E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~203

• 32 891
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • London
Ами навярно му завижда на Фарук.... знам ли, поне това сигурно се опитват да изкарат сценаристите. За мен най-логично е Джан да си замине и да лекува раните си извън сериала или да му измислят нещо смислесно, това което прави не е. Просто доводите му са смешни, нелогични и първични.

# 121
  • Плевен / София
Здравейте  момичета,

Хубав ден и бъдете здрави...

# 122
Добро утро Hug
От днес започва Страстната седмица, а днешния ден е Велик понеделник....

Да бъдем здрави и да се подготвяме за празника.....

На Есма й трябваше да прочете дневника на Осман, за да разбере, че е имал чувства към Сюрея.....Бурджу обаче се оказа много наблюдателна.....Ипек, за да изкара ненавистта си към Сюрея, ще подсили съмненията на Бурджу....Резултата ще го видим по-късно......
А довечера ще разберем, какво решение ще вземе Гарип, след като Есма, притисната от синовете си, отказа да отидат на почивка.....
Рязането на оригиналните епизоди на 3-4 части, създава усещането, че действието се развива мудно. В действителност в тези епизоди не е така. Ще има един момент на разводняване, когато са взели решение да се излъчва трети сезон, за да стигнат до кулминацията в края на втори сезон....

Да бъдем здрави....Стойте си в къщи.....

ПП - Гости докато пиша ти вече си ни сервирала кафето Coffee

# 123
  • Плевен / София
Ани, кафето никога не е в повече...

# 124
Добро утро на Велики понеделник! Hug

Гости Hug Ани Hug,благодаря за кафето и пожеланията за деня и седмицата! Flowers TulipFlowers Sunflower

Вчера следобед ми се появи проблем на лаптопа и докато го решавах се появи още един! Grinning Наложи се синът да идва!Той разреши единия,но за другия ми помогна Ани Hug по телефона! Благодаря ти! Heart Eyes Така си поговорихме и за други неща! Two Hearts

Не успях вчера да честитя на Салих и Имер(точно тогава се появи проблема) за раждането на бебо! People Baby

Желая ви слънчев ден и щастлива седмица! Hug

# 125
Гости
Скрит текст:
И аз започнах да се притеснявам за Сиси, звъннах й но не можеше да говори, ще ми се обади по-късно. Само ми каза, че още не са започнали хемодиализа на съпруга й, но нещата не са добри.  

Снощи Злати имаше проблеми с лаптопа, днес ако не се появи, значи не е успяла да го оправи....

А имам спешна нужда от нея....Прочетох, че Мурат /Йозджан Дениз/ от "Черната роза" в днешния епизод ще умре...В последно време не излъчват епизоди, заради извънредни новини, или излъчват по 20-30 минути и съответно отрязват, половината от предвидения за излъчване и не се разбира какво се случва....Загледах сериала заради Ози, но макар и с малко участие на актьора, заради участието му в Съдбата, сериала е много интересен.....

Злати радвам се, че съм помогнала да оправиш проблема...Като се има предвид колко  съм на Вие с тази техника е голямо постижение Hands Plus1

# 126
  • London
Ау много са сладки тия двамата.

# 127
Ани,на линия съм! Wink Позабавиха се епизодите,един ден има друг-няма!Да видим дали в днешния епизод ще почине Мурат!Ебру ще съобщи на Мая и Ада,че ще се разведе с баща им!Те не са съгласни!Ебру излиза на двора и казва,че не иска повече да живее под един покрив с втората съпруга на Мурат! Нарин остро реагира на думите й!Двете започват да спорят,намесват се Ада и Мая!Мурат е там и ги слуша!Изведнъж губи съзнание и пада на земята!Ще го отведат в болницата!Всички са там без Баран и Кендал(той е в офиса и се кара с Фърат)!Пристигат и приятелите на Мурат,които се грижеха за него!Ще разкажат на семейството какво е преживял Мурат последните месеци след като са го открили!По-късно Мурат идва в съзнание!Майка Кадрие ще му поска прошка!Мурат ще признае на Ебру,че още я обича и я моли да му прости!В този момент получава нов пристъп и губи съзнание!Лекарите ще констатират смъртта му!

Скрит текст:
И аз се притеснявам за Сиси!Ако ти се обади пиши в темата или ми звънни!Да не я търся и аз!

# 128
  • Плевен / София
Ани, Злати Grinning

Скрит текст:
В четвъртък може да боядисам яйцата за Великден....няма да си ходим на село както друга година...Вие кога ще ги боядисвате?
Водя ви едни бояджии....

https://www.youtube.com/watch?v=wIH8BQGyH8E&list=RDCMUC7xHX8 … 6SmQ&index=20

# 129
Гости
Скрит текст:
Чудя се дали да боядисвам яйца - децата няма да дойдат, поради блокадите и кпп-тата, не мога да раздавам, не мога да отида и на гробища...а аз заради жлъчката не смея да изям и едно яйце, че сега с короната, май е по-добре, да не се налага лекарска помощ....Чудя се, дали да боядисам 3-4, само да спазя традицията...Никога не боядисвам яйцата в четвъртък. Правя го в събота, за да са по-пресни за Великден...

