Мами над 40 годишна възраст 2 (продължение)

• 25 018
  • 323
  •   1
Отговори
# 240
Лулумба,честито!Това се казва новина!Стискаме палци,разбира се ,за момченцето и теб1Мислите ли за име?Ееееех,колко хубави моменти ти предстоят!Доколкото си спомям има6 още едно детенце.Радва ли се то?Включваи се 4есто,аз съм почти винаги на линия,за другите ,не знам ,къде изчезнахтееееееее? Hug PraynigИ се моля всичко да мине благополучно!

# 241
 PeaceСтискаме ти палци, милинка!  bouquet

Това се казва новина! Heart Eyes

# 242
  • София и там където не се пуши
 И от мен едно голямо палцестискане. Пожелавам много спокойствие и успехи.

Днес си мислих, че трябва да издиря темичката.

А аз утре ще имам празник на буквите. Най старата мама в класа съм.

# 243
lulumba, честито миличка Hug
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и септември да гушкаш малкия бебок!

Честно да ви кажа....при мен е едно и също всеки ден.Това което ви пиша сега мога да си го пусна и утре....
Чакам с нетърпение да се пооправи времето за да се виждаме с приятели и колеги по-често, защото с Вики сега сме за никъде.Бяхме малко болни но се разминахме без антибиотици.Лекарите казаха, че е от зъбоникненето.
Това е от нас за сега.
Лека и спокойна нощ ви пожелаваме Peace

# 244
  • В светлината на слънцето
Момичета, благодаря  Hug
Дъщеря ми, която преди 10 дни стана на 3 годинки, чака бебето с нетърпение - "най-сетне и ние да сме си имали живо бебе".  Laughing Щяла да го разхожда с количка, да му дава бибата, да го учи да ходи, да си играят и т.н. Освен това беше категорична, че иска момче. Сигурно, защото най-добрият й приятел в момента е едно съседско момченце. Снощи ми обясняваше, че било време бебето да излиза вече от корема, а не само да наднича през пъпчето ми.  Laughing Следващата седмица ще я взема с мен на прегледа при доктора - да видим какво ще види на ехографа  Mr. Green
Име още не сме измислили. Гравитираме около няколко, но още нищо не е решено окончателно. Като си спомня как на Теди името дойде в последния момент, май и сега може така да стане. Тогава имахме две колебания - Теодора и София, но в крайна сметка решихме да е Теодора. До август обаче има време, ще помислим.
Аз засега се чуствам добре. Амниото този път мина по мед и масло. За разлика от предния, когато любопитната Теди се въртеше само около иглата и доктора направо се измъчи. Този бебок обаче определено е по-кротък от нея. Дано е такъв и след като се роди, че една фурия вкъщи стига.  Mr. Green

# 245
  • Пловдив
Лулумба, прекрасна новина  Hug Безпроблемна бременност и леко раждане  Peace

# 246
Момичета искам да се похваля, имаме си син ,роди се на 15 март 4000 кг 53 см, ставаме още момичета  Simple Smile

# 247
Deina, страхотна новина. Да ти е честит бебока.   bouquet И много да те радва оттук-нататък. Между другото мъжът ми е роден на 15 март, а дъщеря ми на 16 март.  Grinning

# 248
Дейна,честито ти юнак,да ви е жив и здрав  bouquetАми той много голям ,наистина.Сега виждам,че децата ни са с една и съща разлика.Сигурно много се радва баткото..Пиши как е бебо,когато ти остава време.Бъдете здрави1 Hug

# 249
Дейна,честито ти юнак,да ви е жив и здрав  bouquetАми той много голям ,наистина.Сега виждам,че децата ни са с една и съща разлика.Сигурно много се радва баткото..Пиши как е бебо,когато ти остава време.Бъдете здрави1 Hug

Момичета благодаря за пожеланията! Hug
Дебра, голямото ми детенце е момиче, аз доста се притеснявах как ще приеме бебето, но за сега е добре, като си дойде от училище и тича да го гушка, много ми олекна като видях как му се радва, все ми беше притеснено как ще бъде.Иначе имаме колики, аз съм забравила почти всичко, не помня даже колко време продължаваха? ooooh!

# 250
  • София
Майка ми роди трето дете на 41 години. Имаме 16 години разлика с малкия ми брат, а той 20 с големия Simple Smile
Всички много му се радваме- вече е на 10 години. Ние с брат ми отдавна се отделихме и сега си се гледат нашите с "малкия" у дома.
Мисля, че е чудесно жените да раждат, когато имат възможност и желание. Просто предполагам, че след 40 се следи повечко бременността и се правят повечко изследвания, но това си е нормално.
Успех на всички смели жени, които се решават на подобна крачка.    bouquet
А коне с капаци винаги ще има, дето всичко им се струва нередно и т.н.

# 251
Deina, и аз малко се притеснявам от това как дъщеря ми ще приеме братчето си след като се роди.  newsm78 Още повече, че тя е само на 3 годинки. Вярно, засега е ентусиазирана, но знае ли човек какво ще стане. Дано не се появи онази ревност, за която много съм слушала и чела.  Praynig

# 252
  • Пловдив
Дейна, честито ти юначе! Да ти е живо, здраво и винаги весело и послушно!   bouquet Heart Eyes Hug

# 253
Дейна, ЧЕСТИТА РОЖБА, много да те радва!!!

# 254
[[/quote]

Момичета благодаря за пожеланията! Hug
Дебра, голямото ми детенце е момиче, аз доста се притеснявах как ще приеме бебето, но за сега е добре, като си дойде от училище и тича да го гушка, много ми олекна като видях как му се радва, все ми беше притеснено как ще бъде.Иначе имаме колики, аз съм забравила почти всичко, не помня даже колко време продължаваха? ooooh!

[/quote]
Аз мисля,че наистина напразно си се притеснявала за това как каката ще приеме бебока/още повече,че е момиче, а те имат вродено чувство за закрила,нали един ден и те ще стават майки/.Моят син обожава братчето си,гордее се с него,иска да го взимам от училище с количката,за да може да се фука с бебо,даже разправял пред съученици,че ще води някой ден брат си в клас/аз естествено нищо не знам Joy
А за коликите,ние имахме два месеца,всяка вечер.Струва ми се,че бързо отминаха.Дано и при вас не се задържат много време Praynig

Общи условия

Активация на акаунт