Claire100
Няма да повтарям, че постовете ти предизвикват у мен размисли, не само след като съм ги прочела, а остават следа дълго време....
Този въпрос непрекъснато се връща, когато си помисля за Невестата...
Ипек няма да може да понесе стоически една гавра, каквито тя прави на Сюрея....навярно, ще намеси майка си, баща си, Фикрет, Есма и ще стане грандиозен скандал.....и Сюрея ще бъде обявена за персона нон грата....
И до сега Фикрет при изясняване взаимоотношенията си с Фарук, не пропуска да намеси и Сюрея....Но за неговата интригантка мълчи, макар, че я е хващал, да прави интриги.....
Сюрея няма родители, няма кой да я защити .....Леля й с кражбата на колието, така си посла, че никой не би взел думите й на сериозно....Остава само Фарук......но и на него понякога часовника му не бие в 12.....Да си спомним случая с Баде и Мурат,когато стана ясно, че двамата са преспали заедно....и Есма искаше да омъжи Баде за вдовеца месар.... Сюрея се караше с Есма и Фарук без да е наясно за какво става въпрос, зае страната на майка си....и обвини Сюрея, че прави скандали и мама му може да се разболее.......

, а Фарук не пада като котка на гърба си, как ще го изгони 

Успех в личен и професионален план 

!Гледахме го и в друг сериал с Еркан-''Kayıt Dışı '',но бяха само 8 епизода!Сега играе в ''Çocuk'' ! Играл е в много филми! Аз съм го гледала в ''Sınav''-с Туба Б.,.... '' Ayla'' с Мурат Й.,и Еркан игра също! Това е набързо,което си спомням!