че бебенцето е пораснало и че върви добре.

Дриймче и Снежи радвам се за чудесните новини! Hug

Ох, наистина е голяма скука вече. На мен нито филми ми се гледат, нито сериали вече. Само още продължавам да се инатя с книгите. От началото на бременността сигурно съм прочела над 20 книги. Sunglasses Grinning

Днес очаквам една от пратките. Да видя какво ще пристигне.

Дени, за запитването ти - по принцип, ако си леко под наклон или е за кратко, не  е опасно. Може да си сложиш възглавничка (ако нвмаш такава за бременни) да те подпира отзад, за да не се извърташ съвсем по гръб.

# 264
  • София
Добро утро Hug

Лимонче, и ние сме на 27.07, но далечната 2013. Не знам защо но ми стана много приятно 🙂 а изненадите, които правите на приятели са много креативни.

С десените на Джордж с калинките и аз се обзаведох, обаче с гащеризони. Дрехите като е готова стаята ще ги изпера и то на по малко градуси, че си изпатих онзи ден с голямо свиване и в сушилнята. А дори и да вляза да раждам, мм може да ги пусне , за да чисти като се приберем.

От началото на седмицата трупам пратки в офиса на Еконт, и утре или в петък ще мина да ги обера. Доста джунджурии напоръчах и аз.

Термометъра на Браун и аз гледах, но докато му се начудя, дойде короната и сега цената му и в Амазон не ми харесва Stuck Out Tongue Winking Eye

Честито на миналите вчера прегледите. Само хубави новини да четем Heart

Идеята за органайзерите е много добра Flowers Sunflower

# 265
Благодаря ви, момичета! 🌺
Ще гледам да не се притеснявам за това възелче, въпреки че едва ли ще ми се получи. Аз съм си леко паника по рождение. 😄
Иначе и на нас ни пристигнаха дрешките от H&M. Всичко съм поръчала 56 размер, и само едно костюмче е 50ти. Мноого малко ми изглежда то, но аз нямам и представа колко големи се раждат бебетата. 😄
Да ви кажа, че и кошара си имаме. Първоначално мислехме да поръчваме от АВ мебел Ямбол. Даже говорихме с тях какво точно искаме. Обаче, както се и очакваше ,за всяко нещо по-лично желания има доплащане и накрая сумата от 270лв стана около 320лв. И имат 25лв доставка. И то общо взето, като теглим чертата, стана 350лв за креватче от ПДЧ.
Моят мъж вчера ходи в Айко и видял, че кошарата на Арбор от МДФ с мечето е намалена на 360лв и направо ми звънна да я взима. Та така, вече има и къде да спи детето. 😄

# 266
  • София
И нашата кошара е на Арбор, масивен дъб, голяма 140см, мега супер стабилна, ще я ползваме пак (от каката) и сме много доволни.
Аз чакам шишета и стерилизатор и тнт от Амазон, чакам и доста дрехи от Джордж, чакам поръчка от икея със скринове и всякакви неща, чакам и нощната лампа с димираща крушка, която поръчах, но казаха 2 седмици.

Трябва да си купя сутиен мек, с мек банел или без банел. Проблема е, че аз имам големи гърди, а чета от вас че в ХМ са умалени тези сутиени.
Трябва да си купя и "гащи" за болницата, както и 2 нощници. За нощниците ме е яд че тези, които ми харесват са по 40-50лв, а тези които са ми в бюджета са смотани хахаха Simple Smile Аз в нас преспокойно мога да си карам с моите дълги до коляното тениски, нямам нужда да са ми специално за кърмене. Исках да имам 2 за болницата, ако техните са толкова гадни, колкото ги описват.

Май тези последни 3 поръчки ще ми изядат душата Simple Smile

Аааа и вчера поръчах много хубава декорация за над кошарката, това са картинки (е, не са ръчно рисувани, защото определено няма да бъдат актуални след 2-3г, но ще са в рамки на стената зад леглото и ще стои според нас много симпатично ):

# 267
  • Варна
Brayda,  много са сладки! От къде ги поръча? Аз правя една рамка с цветя за над кошарата (казвала съм ви), но искам на другата стена да сложа такива разни Рамки с животинки или принцеси разни, за да има настроение и да не е гола стената.
Търся във ФБ по страничките на фрийлансърите, но не намирам това което искам. Може ли линк към тези?
И въобще, ако някоя от вас знае от къде мога да поръчам, ще съм благодарна да пратите Simple Smile

Снежи, радвам се, че си добре! Пази се сега, почивай си и без напрежение! 🤗

Галеона, тая кошара с мечето от Айко е гръм!!! 👌🏻🔝😍
Много я харесвам, но 500 лева ми идваха в повече. Радвам се, че са я намалили толкова! Страхотна е! Честито!

# 268
Хоп, аз днес почивам, този път се наспах и цяла сутрин се излежавам, сега се сетих да ви кажа дрехи тип Джъмбо и Вис Виталис не пускайте в сушилня, или на високи градуси, аз дори на Вис Виталис им върнах цяла партида дрехи, които се свиха само от пране на 40градуса

# 269
  • София
Лемонс, поръчах ги от амазон, НО на мен ми трябват да са големи, за да може да ги настаня по почти цялата дължина на кошарата.
Ако на теб не ти трябват толкова големи, има една жена (има си страничка), която рисува такива животинки и ги предлага с рамки. Мисля комплект от 6 с рамки излизаха 65лв, може и по-малко бройки, тъкмо ще са ти и нарисувани ръчно. Размера, който аз исках излизаше 150лв за всички и според мен колкото и да са красиви, колкото и да е положен труд, който ценя, те са твърде детски и няма да са много актуални много време. За това се отказах.
Тези си ги поръчах за 20лв, рамки по 4лв и така ще ми стане около 40лв всичко Simple Smile

Страничката е DS art. Има обява и във олх, за мен са страхотни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт