Мами над 40 годишна възраст 2 (продължение)

• 24 982
  • 323
  •   1
Отговори
# 285
И аз да се впиша.
Родих / със секцио/ на 43.
Направих си всички нужни изследвания за собствено успокоение / дори и амниоцентеза/.
През цялата бременост нямах проблеми и съм ходела на работа до 8 месец.
Сега съм в къщи с моят малък мъж и не ми се мисли че трябва да се връщам да работя!
Щастлива съм!
Желая същото и на Всички Вас!   bouquet

# 286
  • Манчестър
Какво става тук,че никои не пише. Маи от летни отпуски няма време....дано се включим есента.

# 287

Тука майките не са много активни Laughing
Еее, ами  кажете нещо Grinning

# 288
  • София и там където не се пуши
Ами отпуски, море скоро тръгваме.

Скоро роди една мама на 52 - много се радвам за щастливата развръзка.

# 289

Да , то имаше и специална тема по този повод. Аз подкрепям решението на тази жена да има деца на тази възраст, щом се чувства добре. Peace
Аз съм на 37, но доста трудна бременност карам.Мисля си, че сигурно е от възраста-нямам много енергия CryНадявам се като родя всичко да е наред.Отново да вляза във форма , за да се радваме на нашите деца.Пък и те на нас Laughing

# 290
Аз така карах втората ужасно, без енергия. Е бях на 39. Вих подходящи храни, плодове, витамини.

Как ти е кръвта и урината.

# 291

по принцип съм анемична, но сега вдигнах хемоглобина на 116, та смятам че е добре. Моят лекар казва , че всичко е добре.., но аз лично не съм ги виждала резултатите де.

# 292
Е значи всичко е наред. Лежи си и събирай сили.

# 293
  • Пловдив
Не е от възрастта. Аз се чувствах прекрасно през бременността си - на 39-40 бях. Споменавала съм и преди че ходих на работа до 7 септември, когато родих, а термина ми беше на 1 септември. И то в детска градина  Laughing

# 294
Не е от възрастта. Аз се чувствах прекрасно през бременността си - на 39-40 бях. Споменавала съм и преди че ходих на работа до 7 септември, когато родих, а термина ми беше на 1 септември. И то в детска градина  Laughing

Браво!!! Peace До последно си работила!
Аз бях на работа до 5-ия месец и то едвам изкарвах.Сега вече 2 месеца и повече съм в къщи Sad
Нямам търпение всичко по-бързо да минава. Незнам как ще издържа- все пъшкам.Ама няма как стягам се -мисълта за бебо ме крепи Grinning

# 295
Венера, само да помолиш пак да ти напряват урина. Не искам да те плаша, но да си карала нещо грип по време на бремеността (хрема, гърлобол)

# 296

Не ,  не съм се разболявала. Какво имаш в предвид? Rolling Eyes
На мен ми е много тежко, че ме болят костите и ми е много тежко.

# 297
Ок, не искам да те плаша, но при мен ходех бавно пуфтях като локомотив. За всяко нещо събирах сили. Изкарах едно неразположение към 2-3 месец и дори ми правиха амиоцинтеза. При амниото ме попитаха дали съм диабетик и затова да са ми леко жълти водите (аз не съм). След 1-2 седмици дадох урина и се видя инфекция, накаква и докато се усетят в 28 седмица родих, но предишния ден се усетиха, че е инфекция и тамън започнаха антибиотик.

Но ако можеш да ходиш без да се задъхваш - не е това. Все пак, ако имаш някакъв проблем, консултирай се.  За жалост инфекциите много трудно се диагностират.

За костите питай дали сусамово семе може да взимаш по 1 суп лъжица, съдържа калции. Все пак бебето си взима каквото му трябва.

Дано само да не те изплаша, но пак се консултирай. Взимаш ли все пак някакви витамини.

# 298
  • Кьолн
Здравейте прекрасни мами! Днес за първи път попаднах на темата ви и съм очарована. Аз след няколко дни ще навърша 37г. Бременна съм в 10 с . Имам дъщеря на 12г. Толкова се притеснявах от възраста си , но след като ви прочетох страшно се успокоих.До сега много тежко карах бременноста си все ми се спеше, бях като парцал. Вие сте страхотни дадохте ми голям кураж, благодаря ви! Живея в малко населено място и още никой не знае че съм бременна. Желая ви всичко най-добро!

# 299
Ок, не искам да те плаша, но при мен ходех бавно пуфтях като локомотив. За всяко нещо събирах сили. Изкарах едно неразположение към 2-3 месец и дори ми правиха амиоцинтеза. При амниото ме попитаха дали съм диабетик и затова да са ми леко жълти водите (аз не съм). След 1-2 седмици дадох урина и се видя инфекция, накаква и докато се усетят в 28 седмица родих, но предишния ден се усетиха, че е инфекция и тамън започнаха антибиотик.

Но ако можеш да ходиш без да се задъхваш - не е това. Все пак, ако имаш някакъв проблем, консултирай се.  За жалост инфекциите много трудно се диагностират.

За костите питай дали сусамово семе може да взимаш по 1 суп лъжица, съдържа калции. Все пак бебето си взима каквото му трябва.

Дано само да не те изплаша, но пак се консултирай. Взимаш ли все пак някакви витамини.

dorothy р , благодаря за вниманието ! Аз за костите наистина взимам по 1 суп. лъжица смлян сусам, но явно са ми слабо място та като седна и после едвам ставам #Crazy Сусама помага и при анемия-взимам го с мед. Ям си го още преди да забременея.В началото на бременността до към 4-ия месец го бях зарязала, че много ми се гадеше и повръщах, но сега пак започнах да го взимам. Радовно си пия и витамини за бременни.

Общи условия

Активация на акаунт