Злати благодаря за споделеното за "Черната роза" Днес нямаше извънредни новини и излъчиха епизода....Но изглежда пак отрязаха нещо, защото Ебру беше при Мурат в болничната стая, но той беше жив....Разбирам, че Мурат няма да каже на Ебру, че Баран е нейния син, който тя мисли за починал. Много лошо впечатление ми направи Нарин. Интересно, ако тя беше родила дете и детето й е отнето и дадено да друга жена, как би реагирала....Ако не те затруднявам, но съм нетърпелива да разбера, как Баран ще разбере, че Ебру е родната му майка.....Ако си спомняш ще се радвам да споделиш.....
Не разбрах, защо Мурат оневини брат си, дори му осигури опитен адвокат...А спасителя на Мурат премина на план Б, като излъга, че Мурат има тумор в главата и всички ще си мислят, че това е причината за смъртта му, а не заради опита Кендал да го убие.......Защо прикриват Кендал....Много въпроси, но с тези кратки епизоди, скоро няма да излезе истината....

# 130
  • Плевен / София
Ани,
Скрит текст:
аз също винаги съм боядисвала в събота, но сега с тази карантина се чудя...и без това ще боядисам колкото да се чукнем.....няма да остареят.....

# 131
Много мила и в същото време, много тъжна беше раздялата на Гарип и Есма....Ей, големи егоисти са синовете на Есма.....То бива, бива, ама чак толкова не бива....Не, че Есма няма трески за дялане, ама те вече прекаляват....
За Адем и Джан важи поговорката - търкулнало се гърнето и си намерило похлупака....И двамата лъжат, че си и донаждат....След лъжите на Джан, Адем направи резюме - Фарук иска да го раздели с Дилара и затова иска да изкупи дела му от школата.....Ама му увяхна усмивката на Адемчо, при срещата с Халим.....Нали адвоката му е довереното лице....Защо Адем не си призна, че Фатих и Адем са едно и също лице.....Подлеците си крият черното минало.....
Есма изплю камъчето, но поздрави само сина си за хубавата вест....

Гости и аз много харесвам момента от видеото. Както казват част от  присъстващите машала.......

Скрит текст:
Сиси се обади следобяд. Много се притеснява за съпруга си. Страхува се, тя да не го зарази. Не й дават лекарствата за онко заболяването, защото искали протокол от болницата в Плевен, а тя не смее да отиде, защото трябва да пътува с автобус, да ходи при няколко лекари в болницата и се страхува да не му донесе зараза. За сега купуват лекарствата, които били много скъпи, но нямат избор. Вместо да ходи  на хемодиализа в Ловеч, пие лекарства. Трудно е, но такива са времената....

# 132
Ани Hug Гости Hug
Скрит текст:
Аз си боядисвам яйцата в четвъртък!От днес започвам по-малко да чистя!Да се намирам на работа всеки ден!Прозорци,щори,завеси,тупане на килими!

Ани, днес не дадоха за Мурат,тъй като миналата седмица от единия епизод дадоха само 30 мин.!Иначе днес щяхме да го видим!Остана за утре!...Колкото за Баран е рано да разбере!Сега сме в началото на 3-ти сезон,а той ще разбере в 4-ти! Истината подробно ще му е каже баба му-Кадрие!Какво е пожелал дядо му,как е постъпил баща му и т.н.!Ебру ще знае и Мая ще разбере преди Баран! Сега предстои Айше да разбере, че Сибел й е майка, а не сестра!После Сибел ще роди!Ще има проблем с него!Ще се появят братята на Йозлем,ще отвлекат Мелек! Мурат е изпратил писмо на Фърат преди да почине!Там пише за Баран!Той ще иска да каже на Ебру!И тогава Кендал ще нареди да повредят спирачките на колата му!Преди това Фърат ще говори,че иска до отиде при дъщеря си в Германия!Ебру и Баран намират писмата,които е писал на дъщеря си,но са били връщани!Те му уреждат телефонен разговор с нея!Ще се появи и сестрата на Кадрие,която е болна!Фърат ще и остави писмото от Мурат!Кендал ще го търси,ще разхвърли дома му докато го търси!Сериалът е интересен!Въпреки,че съм го гледала на турски и с руски превод сега го гледам отново!
Благодаря,че ни осведоми за Сиси!

# 133
  • Плевен / София
Ани, тежко е...поздрави я.
Наближава един много тежък момент от сериала. Така и не простих на Емир. Той осъзнато и целенасочено го направи и целта му беше да причини болка...на жената, която му помогна и го накара да даде шанс на Фарук и не каза една лоша дума пред него за майка му.
Припомнете си при кого избяга и какво му каза Сюрея....
Есма ще пожъне плодовете на действията си...и този път няма как да се оправдае, но ще вирне брадичка....

# 134
Добро утро на Велики Вторник Flowers Four Leaf Clover

Цветен,слънчев и усмихнат ден ви пожелавам Flowers Hibiscus

Злати благодаря за инфото за Черната роза Hug Трябва да се въоръжим с търпение до момента на истината.....Не разбирах Мурат, за постъпката му....Но като се размислих, разбирам целта му....но не го оправдавам....Мурат не може да промени нищо. Вижда края си.....Ако Кендал отиде в затвора, ще обезглави семейството. Остават само жени, които трудно биха се справили с обработката на земята и издръжка на цялата фамилия.....Но ми е трудно да разбера, защо скри от Ебру, че Баран е детето, за което тя мислеше, че е починало.....Цялата фамилия знаят истината, само Баран и Ебру не знаят.....Но истината има навика да излиза рано или късно....Ще видим тогава каква ще бъде реакцията на майка и син......

Гости момента за който пишеш и който ще видим може би довечера, ми действа много потискащо. Причината Емир да не расте с майка си и баща си не е Сюрея....Но тези, които имат вина това да стане, нямаха достойнството да признаят истината пред Емир....Напротив, намериха си виновен за собствените си грешки. Дори и порасналите деца страдат от загуба на родител. Но това което ще направи Емир е съвсем умишлено вследствие на действията на майка му и баба му......

Да започнем деня с усмивка....

Сюрея и Яз......

Общи условия

Активация на акаунт