E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~203

• 33 030
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Честит Гергьовден...

Казали сте всичко за снощната серия...Нямаше как Къймет да пропусне случая " да клъвне" Есма заради Гарип....въобще той е бил много желан въпреки плебейския си произход...

Хубав ден...

# 406
Цитирам поста, защото при два последователни поста на един потребител модератора изтрива втория, а споделеното мнение е много точно и не заслужава да бъде изтрито.
На мен много ми хареса размислите на психоложката за спомените. Направила съм стопкадри, но са много и ще ги сложа утре.
MAMA-AN Благодаря за предупреждението.
Регистрирана съм преди близо 5 години, но съм писала много малко. Не знаех за това правило и надали, ще си позволя да допусна това отново.
Да, ще е интересно да публикуваш моменти от това, което каза психоложката. Всъщност, докато тя говореше за гнева, даваха  част от поведението и преживяванията на различни персонажи, следствие на него.  Независимо дали те са проявили гняв или са били обект на гнева на друг.

# 407
Добро утро! HugFlowers Hibiscus

Честит празник!
Честито на именниците! Flowers Four Leaf CloverWine Glass

Гости Hug,за Coffee

Ани Hug,липсва!Предполагам защо! Благодаря за инфото от вчера за Йозджан и Фейза!

Claire100, така е!Аз съм имала предупреждение!Особено за теми,в които пишат по-малко потребителки и понякога се налага да пуснеш нещо ново,а няма друг пост!

нова

Хубав празничен ден,доколкото е възможен! Hug

# 408
  • София
Здравейте, Simple Smile серията снощи не успях да я гледам достатъчно внимателно и ще си я пусна пак.
Все пак, краят беше доста емоционален за мен. (Филм разплаче ли ме, значи много ми харесва. Това ми е личният критерий.)
Хубав празник желая на всички от сърце!

# 409
  • London
Хубаво свърши серията и все пак Адем спаси Фарук и Сюрея, майка му не се съмнявам, че щеше да стреля. Хората не се променят изцяло от днес за утре, Адем се бори със демоните си  и прави крачка напред, две назад....нормално е.  Аз мисля, че все пак накрая ще стане част от братята наистина.

Относно тази болест на Ада.... ами това не е медицински сериал и логично няма да има много детайли в тази насока. Съмнявам се и самите сценаристи да са вещи в сферата в един медицински сериал има и лекари винаги....тук едва ли са навлезли в тези дебри за да имат съответстваща на една реалност болест, лечение, диагноза и стъпки. На това го отдавам.....Ипек няма нищо общо. Тя се вижда не е на себе си откак Ада е болна....забрави и да съска.

Да не търсим логика, колко процента има в реалният живот вероятност да се срещнат тъкмо на тяхната пейка скараните приятелки? 0.0000000000000001%..... та  оттам насетне няма какво повече да кажа. Сапунисано е доста! Вие искате да има логика в поставяне на диагноза.

# 410
Здравейте
Честит Гергьовден на всички християни - днес празнуващите са много - военнослужещи, пастири, именници...а за ромската общност 6-ти май е техния Великден.....Днес е празника и на нашия град. На всички празнуващи на днешния ден желая здраве, здраве, здраве. Да бъдем всички благословени Hands Pray

Злати, Гости и Сиси
Скрит текст:
Знаят, че днешния празник е малко тъжен за мен....За първи път не съм ходила на гробища, защото още от сутринта вали и не смея......

Claire100 видях, че модератора е изтрил първия ти пост, явно, че и на нея й е харесал втория, който цитирах, за да не се загуби. Нашия модератор е много интелигентен човек и с търпение  ни научи да спазваме правилата. Честит празник и на нея - желая й здраве Flowers Four Leaf Clover

mimeime и за мен финала беше много емоционален - за пръв път засякох, че финала на нашите изрязани епизоди е финал и на оригиналния епизод....Още снощи ми идваше от вътре да споделя вълненията си от този момент, но си сложих спирачка....защото всяко положително изказване за Фарук или Сюрея предизвиква негативни коментари за двамата.

Ще сложа част от снимките от момента за който снощи писах....Останалите по-късно, когато има друг пост, защото са много.....

# 411
  • София
Ани, благодаря ти за снимките!
Това са думи които е хубаво да запомним и върху които е хубаво да помислим. (Ще си ги запиша. Имам си специален тефтер за целта.)
Този сериал ми дава много, много материал за размисли. Не е просто "фон" на вечерите ми.

# 412
  • Плевен / София
Ани,
Скрит текст:
знам, че ти е трудно на такъв ден....но спомена за добрият човек е в сърцето и няма значение, че не си отишла на гробищата.....Уважението е приживее...всичко след това, е за успокоение на живите....
Много хубави стоп кадри си направила.....Лошото е, че докато не решим, че искаме сами да помогнем на самите себе си и най добрия психиатър не може да го направи....
Нещо за следобедното кафе....

