👶Още мъничко остана, да нарека се с гордост юнска МАМА - 🌞Тема 14 месец Април

• 88 932
  • 2 085
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, гледам всички напредвате активно с покупките. Аз поръчах основни дрешки-ританки, бодита, гащеризони. Държах да са от български производител, 100% памук. То, не че има кой знае какво значение, първите два размера 50, 56 излизат толкова бързо от употреба, че не истина. Ако изобщо и се ползва размер 50.Smile Голяма поръчка направих и от Хипото. H&M нещо не е моя магазин. Нито десените ме впечатляват, нито качеството. Пазарувала съм на Алекс доста дрешки, еми половината се свиват, другата се развличат, а пера по етикет. Предпочитам Зара и други, за това търпеливо ще си чакам края на май да си обикалям за красотички на живо, а ако не ми се случи, имам достатъчно неща да изкарам до юли. Гледах вчера да си сверя часовника като цени за козметика. Понеже изпитано залагам само и единстено на Мустела, викам чакай да видя ценово - е навсякъде изчерпани комплекти Satisfied А си трува да се вземе комплект, иначе само  един лосион е около 30 лева.  Прибрала съм си "слабите" дрехи, да не ги гледам и да не се ядосвам, Smile въпреки, че държа положение +11 кг съм все още за сега. Интересно ми е до финал какво ще е.

# 271
Гледам термометрите браун за ухо, но варирят цените от 60 до 160 🤔 конкретен модел да препоръчате?

# 272
Морген! Тази вечер си поспах, въпреки че като легнах бебето така ме риташе, че ми спираше въздуха, но съм заспала някак.
Брайда, много са яки картинките. Ако имахме детска стая със сигурност щях да окача и аз подобни. Лемонс, като съм гледала влогове на сем. Петканови съм виждала, че имат подобни, ако не се лъжа дори бяха на български така, че не може да ги няма из страниците. В WISH и ETSY съм виждала подобни за по 4-5$, но може би от Амазон наистина е най-удачно.
Ох, май ще започна да си записвам докато чета темата.. няма друг вариант, почна ли да пиша забраавям всичко обсъждано освен последните 2-3 мнения.
Термометър аз взех безконтактен на Нук беше намален за 50лв, надявам се да върши работа. Бях пробвала да го включа иии толкова сложно ми се видя настройването му, че се отказах и го прибрах.
На Вис Виталис аз също не харесах дрешките, едни са ми изкуствени..а имаме до нас точно магазин и би било супер да мога да пазаря от него, но не е моя определено.
Аз откакто ММ е хоум офис се съобразявам с количеството на поръчки онлайн, че му става лошо като види много неща на куп Grin
Сънчи, включи се с добри новини!
Снежи, радвам се, че си добре!
Галеона, и ти с тревоги.. Неизбежно е явно, но щом не са казали значи не е нещо страшно. Много четем.. Кошарката с мечето беше единствената от дървените кошари, която харесах. Толкова е сладка!
Всички със снимки - много сте хубави! Не ми се снима на мен по пижама пак.. хаха Ако ме огрее да изляза някъде и се облека нормално ще се щракна.
Имаше ли някой при нас, който се следи в Шейново и мисли да ражда там ?

# 273
  • София
Aз нямам отделна бебешка стая, бебето ще е при нас в спалнята. Надявам се обаче, другата година да имам.

Я кажете тия нощнички от сгушени по-скоро дали са умалени или са по-скоро уголемени. Въпроса ми е след пране и сушилня? Скъсиха ли се също така? Ще си поръчам от там такъв сутиен от тези безшевните и май ще взема да купя 2 нощници и тва е Simple Smile

# 274
  • Варна
Здравейте, щях да пиша вчера, но доста се уморих и не стигнах до тук.
Бях на ФМ, доктора не е от най приказливите, но той си гледа неговите неща и не обяснява много. За пръв път успях да видя личицето и реакцията ми беше "ехаа, голямото носле на таткото" доктора доста се посмя. Майка ми казва, че има "големите очи на мама" 😂. Иначе каза, че всичко е в норма отговаря си на 31г.с и 4 дни. Тежи 1 650 кг, което каза, че е ок и със сигурност е госпожица, беше се разчекнала и се видя добре😁 Каза, че си има достатъчно окл. вода, плацентата 1ва степен, каза, че ще изкарам до термин.
Доволна съм от прегледа, въпреки, че беше доста бърз, но да се надяваме, че наистина не му трябва много време за д види каквото е нужно.
Мардина, ще чакам с нетърпение да кажеш как е минал прегледа при теб, мисля, че гледа с 3Д, не е с 4Д.
Вчера бяхме за пръв път в една бебе борса, харесах 100 неща, но се колебая за марката шишета, харесах и стерилизатор на Чико, вашите какви са?

