Мами над 40 годишна възраст 2 (продължение)

• 24 972
  • 323
  •   1
Отговори
# 300
И аз имах прекрасна бременност на 37 съм. Венера наслаждавай се на бремеността  идано всичко е ОК. Желая ти го от сърце Heart Eyes

# 301
Venera, бъди спокойна и аз доста се изморявах, гадеше ми се до 6 тия месец, нощем така ме боляха кокалите,че като се застоявах на една страна се будех от болка, но ...сега имам бебе и всичко забравих, придобих и нови умения -  мога да спя седнала! Успех  Hug

# 302

О Deina, това истина ли е ? Shocked Най-после сродна душа!!! И мен много ме болят кокалите и вече куцам. Никой не ми вярва особено и не ме вземат насериозно. Нали съм бременна и всичко с това се обяснява. Моля те кажи ми като роди какво стана с болежките на костите.Аз съм сериозно притеснена  Rolling Eyes Ще отминат ли???

# 303

О Deina, това истина ли е ? Shocked Най-после сродна душа!!! И мен много ме болят кокалите и вече куцам. Никой не ми вярва особено и не ме вземат насериозно. Нали съм бременна и всичко с това се обяснява. Моля те кажи ми като роди какво стана с болежките на костите.Аз съм сериозно притеснена  Rolling Eyes Ще отминат ли???

При мен не отминаха....
Все още продължава да ме боли тазобедрената става в ляво.
Решила съм да ходя на лекар, но джи-пи то ми е отпуска.Само да се върне и ще си взема талон.

# 304
Здравейте и от мен. Още не съм станала мама ( за втори път) но съм на 36 и чакам бебе, искам да ви споделя, че имам 10г. дъщеря, но напълно съм забравила какво и как беше.Надявам се да кажете как е положението с бебе на тези години и лесно ли се разваля вече добре уредения в къщи триъгълник (мама, татко , детенце)
Дейна,и аз родих второто си дете на 36г.Сега имам син на 17г. и дъщеря на 4 и половина.На 41 г. и никога не съм се чувствала по-щастлива.С второто дете разбрах какво е удоволствието да си майка.Със сина още бях много млада,живееше ми се и някак не можах да се порадвам истински на бебето.Сега отделих на момиченцето си цели 3 години и половина.Гледах си я сама и беше много по-лесно от преди,когато не бяхме и чували за памперс например.Много бързо си припомняш всичко и сякаш винаги си го правила.Животът ни придоби друг,много по-хубав смисъл,направи ни по-организирани,по-любвеобвилни .Когато Калина влезе в стаята,огрява всичко,тя е много слънчево дете и наистина стопля моето майчино сърце.

# 305

Истина е разбира се, нямах с кого да споделя понякога ми се виеше от болка и пубисната кост дори ме болеше, но всички не ме взимаха насериозно и отхваряха мрънкането ми с аргумента "ти си бременна", разбирай всичко може и все е нормално ! Иначе сега не ме болят или по точно болката се прехварли към гърба Grinning

stefani6, много ме развълнува  Hug, това го писах още като бях бременна, сега и аз като теб много се радвам на сина си и осъзнавам, че съм много по готова да бъда мама отколкото преди 10г. Дано да мога и аз да поостана по дълго време вкъщи!

# 306
Deina, stefani6, вашите думи ме поуспокояват.Приятно ми е да "чета" хора здравомислещи и някак  по-близки ви чувствам.
На мен това ми е втора бременност и отново много се вълнувам, даже имам чувството, че е доста по-силно от предния път.Може би , защото осъзнавам положението и нямам търпение да се роди малкия човек.Невероятно е усещането да даряваш живот! Естествено си струват всички неразположения.
О Deina, и мен много ме боли пубисната кост Rolling Eyes /до сега такива оплаквания като моите не бях чувала/ Не мога да крача направоооо. Но все си казвам, че трябва да трая и че всичко си струва и скоро надявам се ще се свърши с тези болежки.
А  болките в гърба са типични при майка с бебче. Гърбът е постоянно напрегнат-повиване, вдигане на бебо, пране и т.н.  Предния път и аз си ги имах. Май отшумяха, когато малкият проходи.
Емии май така ще си я караме. Явно някои жени са по-предразположени към такива неразположения. Ами, момичета споделете и други моменти от майчинството, че ми стопляте душата Grinning

# 307
Момичета, липсвате ми. Как сте? Защо не се включвате? Хайде, наближават празници. Нека си пожелаем приказно и вълшебно сбъдване на желание. Какво ще кажете? Мойта дъщеричка още мъничко 19 дни и ще стане на годинка. Grinning
  bouquetПрегръдка за всяка една от Вас!