Друг любим момент, който предстои да видим.....

https://www.youtube.com/watch?v=EqZlZ_UAdu4

# 413
mimeime не знам за Адем колко са полезни тези сеанси, но преди когато гледахме онлайн, много момичета казваха, че са много полезни за нас зрителите....Преди много често правех стоп кадри, именно от срещите на Адем с психоложката.......

Продължение....

ПП Гости права си....
Скрит текст:
Наскоро четох размисли...на един мъж...споделяше, че ходенето на гробища е за успокоение на живите, защото там няма никой. Загубените ни близки са в нашите души и сърца, те винаги са с нас, дори да не го осъзнаваме....

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 13:07 от MAMA-AN

# 414
  • София
mimeime не знам за Адем колко са полезни тези сеанси, но преди когато гледахме онлайн, много момичета казваха, че са много полезни за нас зрителите....Преди много често правех стоп кадри, именно от срещите на Адем с психоложката.......
Скрит текст:
Продължение....

ПП Гости права си....
Скрит текст:
Наскоро четох размисли...на един мъж...споделяше, че ходенето на гробища е за успокоение на живите, защото там няма никой. Загубените ни близки са в нашите души и сърца, те винаги са с нас, дори да не го осъзнаваме....

Именно, много научавам за себе си. Помагат ми тези думи на мен самата...
Ани,
Скрит текст:
прегръщам те виртуално . ... самата аз изгубих майка си преди малко повече от 40 дни Sad Тя вече е при баща ми и при още много хора, които обичах много и ми липсват болезнено...

# 415
  • Плевен / София
mimeime,
Скрит текст:
съболезнования....нека да почива в мир....
И продължение на клипа....от предния ми пост....Бъдещи събития..... Някой /Къймет/ така и не успя да излезе от сянката на Есма, както и Ипек от тази на Сюрея.....Когато правиш добро.....то се връща върху теб в момент, когато най малко очакваш....

https://www.youtube.com/watch?v=XLAQ0GDwmrw

# 416
Скрит текст:
Хубаво свърши серията и все пак Адем спаси Фарук и Сюрея, майка му не се съмнявам, че щеше да стреля. Хората не се променят изцяло от днес за утре, Адем се бори със демоните си  и прави крачка напред, две назад....нормално е.  Аз мисля, че все пак накрая ще стане част от братята наистина.
Относно тази болест на Ада.... ами това не е медицински сериал и логично няма да има много детайли в тази насока. Съмнявам се и самите сценаристи да са вещи в сферата в един медицински сериал има и лекари винаги....тук едва ли са навлезли в тези дебри за да имат съответстваща на една реалност болест, лечение, диагноза и стъпки. На това го отдавам.....Ипек няма нищо общо. Тя се вижда не е на себе си откак Ада е болна....забрави и да съска.
Да не търсим логика, колко процента има в реалният живот вероятност да се срещнат тъкмо на тяхната пейка скараните приятелки? 0.0000000000000001%..... та  оттам насетне няма какво повече да кажа. Сапунисано е доста! Вие искате да има логика в поставяне на диагноза.
[/quote]Адем наистина спря майка си да убие Фарук. За жалост отново логика. Не можеше да я остави да стане убийца.  Започва да се вижда, че не Адем е злият демон в този сериал. Не той помогна на майка си, да излезе от психиатрията, а Джан. Адем се обади в конака, за да предупреди, че майка му е избягала. Страхуваше се, че тя ще направи някоя поразия.
В изтрития ми коментар, уточних защо съм се подвела и ПРИЕХ, че Ипек няма пръст в поставянето на диагнозата. Повече въпроса Ипек и диагноза, не съм го повдигала. Налага ли се отново и отново да се напомня това?
Необходимо ли е да премълчавам неща, които ми изглеждат нелепи? Ако го има в правилата за писане на коментари, ще се съобразя. Но това, че някой не харесва начина ми на разсъждение, и вместо да го отхвърли като неприемлив за него, започва да ми дава насока къде и как да търся или да не търся логика. Да набляга често, че това е просто една сапунка, с което едва ли не  ми дава тон, че  трябва да превключа на повърхностен поглед на сериала. Изглежда ми много самонадеяно.
За да гледам редовно този сериал, за мен означава, че съм намерила много стойностни неща в него. Има и сапунисани моменти, но и в много други филми има пропуски. Пределно наясно съм, че това не е високобюджетен филм. Но точно в подобни сериали съм гледала как вземат кръв от всички, които са родово свързани с болния. Даже в момента следа и друг сериал – пак диагноза много рядка анемия… (доста често използвана болест в тези сериали) просто помолиха всички роднини да дадат кръв за изследване.
ПП: MAMA-AN - Аз си виждам поста, който би трябвало да е изтрит. Може би е скрит за останалите потребители. Но, няма значение. Ще науча правилата. Засилих се да ги чета, обаче много нещо.