# 275
Здраейте, момичета, 🙂
Аз напоследък нямам проблем със спането, но пък сънувам постоянно някакви глупости и се събуждам недоспала. Отделно настроението ми е доста минорно, въпреки прекрасното време навън и напредването на времето, от днес съм в 31 г.с.
mystic193, аз ходих на предварителен преглед в Шейново и май ще раждам там. От болницата не съм очарована, дори се стреснах. Нали е карантина пуснаха ме сама без ММ и едно тъмно, инвалидни колички, носилки... на мен тези неща си въздействат. ММ ми вика ми това е болница какво очакваш. Плановете ни бяха за там естествено с избор на екип, но на прегледа видяхме, че бебка от главично се е обърнала седалищно и сега ще чакаме. Доктора си го харесах, което май е по-важно 🙂. Сега чакаме бебка да се позиционира правилно.

# 276
Добро утро и от мен 😊
Не знам за вас, ама аз всяка вечер съм в някакви филми 🤪 Значи такива сънища сънувам, че сутрин се събуждам десет пъти по-уморена, от колкото си лягам вечер.🤪

През деня толкова разсеяна и неконцентрирана съм станала, че като работя правя такива уникални грешки, а вчера и яденето забравих в печката и го изгорих 😆

Сънчи Пънчи и аз те мисля.
Дано всичко да е наред при вас 🥰

И на мен ми е трудно да ви наваксам, но си ви чета и някак си друго е когато всичките преживяваме подобни неща, действате ми успокояващо... та да се включа и аз със недоспиването и супер шантавите сънища (моите вече често включват болници 😁).
Не писах и дълго време след като бях в болница преди месец със много сериозна температура, на антибиотици и ми беше толкова сдухано, че не исках да въвличам никой в това. И после тъкмо се успокоих,и пак се разболях, но се стегнах бързо втория път... просто беше малко труден период и ми беше трудно да се включа във страхотната ви положителна атмосфера. Ето изповядох се... 😬

Вярвам, че всички ще гушкаме здрави бебоци въпреки препятствията.

По този повод Сънчи Пънчи пращам ви много здраве и положителна енергия! Нека  при вас всичко да е благополучно! 😘

Извинявам се за тази телеграма 😁🤗

# 277
  • Варна
Дрийм, много хубави новини за твойта бебка!
Лоренка, за твоята също! Радвам се, че сте видяли личицето. И завиждам на всички, които също са видели бебчовците си. Аз като ходих мин седмица при Стоилов също много бързо се изчерпа откъм преглед. Каза, че дори било късно вече, тъй като бебето било вече голямо, бях 29+4/5гс.  Все тая, важното е да имаме здрави бебчета около термин! Heart
До коя борса ходихте? Щом си си харесала толкова неща, сигурно не е за изпускане Grinning аз взех комплект шишета на Томи Типи, стерилизатора също е на Томи. Преди дни попаднах на пост из групите във фейсбук коя марка била по-добра, Авент или Томи, определено Авент водеше и взех да се притеснявам, дали съм направила правилния избор, но ще видим.
Мистик, и мм е вкъщи, два дни само ходя до Еконт или идват до вкъщи, добре че излезе днес, че ме чакат още две, утре още една Animal See No Evil Grinning
Мардина, чакам хубави новини и от теб! Heart

