От близо и далече Априлчето се връща вече.

• 9 589
  • 249
  •   1
Отговори
# 30
  • София
 Мария Х., за спането през деня Алекс напоследък спинка веднъж. От 12,30-13 до към 15. Та пропускаме следобедната закуска, като при Дона.
 За храненето, Алекс е на сандвичи. Нещо отказва манджите  Rolling Eyes. Дадохме му диня и много я хареса  Hug
  Лека и спокойна нощ   bouquet

# 31
Здравейте Grinning
Първо много целувки от мен и Монето.Нямам време да се включа сега качествено,че скоро си дойдохме от Бургас,а се каним да отидем и на планина другата седмица.Щом се върнем обещавам да пусна снимки.
То мина доста време ама да се похваля де-Монката проходи точно преди да заминем за Бургас и можете да си представите сега кво тичане пада.Ей,много е дива ама да ми е жива и здрава.В цялата морска градина я запомниха щото такъв инат проявява,че няма начин околните да не я чуят.
Хайде доскоро
Весело изкарване на всички,които отиват на почивка

# 32
Ха,и понеже виждам че не сте ни разпознали-това момиченце дето плаччче и неиска да се снима с приятелчетата точно в този момент е Моника.Ех,много ми липсвате и ще трябва да наваксвам,макар че и шофьорски курс  ще карам през септември.
Лека нощ и сладки сънища

# 33
  • Толбухин
Добро утро мамчета пак ни хвана липсата в тая жега.
Приятен уикенд на всички. Drunk family 1swing  grinning039

# 34
Здравейте майчета!

Отдавна не съм писала, но от както Велин е в Сливен не сме се спрели на едно място. Ето и новостите около нас: Велин също спи само по веднъж на ден от 2 месеца, много е буен и постоянно се завира навсякъде. И двете колена са му обелени / защото е много мирен /, а отидем ли в детския парк не си тръгваме преди да се е качил на всички катерушки и въртележки. На 4 септември тръгваме на ясла, а другата неделя си го взимаме в София. Излизам 2 седмици отпуска от 28.08.
Успяхме за 3 седмици да продадем апартамента в Сливен и да му вземем много добра цена. Месец и половина търсихме жилище в София -  никак не е лесно цените са убийствени, и накрая се спряхме на етаж от къща, който вече е наш. И сега идва още по трудното - трабва да се прави ремонт, а намирането на свестни и не скъпи майстори е невъзможно. Затова моля мамите, които правиха ремонт да ни препоръчат някой майстор ако са останали доволни. Много ми се иска до 2 месеца да се преместим, защото кредит и наем ще ни дойдат в повече през зимата.

Ето и малко снимки от нас: http://pictures.svpsoft.com/index.php?spgmGal=velin/2006

На моренце тази година така и няма да отидем заради по горе описаните събития, но пък здраве да е. На този етап това е по важно за нас.

# 35
Пропуснах да обясня, че търсим майстор за шпакловка и за баня / лепене на теракот и фаянс и ВиК /

# 36
  • Толбухин
От жегата ли не пишете не знам.
Ха, Добро утро на всички и по-прохладна седмица ви желая.

# 37
  • София
   Mimi_Velin, честито жилище  smile3501. Късмет с майсторите и бързичко да се настаните. Само весели поводи да празнувате  1dating. Велинчо много е пораснал. Станал малко мъжле  football
  Ваня, ще чакаме снимков материал и да си прекарате страхотно.  grinning039
  MariaYo, да се похвалиш от планината и снимки ще чакаме.
  Приятни разходки  family

# 38
  • Толбухин
Добро утро
Dona аз не схванах,сега на 1г. ли ще подаваме молба за детските или пак на 6 месеца.

# 39
Ем4о, пак на 6 месеца се подава молбата за детските - което е много тъпо, според мен newsm78 Тази сутрин Григор подаде нашата. Има и нови формуляри.

# 40
здравейте и от нас! Grinningмихаела от 4 месеца вече спи само следобед от 13:30 до 17:00.според мен повечето деца самички спират да спят сутрин.нови снимки сигурно няма да видите защото за наште gsm няма никаде usb кабел.

# 41
Здравейте момичета,
На 2 и 3 септември ще има акция на "Движение на българските майки" ......." да спестим едно кафе....да е сухо едно дупе" .....ще събират парички за памперси за децата в домовете на които помагат......който иска може да даде колкото иска ....всяка стотинка е ценна
Ще се събират и учебни помагала за по-големите....

за повече информация :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121577.0
http://www.pr-bg.com/index.php?option=com_content&task=view& … 580&Itemid=80

# 42
Дори благодаря за пожеланията. Велин наистина много се е променил.То и за мен промяната е голяма нали е от 3 месеца при бабите, но в неделя се завръща и ще се виждаме по често.

# 43
  • Толбухин
Зак,няма никой.
Ехо мамчета къде сте?

# 44
  • София
Привет от Поморие, дами! Hug Влязох да ви навестя набързо. Wink

Мими, честито! Много любов и семеен уют в новия ви дом!  bouquet

Ние сме супер Simple Smile, плаж, море... на Емко много му харесва във водата, влиза сам, пада, става, хич не го е страх, а в пясъка като се зарови.... има в ушите, миглите, веждите, дупето... Laughing

love001

Общи условия

Активация на акаунт