Първа пролет мина и замина, а октомврийчето седи под карантина. Тема 6

• 20 211
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
И моят малчо казва отдавна ба-ба и ма-ма, но това е абсолютно неосъзнато- не мисля, че влага някакъв смисъл... Но той е и по-мъничък от повечето бебоци тук, съвсем скоро стана на 6 месеца. Така че вашите могат да са много по-осъзнати вече и да ви казват мама тенденциозно.

# 436
  • Белгия
Здравейте, мами. Heart Decoration

Малкия бърбори страшно много. Но не казва  нещо смислено. Последно научи буквата Л и е грллллляяяллл прллллллляяяллл с цяло гърло по цял ден.

Сам сяда ако е в количката, от напълно легнало положение все още не може да седне. Но е стабилен ако седи.

Имам гърне и вече го слагам по няколко пъти на ден. Най-вече сутрин, след като станем, тогава винаги има голямо аки.

Косата ми все още си пада. Кърмя, нямам цикъл. Опитвам се поне да го погледна от позитивната страна - нямам цъфтящи краища, те всички поизпадаха Joy Cry

# 437
  • Пловдив
Здравейтее,

Ние се чупим от разходки. Но вечер не спим. Ако можеше и вечер да я преспивам навън..хаха
Кърмя и аз нямам цикъл. Щях да питам дали.има и други като мен. Не че не се радвам. Ама реших да не би да ми има нещо.
Ядем пюрета и после каша следобед и между тях може и цица в уста да сложи нещо сама на пюрета и каша не иска да го кара и си чака и цицата. Голяма пауза без гърда е иначе. Едната гърда ще ми остане явно по голяма от дреугата. Така и не се изравниха. Дефектна ще съм вече ха ха.

# 438
За детматита: мажа с биодерма атодерм и ефекта е много добър.
И на мен много ми капе косата, Все още кърмя и нямам цикъл. Мислех, че ще ми дойде много по- рано, но няма изгледи засега. На вас дойде ли ви вече?
Иначе за храненето и при нас се случваше с рев, но забелязах, че като е акала преди това и е доста по- спокойна По време на хранене.

Аз знам че докато кърмиш цикъл няма да имаш поне така ми казваха. Родих на 23 октомври дойде ми на 22 декември. Свършиха лохиите и след това ни дойде. Като ми дойде имах много кърма и недохранвах с ам, но като ми свърши и се почна един рев докато да разбера че има само 5 грама доста си порева милият. От тогава всеки месец ми идва а ул не бил редовен цикъла, можело с месеци да не се върне и какво ли още не чух, но поне болките ги няма преди не можех да се движа сега кръста леко ме боли.

# 439
Josefin, ще си сложим силиконки.
То и еднакви да ти бяха след такова дърпане и сучене нон стоп, даже не искам да знам после какви ще са.....
Grinning
И аз още нямам цикъл, мислех че като заменя едно- две яденета ше Дойде, ама как да дойде той се приспива на гърдата и нон стоп стимулира.

# 440
И на мен едната ми е по-голяма от другата, даже огромна. Надявам се да си върне стария вид, че така съм като някое бабе с увиснали ц..и Grinning
Цикъл имам от няколко дни. Реално малко след като заместих две хранения. Нормален си ми е, даже не ме болят корем в началото, а преди умирах от болка първия ден. Дано да си остане така.

# 441
Здравейте и при мен едната гърда е по-голяма 😁 доста личи на тениските вече.
Днес слушах live за съня в Нани, нани бебе. Доста полезни неща каза жената, скоро пак ще има за съня при бебета от 0-12 месеца. Ако нощният сън е накъсан, буди се често или плаче при заспиване може да се дължи на нарушен сън през деня, ако не е спало достатъчно бебето през деня, трябва да има ритуал при заспиването и да не се оставя “да се наплаче”, трябва да се успокой, за да заспи.
Тези дни голямо мрънкане денем даже в количката не иска да заспи 🙄 едва успяваме на ръце с люляне в нас да я успим 😳 ужас.

# 442
Някой може ли да ми каже тези колектори за урината как се слагат при момченце и цяла нощ ли трябва да е с него?

# 443
И аз кърмя и все още нямам цикъл. Преди няколко дена реших, че ще ми дойде, защото еднократно се появи някакво малко зацапване- кафеникаво. Съвсем малко беше. И толкова. Не ми дойде. Даже се притесних след като не ми дойде какво може да е било, но в тази обстановка не ми се ходи в момента по лекари. Дано не е нещо притеснително. Случвало ли ви се е?

# 444
Някой може ли да ми каже тези колектори за урината как се слагат при момченце и цяла нощ ли трябва да е с него?

Правиш тоалет на бебо ,измиваш ,подсушаваш . Колектора има лепенка ,която отстраняваш и слагаш пишлето вътре в дупката и то си залепва около него . Слагаш памперса и проверяваш след известно време дали има пиши ... ако има отлепяш (лесно става , не е някоя здрава лепка ,която не можеш да отлепиш и да го боли ) изсипваш урината в чашка (контейнер ) и носиш в лабораторията (болницата ) . Аз не го слагам вечер да спи с него . Хубаво е да е прясна урина .слагам някъде час преди да трябва да я занеса ... за 1 час все ще изпиша нещо Simple Smile дано да съм обяснила правилно и да си ме разбрала . За въпроси оставам на разположение (станах експерт Grinning

# 445
На мен вече ми дойде за втори път. Аз заместих обяд и сл. закуска и през деня имам 3-4 кърмения, като другия месец мисля да приключвам с кърменето, защото малката вече почна вместо да яде, да си играе 🤦‍♀️🤣

# 446
Днес и ние станахме на 6 месеца много му хареса тортата открадна си звездичка, бръкна вътре щеше да събори дори и чинията с тортата толкова я искаше 😀

Да ви питам вашите бебоци падали ли са?

# 447
Ох, това ми е най-големият ужас. За радост не, но мнооого ме е страх.

Днес и ние станахме на 6 месеца много му хареса тортата открадна си звездичка, бръкна вътре щеше да събори дори и чинията с тортата толкова я искаше 😀

Да ви питам вашите бебоци падали ли са?

# 448
Моят се катурна и падна  още на два месеца. Голям страх и ужас брах и после много се обвинявах, защото откъснах поглед макар и само за секунда. Слава Богу ни се размина и нищо му нямаше.

# 449
Моя син падна от шезлонга. Сложих го и преди да го закопчая се обърнах за секунда и той се е надигнал и падна на пода. Добре че шезлонга е ниско а долу е мокет. Разплака се аз го гушнах залюлях и той заспа. Голям ужас изпитах отвътре.От тогава веднага връзвам никакво разсейване.

Общи условия

Активация на акаунт