От близо и далече Априлчето се връща вече.

• 9 593
  • 249
  •   1
Отговори
# 45
Ванче, донесете ни една кофичка пясък и мидички и малко от хубавото ви настроение. Весело изкарване до края на морето.

# 46
  • София
       Добро утро   bouquet

Голямо затишие, но разбираемо е.
Ваня, радвам се, че релаксирате качествено  Peace. Браво на морячето, Емко  Hug

Много усмивки  Heart Eyes

# 47
ехо,здравейте мамчета! Hugна всички отпускари-завиждам ви много Crossing Armsсега по въпроса ми,не мога да науча михаела да пишка в гърне!слагам я тя става и няма никакво желание да го използва.дайте някаква идея защото мисля ,че е крайно време да се научи да го използва по предназначение . newsm78

# 48
  • Толбухин
добро утро
milka_mihaela немога да ти дам съвет защото и Емо не го използва още.Но има време ще се научи сам.

# 49
  • София
Все се каня да пиша и все не успявам, но чета от време на време. Утре заминаваме за вилата и като се върнем обещавам да се включа.
milka_mihaela, ти ме изкуши да ти отговоря. Пробвай да я слагаш често на гърнето. Ако трябва и през 15 минути и непрекъснато обяснявай. Махни памперса и като се напишка в гащите пак обяснявай. Децата вече всичко разбират и би трябвало да няма проблем. Голямата ми дъщеря дори се изумява на моменти колко добре я разбира малката.
Аз мога да се похваля, че махнахме памперса. Вече около месец слагам само за през нощта, дори и на вън излизаме без памперс. Пробвах да й сложа няколко пъти, защото бяхме на ресторант и не ми се занимаваше да я следя кога ще й се допишка, но тя е свикнала вече да не се напиква и ставаше нервна и мрънкаше докато не я заведа в тоалетната. По принцип Мартина отдавна ползва гърне и никак не ми беше трудно да я науча да не се напишква. Мисля, че ако си упорита ще успееш. Лятото е много подходящ сезон за това начинание.
Успех.

# 50
момичета благодаря за съветите.ще се пробвам да я науча в най-близко време.случайно да знаете каде се продават лепенки за пъпче на памперс?една приятелка на скоро роди и малката й е направила херния .жената не може да ги намери никаде,ходила е и до фирмения магазин.много ще сме ви благодарни ако знаете каде можем да ги намерим  bouquet

# 51
Здравейте момичета,
КАЛОЯН   вече е батко,сестра му АННА се роди на 25.08.2006 г.
Вече сме си у дома ,само дето Коко е  с температута отвреме на време,идва някой зъб  съгурно пак  Crazy 

# 52
Мария,нека малката Ани расте здрава,весела и щастлива,а батко Коко да слушка и да му излизат по бързо зъбките Laughing  bouquet

# 53
  • София
Здравейте момичета,
КАЛОЯН   вече е батко,сестра му АННА се роди на 25.08.2006 г.
Честито!!!  bouquet Да ви е жива и здрава и много радост да ви носи!!! Grinning

# 54
Хейййй, да е жива и здрава малката Анна, дълъг и много, много щастлив живот й пожелавам Hug

# 55
  • Толбухин
Честито ти бебче мария х,да ти е живо и здраво !!!

# 56
Ехааа,честито!
Да расте здрава и щастлива,малката Ани,а батко Калоян да я закриля и пази.Много се радвам за вас-ей това е идеалния вариант семейство с момченце и момиченце.Да сте живи и здрави всички и много да ви радват малките сладури.

# 57
Мария честито!!!!!!!!!!!

Да сте живи и здрави цялото семейство и само радост и щастливи мигове да има около вас.

# 58
честито и от нас!много здраве, щастие и късмет на новото ви попълнение в семейството!

# 59
  • Кюстендил
4естито беб4е и от нас,да ви носи само радости в живота и бате много да ви слуша и помага!

Мария х.като имаш време ни разкажи как е минало раждането и най-ве4е как Калоян приема малката(нали и при нас всеки момент ще дойде бебок)
   Умирам от страх как Мирела ще  приеме новият 4лен на семейството smile3518
   Ина4е на ремонта му се вижда края и съм много доволна от резултата,Мирелка има ве4е 2 ку4ешки зъба,които избиха без особени проблеми и от понеделник отива на ясла newsm78
    Ползваме гърнето,но изобщо не си казва,но пък и не се сърди като я слагам на него,а върши работа
    Засега толкова от нас,4ао

Общи условия

Активация на акаунт