Добре, че мога все още да редактирам, за да не чакам някой да пише. За малко да пропусна този страхотен клип. Колко много казват излъчванията на лицата, много повече от думите:

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 14:15 от Claire100

# 417
  • Плевен / София
Започва да се вижда, че не Адем е злият демон в този сериал. Не той помогна на майка си, да излезе от психиатрията, а Джан. Адем се обади в конака, за да предупреди, че майка му е избягала. Страхуваше се, че тя ще направи някоя поразия.
.................................
За да гледам редовно този сериал, за мен означава, че съм намерила много стойностни неща в него. Има и сапунисани моменти, но и в много други филми има пропуски. Пределно наясно съм, че това не е високобюджетен филм. ..........
Подкрепям написаното в поста....И точно защото е юрист не мога да намеря обяснение/разумно/ на действията на Джан...зацикли върху Фарук и това е......
Бъдещи събития.....Това също предстои да видим.....Адем ще усети какво е да си част от голямо семейство.....

https://www.youtube.com/watch?v=kHX_eWCLhuI

# 418
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Хубаво свърши серията и все пак Адем спаси Фарук и Сюрея, майка му не се съмнявам, че щеше да стреля. Хората не се променят изцяло от днес за утре, Адем се бори със демоните си  и прави крачка напред, две назад....нормално е.  Аз мисля, че все пак накрая ще стане част от братята наистина.
Да не търсим логика, колко процента има в реалният живот вероятност да се срещнат тъкмо на тяхната пейка скараните приятелки? 0.0000000000000001%..... та  оттам насетне няма какво повече да кажа. Сапунисано е доста! Вие искате да има логика в поставяне на диагноза.
Адем наистина спря майка си да убие Фарук. За жалост отново логика. Не можеше да я остави да стане убийца.  Започва да се вижда, че не Адем е злият демон в този сериал. Не той помогна на майка си, да излезе от психиатрията, а Джан. Адем се обади в конака, за да предупреди, че майка му е избягала. Страхуваше се, че тя ще направи някоя поразия.
В изтрития ми коментар, уточних защо съм се подвела и ПРИЕХ, че Ипек няма пръст в поставянето на диагнозата. Повече въпроса Ипек и диагноза, не съм го повдигала. Налага ли се отново и отново да се напомня това?
Необходимо ли е да премълчавам неща, които ми изглеждат нелепи? Ако го има в правилата за писане на коментари, ще се съобразя. Но това, че някой не харесва начина ми на разсъждение, и вместо да го отхвърли като неприемлив за него, започва да ми дава насока къде и как да търся или да не търся логика. Да набляга често, че това е просто една сапунка, с което едва ли не  ми дава тон, че  трябва да превключа на повърхностен поглед на сериала. Изглежда ми много самонадеяно.
За да гледам редовно този сериал, за мен означава, че съм намерила много стойностни неща в него. Има и сапунисани моменти, но и в много други филми има пропуски. Пределно наясно съм, че това не е високобюджетен филм. Но точно в подобни сериали съм гледала как вземат кръв от всички, които са родово свързани с болния. Даже в момента следа и друг сериал – пак диагноза много рядка анемия… (доста често използвана болест в тези сериали) просто помолиха всички роднини да дадат кръв за изследване.
ПП: MAMA-AN - Аз си виждам поста, който би трябвало да е изтрит. Може би е скрит за останалите потребители. Но, няма значение. Ще науча правилата. Засилих се да ги чета, обаче много нещо.

Добре, че мога все още да редактирам, за да не чакам някой да пише. За малко да пропусна този страхотен клип.
Колко много казват излъчванията на лицата, много повече от думите:

Наистина много играят с израженията си артистите. Направо те потапят в емоциите на героите. ... Есма излъчва неприкрита гордост докато Сюрея пее, браво! Фикрет също много добре изразява чувствата си, а Фарук играе, все едно и в живота е влюбен в тази жена. Cupid
Гости, благодаря! Innocent

# 419
  • Плевен / София
Бъдещи събития....
И тук ще станем свидетели на сблъсък между снаха и свекърва.....Причината, повода ще разберете, като гледате серията....дано не накъсат момента, за да може да разберете точно причината и следствието.....

https://www.youtube.com/watch?v=1BtCWQo-M-s

Общи условия

Активация на акаунт