От близо и далече Априлчето се връща вече.

• 9 595
  • 249
  •   1
Отговори
# 60
          БЛАГОДАРЯ ВИ   Hug

# 61
Честит имен ден на Али на Надето и на Алекс на Мама Яки
  Hug

# 62
  • София
  Честит Имен Ден на всички, които носят името Александра, Александър и Алекс![/size]
     Бъдете здравички, обичани, игривички и умнички!

Черпя ви виртуално за моя именик, Алекс     Popcorn   cook

Мария Х., да ви е жива и здрава дъщеричката, да ви слушка, да имате сили да я гледате и баткото да я закриля  baby baloni

# 63
  • София
Честит празник на всички които днес празнуват с тези хубави имена  Hug
Живи и здрави и мнооооооооого щастливи   Hug

# 64
Честит имен ден на всички именяци днес Grinning
Всичко най-хубаво и весело изкарване на празника.
Вчера бяхме на консултация та да се похваля,че Монка е 12.5кг и 84см,а докторката каза браво на мама.Ей,много порастнаха дечицата,а май повечето мами вече работят,защото няма много движение в темичката.Аз от понеделник почвам щофьорския курс-та се преселвам в Редута при свекървата за през деня.Пак ще ме хване липсата,но пък дано се справя бързо със задачата.
Целувкиии

# 65
Ох, Дориииии, как можах да пропусна Алекс, беее Embarassed Страшно съжалявам, аз се бях замислила за момиченцата нещо... Да е жив и здрав, да му е живо името Hug

# 66
Честит имен ден на всичките ни именници Laughing.Мили дечица , растете весели и усмихнати, а мама и тати винаги да ви слушкат Laughing  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 67
  • София
Ване, май си имаш "двойничка", че и момчето и се казва Емануил.Помислих първо, че си сменила малко ника, ама проверих и разбрах, че не си ти  Laughing Mr. Green
Ето виж "мама Ваня"

Последна редакция: чт, 31 авг 2006, 15:51 от Дамаянти

# 68
  • София
Здравейте момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,

Ние най - накрая имаме нет и аз съм много щастлива  newsm44 newsm68 newsm44. Молих се, молих се.... най - накрая дадоха успех молитвите ми. Отказваха ни, защото сме чисто нов блок и не им се занимава тепърва да прекарват кабели  Twisted Evil #2gunfire. Както и да е, вече съм на линия Hug.

Така, сега какво ново около нас?

Лазар проходи много късно - на 1г. и 3 месеца, но пък бе доста стабилен. По цял ден говори нещо - къде разбираемо, кеде не. Катери се по мебелите, разтребва постоянно, но като цяло не ми прави бели - не къса, не чупи, не отваря шкафове, абе да не се хваля много , но е кротко дете. Най - много обича да си играе с телефона ми или дистанционното на телевизора.
Иска от всичко да опита за ядене - а има само 4 зъба, 2 половинки отпред още и 2 току - що пробили кътника. Върви  из къщи и любимия му израз е - ам-ам  newsm62.
Вече ми казва кога му се пишка или ака - идва при мен и започва да се дърпа за пишката. Памперси слагам само нощно време.
Исках да го дам на ясла, но не ни приеха - директорката искала да си поговори с моя мъж насаме  smile3503 - сега ще видим какво ще правим .

Още опознавам квартала, запознах се с майките, но няма майки от тях във форума . Уффф, още немога да свикна да ви кажа честно  no no no

Ами това се сещам в момента, за сега много целувки от нас с Лазар  newsm51 newsm51 newsm51

# 69
здравеите и от нас!MariaYo   и аз карах щофьорския си курс на редута.много е гадно там-малки улички и много коли,пожелавам ти касмет.мен ме скъсаха на листовките и ги взех втория път,а кормувенето без нито една грешка.вярвам че и ти ще се справиш добре. Grinningжелая ти късмет важното е да не се притесняваш.честит имен ден на всички от нас на патерици  bouquet.михаела днес се върна от село.бях я пратила малко да прави бели ма майка ми и е започнала да говори по-малко смислени изречения.много се радвам Simple Smileнещо като ,че изпадам в депресия от студеното време на вън и си седим само в къщи.надявам се скоро да се оправи и пак да стане топло,все пак още е рано да идва есен! Sunglasses

# 70
  • София
Ване, май си имаш "двойничка", че и момчето и се казва Емануил.Помислих първо, че си сменила малко ника, ама проверих и разбрах, че не си ти  Laughing Mr. Green
Ето виж "мама Ваня"
Да, бе, вярно. Laughing Laughing Grinning

Jujka, дай малко нови снимки да видим Лазар. Wink

Аз чак днес успях да кача на компютъра снимките от почивката, но не знам дали ще успея да ги кача в нета. Е, хубаво е така като има раздвижване в темичката ни.  Heart Eyes

# 71
  • София
Ванче, ето последните му снимки:

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=58653

# 72
  • София
      Честит Имен Ден на Мони (MariaYo)!  
  Бъди жизнена, безгрижна, обичана и умничка!

Дона, простено ти е. Дължиш едно питие  smile3521
  jujka, браво за новите номерца на Лазарчо и нета  smile3501. Като гледам снимките, Лазарчо ти е голям помощник в домакинството и как се храни сладко . Дано мъжът ти склони директорката във ваша полза
  MariaYo, късмет с шофьорския курс  newsm01

Много усмивки и хубаво време

# 73
  • София
  Мамчета, на 23 Септември ще има среща на "Моето бебе и аз". Който има възможност да дойде, може да се срещнем там.

# 74
  • Толбухин
Добро утро
Желая ви весела нова седмица.

Общи условия

Активация на акаунт