Мами над 40 годишна възраст 2 (продължение)

• 24 984
  • 323
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, благодаря за подкрепата и добрите думи!
Наистина ще го проверя това за токсоплазмозата. То по принцип тази гинеколожка, при която отидох с направлението, не ми е пускала никакви изследвания - дори банални кръв и урина.  newsm78  А чета тук и на други места в нет-а, че има куп изследвания, които трябва да се пуснат.  Иначе ме гледа 3 пъти на видеозон, гледана съм и на ехограф и всичко изглежда ок. Но това с изследванията ме смущава. Ще се пробвам да си поговоря и с джипката си, тя е готина, но с бременни просто не се занимава (за мое огромно съжаление)  Иначе цитонамазка ми правиха миналото лято и беше ок.

Преди няколко часа приятелят ми мина да ме види, говорихме за какво ли не, правихме секс, но не попита нищо за бременността ми. Имам чувството, че нарочно избягва темата, защото е объркан. Е, отвсякъде си ми личи, че съм добре, всички ми казват, че сияя, така че... На мен дори ми е леко смешно, имам чувството, че в него бащинското чувство ще се събуди, когато детето започне да го дърпа за панталона и да вика: тате, айде на риба  Grinning

# 271
Лека и безпроблемна бременност и от мен newsm10,Билката!Направи си вси4ки изследвания,като се презастраховаш и по4етеш малко пове4е за нужните изследвания,не се доверявай само на лекарите.и скоро здраво бебе и много щастие желая от сърце 1stroller newsm32

Динка,ти как захранваш ?Кажи по коя система?

Поздрави и целувки на вси4ки! Hug

# 272
Мила Дебра, започнах с плодово пюре от ябълка и редувах със сокче от ябълка. Моята бебка определено много ги обича.  Grinning Постепенно минахме и през ден или няколко зависи давам зеленчуково, но определено малката не ги харесва, а плодовите определено обича.
Днес за първи път изяде цяло бурканче пюре от ябълка на Хипп.
Тя е едра, има си апетит и да ти призная реших след още малко да опитам да и дам пюре с ориз и пиле.
Жълтък още не съм давала. Предстои консултация края на месеца и ще ми кажат по колко да давам. Но основно и предимно сме на Ам. Поне засега.

Прегръдки от мен на всички. Hug

И момичета от време на време ме хваща депресията явно. Изпадам в мрачни мисли и това много ме разстройва. Ох, дано преодолея страховете си.

Лека нощ момичета. Бъдете живи и здрави ивие и децата и всички около вас.
Реално не ви познавам, но сърцето ми ви обича.

bouquet

# 273
bilkata, леко и безпроблемно бременеене! Да гушкаш здраво бебенце като му дойде времето, а за мъжете всички си приличат ...и моя , хем собствен  Laughing, хич не беше въодушевен след толкова години пак да му реват на главата. До деня в който аз не направих на ГОЛЯМ въпрос положението, също не обелваше и дума, а сега ела да видиш .."ой на тати" Simple Smile
Иначе ние вече пием антибиотик  Sad

# 274
Динка,ама ти дава6 смело напред относно храната на беб4о.Малеее,колко видове храни приема малката.. feedingДа е жива и здрава!
А ние сме още само на каши!След 2 седмици ще запо4ваме зелен4уковите пюрета.
Поздрави на всички сладки бебоци и ей,да слушкате..и да спинкате много 1cribА иначе депресията е част от живота ни,има начин да я прокудиш,повече въздух и разходки и без много да му мислиш,смело и безотговорно  напред LaughingПрави ,каквото трябва, да става ,каквото ще!
 Hug

# 275
Дейна,а на вас бързо оздравяване!Кажи как сте и защо са ви изписали ,,тежката артилерия,,?

# 276
Дейна,а на вас бързо оздравяване!Кажи как сте и защо са ви изписали ,,тежката артилерия,,?
Каката донесе една хремичка от училище, която се превърна в ужасна кашлица.Изгоних ги в друга стая с татко и, но той също се зарази остана без глас и пи антибиотик, накрая и ние с бебето го лепнахме. Чаках 4 дни , но температурата не помръдна от пустата му хомеопатия, така се  надявах и ... накрая антибиотик.

# 277
Здравейте! Много вдъхновяващо действа тази тема! Hug
Скоро ще стана на 37 г., а още нямаме деца, само мечти...   Rolling Eyes
Не можах да намеря първата част на тази тема. Някой може ли да ми помогне?

Благодаря ви!!!

# 278
  • Манчестър
Здравейте! Много вдъхновяващо действа тази тема! Hug
Скоро ще стана на 37 г., а още нямаме деца, само мечти...   Rolling Eyes
Не можах да намеря първата част на тази тема. Някой може ли да ми помогне?

Благодаря ви!!!

ААаа,нема да се плашиш....имаш още време...аз се омъжих на 38 и родих на 41...

# 279

Благодаря ти много!!! Имам крещяща нужда от окуражаване!

Да си много щастлива с твоето детенце!!!  Hug  Heart Eyes

# 280

Благодаря ти много!!! Имам крещяща нужда от окуражаване!

Да си много щастлива с твоето детенце!!!  Hug  Heart Eyes
Куражът е нещо много важно и затова ще ти разкажа какво гледах по телевизията преди време.Интервюират тукашна известна актриса /живея в Северна Америка/дали вече мисли за деца,а тя отговаря-разбира се,скоро навърших 40 години и вече серозно съм се замислила JoyТака ,че дерзай и не му мисли много.Аз винаги съм казвала,че когато човек иска нещо от сърце ,трябва да го направи без много мислене .Успех!

# 281
  И аз съм на това мнение. Сега медицината е толкова напреднала, така че можеш да си направих всички необходими изследвания за риска от дефекти на плода при по-напреднала бременност. Но най-важното е да се мисли позитивно и да се вслушваме във вътрешния си глас.  Laughing

# 282
здравейте. скоро ставам на 44 и имам бебе на 9 месеца. Heart Eyes
не раждах, а осинових, но факта, че станах майка си е факт. взех бебето на 3 дни от родилното, така, че сме заедно от самото начало. биологичната майка е на 39 години, така че дъщеря ми е дете на възрастни майки по всички линии Whistling
все си мисля за времето когато дай боже ще порастне и ще тръгне на училище. тогава ще съм на 49 Sickимаме си и баща, той сега е на 47.
предполагам детето ще учи в германия, така че май няма да е чак толкова страшно. там жените раждат принципно по-късно.
ами това е от мен засега. викам си, чакай и аз да се запиша в темата  bouquet

# 283
Желая ви здраве и щастие! Hug

# 284
  • София и там където не се пуши
Аз съм си също мислила след двамата сина да осиновя едно момиченце, но съпругът ми се разболя и вече не го мисля, но е чудесно човек да си осмисли живота – само да е живот и здраве.

Матакосмата – това е толкова рядко такава “възрастна” мама да се откаже от дете, а сигурно ще е много голяма умница /нали така казват, че на възрастните родители децата са мнага умни/. Да сте живи и здрави пък може и да помислите за едно братче или сестриче.

Общи условия

Активация на акаунт