# 308
Здравейте и от мен!
Вики е станал голям беладжия.Само да не му се угоди нещо и се започва едно тръшкане, удря си от яд главата в първата стена която е най-близо до него:D
Иначе расте, сладур голям.Слава Богу здрав е за разлика от майка си...
Ако никой не се разпише от сега ви пожелавам весела Коледа и посрещане на прекрасна Нова година  bouquet

# 309
  • София
Ето ни и нас, Яна се роди на 01 август  и вече е на 4 месеца. Прекрасна е и страшно кротка. Не случи на майка, вече ходя на работа следобяд по 3,4 часа.

Венера, сусамовият тахан е добра алтернатива, сусамн на зърна май не се усвоява добре...
Динка, малко ви завиждам, една годинка...ееех, кога ще видя и Яна толкова голяма.
Баткото я прие сравнително добре, понякога й  се разва, понякога се дразно от липсата на 100% време само за него...

# 310
Велева, времето минава така бързо, че докато се обърнеш и хоп годинката е дошла Simple Smile Да ти е жива и здрава малката Яна  bouquet Heart Eyes

Всеки ден с бебчо е вълнение, радост и щастие.  Heart Eyes

# 311
ох, ужасно бързо минава времето.......докато се обърнеш и станали човечета. мъчно ми е за бебешкия период. Rolling Eyes

# 312
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
_venera надявам се да спрат болежките при тебе,а може и да е от времето,пък и във Варна е по-влажен въздухът  newsm78 може и да влияе
Мноооого отдавна не съм се разписвала тука,малкият дивее, вече го тресе предКоледната  треска,нито за миг несъжалявам,че го родих на 37г ,по-късното майчинство е някак и по-спокойно,по - осъзнато..незнам как да го обясня Hug Големите ми синове вече има кой да ги гушка Heart Eyes а малкият като ме обгърне с ръчички и се притисне в мене сякъш да се скрие и ....само за тия мигове ти идва времето да спре
 Hug На всички  мами тук   bouquet  желая успешна и хубава нова седмица!

# 313
И аз не съм писала отдавна... Честито на veleva, честито и на мама venera (гледам мъдри се една лентичка с "малкия ни син Велин").
Пишете момичета има време за коледните пожелания  Hug.
Някоя мама да ме светне как се справи с връщането на работа, само като си го помисля и ми се свива сърцето, знам че ще свикна, но ми липсва кураж за първите дни   Cry
.... Иначе ние растем и вече може да пляскаме с ръчички  Heart Eyes

# 314
Deina, благодаря. Наистина е факт малкото човече. Щастлива съм, че всичко мина ОК! Обаче както казва баткото Крис :"Падна ни се много ревливо бебе. Laughing"  Та нямам много време за писане. Кърмя през 2 часа, а през дръгото време..на ръцеее Rolling Eyes и сега е в мен-пиша с една ръка.
за болежките-с времето постепенно отминаха-отдъхнах си! Blush
За работатааа...не ми се мисли.Ама ранко ми е още. Ама колкото и да ми е трудно с бебо, въобще не ми се ходи.В момебта обстановката в службата е напечена.Предстоят съкращения-25 %, та не ми се мисли. И на мен ще ми е много трудно да се настроя като дойде време за работа.ООоо гадост.
Deina, а на теб ти желая успех и бърза настройка и нека притесненията ти се окажат напразни newsm10
Как сте с коледното настроение.Аз се старая да се настроя, макар че ме тресе депресия.Още не съм украсявала.Скоро и това ще стане и тогава, вярвам , ще се получи с настроението.Малко на магия де, че все недоспала си ходя.

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 17:10 от _venera

Общи условия

Активация на акаунт