Мами над 40 годишна възраст 2 (продължение)

• 24 971
  • 323
  •   1
Отговори
# 315
Оооо,не знаех ,че имало и такава тема!Привет!

# 316
Здравейте на всички, ако ме помните newsm78 Бившата Авербод с щъркелчето.  GrinningПоздрави за новородените, за техните майки, да са живи и здрави и дай Боже и на нас такава радост  bouquet

# 317
  • София
Венера, страхотно, какви сме само, да не погледнем, че вече има летичка... И аз кърмя, но се изцеждам, а госпойцата пие от шише- намери на хляба мекото...
Динка, благодаря ти за милите думи.
За работата- аами срам не срам, да си призная- аз вече си ходя по два,три, та понякога и по четири часа.
С баткото си стоях до 1 година, ей полудях. Решила съм, че е по-добре спокойна и с отсъствие отколкото нервна вкъщи.
Матакосмата, вероятно и на мен ще ми е мъчно за бебешкия пероид, не знам... С баткото май ми е мъчно за 5-6 годишния период повече /умен, споделящ и приятел/, сега вече май има по нещо и от предпубертета, та понякога трудно се изтрайва...

# 318
       Желая на всички мами на 40 най-прекрасните мигове!Надявам се скоро и аз да се влея в техните редици!

# 319
Благодаря и ще те чакаме! Flutter

# 320

О Deina, това истина ли е ? Shocked Най-после сродна душа!!! И мен много ме болят кокалите и вече куцам. Никой не ми вярва особено и не ме вземат насериозно. Нали съм бременна и всичко с това се обяснява. Моля те кажи ми като роди какво стана с болежките на костите.Аз съм сериозно притеснена  Rolling Eyes Ще отминат ли???

Когато родих първата си дъщеря, бях на 41 години, а втората дъщеря родих на почти 43 години. При първата бременност и мен ме боляха тазобедрените кости, чувствах се като разглобена на моменти... След раждането ми мина, просто светкавично... При втората бременност не съм имала изобщо такъв проблем...

П.С. Малее... сега погледнах, отговорила съм на въпрос още от август месец...

# 321
Мария, благодаея ти за отговора Grinning.Все е нещо  Wink Аз вече родих прекрасния си син. Наистина болките бързо отшумяха. Направо си отдъхнах. Вече си мислех, че ще остана инвалид. Sad Слава Богу всичко мина ОК ! Сега вече съм на нова вълна. Бебчоооо! Heart Eyes

# 322
Здравейте милички, радвам се че намерих тази тема.Аз съм на 40г. и до края на месеца трябва да родя третото си детенце.Големият ми син е на 19г.,малкия на 13г.Ако знаете през колко притеснения и колко терзания минах.Доктора който бях избрала не ми каза че на определена възраст се правят определени изследвания и когато научих от интернет беше късно.Ходих при д-р Кременски и той ме прати при Димитрова на фетална.Според нея всичко е наред. След това си избрах нов лекар да ми води консултацията д-р Панова и тя ми вдъхна спокойствие и увереност.Лично уреди час при Велковски,за да не чакам и той с разни измервания ми каза че всичко е наред.каза ми ,че и тя прави амниоцентеза,но е безсмислено да ми вземе парите защото няма да е точна след като съм минала определените седмици.Уверява ме че всичко е наред,но аз си зная през какво минах и все още съм неспокойна.Дано всичко е наред и нямам търпение бебо да се роди.

# 323

Общи условия

Активация на акаунт