# 278
Включвам се и аз след преглед. Не успявам да пиша често, но следя темата. Вчера нашата госпожица я измериха 1660 гр в 28 г.с. + 3 дни. По глава отговаря на 31 г.с., по крак и корем на 29+5 Astonished Все още е седалищно разположена, но така добре си беше бутнала главата някъде под левите ми ребра, че цяла нощ не можах да спя. Като легна на ляво (както си спя обикновено и се чувствам супер) - боли ме под реброто, като се завъртя по гръб ми се притискат дробовете и си сложих допълнителна възглавница, пак не ми беше удобно и като се завъртя на дясно пък се започва гимнастика и танци... направо откачих, както до сега все сладко сладко си спях Grinning

# 279
Снежи, браво на теб! Радвам се, че си си вкъщи и си спокойна 🍀🥰🍀

Брайда, аз си поръчах от Сгушени два комплекта нощница + халат и предполагах, че М-ката ще ми е даже леко широка, но се оказа обратното - нощницата ми е тясна при мишниците, а на халата шевът при ръкавите в горната част не ми се пада на рамото както трябва (това означава, че ми е малко малък). Свиха се малко след прането, но сега спя с едната нощница и се е поотпуснала... И все пак, може би бих си поръчала Л размер (аз съм 67 кг. в момента, а коремчето ми е 100 см.).

Лоренка, честити ви хубави новини от ФМ! Все така да продължава да ви радва бебка 🍀☺️🍀 Стерилизатор ще взема от сестра ми, като нейният май беше на Philips Avent.

Галеона, ще чакаме снимка на сглобената кошарка! 🥰

Аз съм в прекрасно настроение, защото успях да се наспя - от 00:30 до 10:30 🤭 Само при сутрешното ми посещение до тоалетната усетих няколко екстрасистола, но станах да се пораздвижа по-добре и да "наместя" бебка по-надолу, и после съм заспала сладко. Не знам за вас, но аз се нахранвам от много малко количество храна, но пък огладнявам много скоро и сега най-новото е, че се събуждам през нощта супер гладна 😳 Лошото е, че не мога да хапвам заради Л-тироксина и си стоя гладна.

Мистик, хахахаха 😂 И ММ се дистресира като поръчвам много неща накуп, но ако го бях оставила на него, то бебето щеше да се роди и той тогава да тръгне да пазарува. И със сватбата ни беше така, все отлагаше някакви задачи докато аз не се чукнах по главата, че от него се иска само да се появи на няколко срещи и толкова. Спрях да го чакам и да му искам мнение и си спретнах сватбата сама 😄

# 280
Lemons Adria1904Много се чудих дали да започна с козметика на Юриаж или Мустела. Накрая реших Мустела за начало. Казват, че ще мине време, докато се нацели точната козметика. Комплекта го чаках с месеци да се появи и все ми го отмъкваха от кошницата. Накрая почувствах адреналин и сякаш спечелих от колелото на късмета Grinning Да видим дали ще пристигне.
Brayda аз много се чудих кой размер да си поръчам от Сгушени. Чудих се между M и L. Четох, че зависи от модела. Моите изглеждат като трапец. Тоест са доста по-тесни на гърдите. Заложих на L и горе ми е добре, но на ханша леко широка. Според мен е по-добре малко по-широка, отколкото по тялото и тя стяга. Тези модели с V-образното деколте май не са с такава кройка. Изпрах ги на 30 градуса с бебешки прах за пране и не се свиха.

# 281
Честито на всички с хубави резултати от ФМ. Моята също мина много на бързо без много обяснения като предишните пъти. В 29+3 госпожицата беше 1480гр.
Да ви кажа за принтове за стената една страничка във facebook - Happy rabbit се казва. Има хубаво разнообразие и аз от там мисля да поръчам.
Редактирам се да допълня, че пък във Vivre може да видите и стикерите за стена, също са добра идея за разнообразяване на стените.

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 12:32 от Sneji*

# 282
Супер идеи давате за принтовете.
Аз си записвам всички странички, които споделяте и ще ги разгледам после.
Още не мога да се отпусна да купувам такива “детайли”, но живот и здраве да се роди Бебо, ще му поръчам нещо.
ММ искаше да му изпишем името над кошарата, но на мен не ми допадна. Много ми е натруфено. Предпочитам и аз някакви животинки рисувани в рамки или нещо по-семпло. Simple Smile
Цеци, и ние вървим с някои части по-напред. Главата е +12 дена, а крачетата +10. На последния преглед беше обърнат главично, но сега пак се е врътнал с дупето надолу. АГ каза, че може пак да се завърти с главичка, но аз ще съм секцио, та това не ме тревожи толкова много.
За раждането още не мисля изобщо, някак си ми е много далечно. Даже още не съм осъзнала напълно факта, че ще трябва да се ражда. На 100% съм съсредоточена сега в прегледи, следене на кръвно, ще почваме и тонове от този петък да гледаме! 😄

# 283
Привет, момичета!
Нещо ми е много смотано, снощи изпаднах в някаква криза, ревах, ревах, ревах, ядосвах се за някакви неща, от пълни дреболии, до глобални глупости. Днес много ме боли главата, не можах да спя - опитах се да дремна между 10 и 11, но сънувах някакви страхотии и май положението стана още по-зле.
И от напрежението си докарах някакви болки - като разтегнато усещам всичко като се изправя, не ми прилича на контракции, защото болката е постоянна, ниско долу.
Лимонче, такива принтове има много и в али екпрес. Аз съм си поръчвала от там, сестра ми сега взе много сладки за над кошарата точно.

Снежи, радвам се, че вече си вкъщи!
Поздравления и за всички останали хубави резултати от прегледи, няма да ви изброявам поименно, да не изпусна някого.

# 284
Лоренка искрено се радвам за хубавите новини и че си успяла да видиш личицето на бебчето. ❤ Някои лекари наистина си гледат по-набързо и на мен първите две ФМ не протичаха повече от 15-20минути.
 Снимка дават ли с изображението на бебето или го показва само на монитора? Питам, тъй като нашия татко не е тук и много ми се иска след прегледа да му пратя снимка за да види и той. Ако не дават снимка поне да го снимам с телефона си от монитора. 😄
Аз купих 2 стъклени шишета в различни размери на Авент. Стерилизитор все още не съм купила, но май ще купя на Cangaroo 3 в 1. Някой от момичетата тук го беше препоръчала.

Честито и на другите момичета за ФМ.

Уигзи ❤ Аз съм на ФМ на 14-ти и нямам търпение вече да дойде и да се успокоя.
Успех и на другите момичетс на които им предстои. Само с хубави резултати да излизаме от тези прегледи.

Омче и ММ е същия - все отлага и оставя всичко за последен момент. А аз съм зодия Дева и искам всичко да си е обмислено и план. Същата работа и с нашата сватба 😀 и сега и с покупките е така, но аз започнах да си пазарувам още от 4-тия месец и само го стресирвам с количествата и общите суми накрая, но нека. Щом не мисли за пазаруването, поне да се стресира откъм сметките. Няма само аз да мисля за всичко 🤭

Дали другата седмица ще има великденски намаления. Смятам да изчакам дотогава за да купя останалите неща (стетилизатор, кошара, матрак, столче-кош за кола и т.н. ).

За чантата за болница се чудя какви превръзки и бельо да си взема. Превръзките за родилки или нормални по-дълги (или нощни) превръзки ще са по-удобни за използване с еднократно бельо за родилки. Вчера ги гледах еднократното бельо ми изглеждат много странни (с ластик по края и издути като балон 😄 ) , а превръзките за родилки май бяха без крила. Странни ми изглеждат и се чудя дали ще се залепят стабилно така, че да няма теч от някъде.

Снежи радвам, че всичко е наред вече и си си у дома.

Амели от хормоните е сигурно. И аз бях така преди няколко дена. А и хич не ни е лесно затворени вкъщи от кога насам. Направи си една кратка разходка навън, ако възможно. На мен вчера доста добре ми се отрази и физически и психически.

Лемънс в Pinterest  има голямо изобилие от изображения подходящи за детска стая. Наскоро и аз се замечтах за картини с животинчета и си ги запазих в албумчето за бебешките идеи. Мислила съм си, ако не намеря из магазините това, което си представям - ще  накупя  2-3 хубави рамки и ще ги  дам в някой копирен център да ми ги изпечатат цветни, с разни цветови ефекти (гланц, цвят и др. неща).
Преди години бях направила един постер за едно събитие и след като ми го разпечатаха се получи доста професионално.

Общи условия

Активация на акаунт