От близо и далече Априлчето се връща вече.

• 9 587
  • 249
  •   1
Отговори
# 210
емчо, пожелавам ти успех!моя изпит почна на зала фестивална и не беше лесно.стискам ти палци Hugиначе ние сме вече добре ,само дупето й още не се е оправило и е още подсечено от зъбките.вече е студено и си седим по-вече в къщи.малко ни е скучно ,но с михаела е доста весело Joy

# 211
  • София
Добро утро!
Аз нямам търпение да съобщя добрата новина - Wel вчера роди момченце!!! Да им е живо и здраво и много радост да им носи! Heart Eyes

# 212
Честито на Wel!Да им е живо и здраво момченцето.Ех и нали съм пристрастна-17 е хубава рожденна дата.Много късмет на детенцето и на неговата кака.Супер новина.Много се радвам.
Аз съм на финалната линия-другата седмица ми е изпита-теорията и кормуването са в един ден.Стискайте ми палци.

# 213
  • София
Уел, честито!
Да ти е жив и здрав сина! Надявам се, че всичко е минало добре. Очаквам да се включиш и да разкажеш подробности. Каката сигурно много ще се радва на живата кукла.
Ваня, много е сладък Емко с тия къдри. Не го бях виждала такъв, направо не мога да го позная.
Мария, успех и на теб на изпита!

# 214
   Честито на Уел детенце  bouquet Да ви е жив и здрав юнака и много щастие в пълната ви къща Heart Eyes

Честито и на Шоши за това, че взе първата си диплома по фън шуй Hug  bouquet

ЕМ4О и Мимето нека са сигурни, че ние им стискаме палци за кормуването Peace

Ване, Емко наистина е много сладък с тези букли Heart Eyes и е много порастнал Heart Eyes

Аз от 3 дни съм курсистка в училището за фризьори, Али се гледа с баба си и сме на тема новости Crazy

Целувки  bouquet

# 215
Ех че хубава новина! Честито ви детенце Уел само да ви радва!     bouquet

На кандидат шофьорите стискаме палци!  Praynig

Ние сме болни - ПАК! Запушен нос, кашлица - ужас!? Днес го водих на лекар и нашето педи му изписа едни капки и разни сиропи! Купих ги аз и се прибрахме вкъщи! Отварям капките да сложа на детенце в нослете, че направо неможе да диша! И какво да видя - това са капки за очи  #Cussing out! Направо побеснях! Хванах Викторчето и пак при лекарката да търся отговор защо така! Аз ли съм сгрешила, в аптеката ли грешат, педито ли е в грешка! А тя съвсем спокойно ми обясняваа, че и друг път предписвала такива капки , били много ефикасни за запушен нос. Капките се казват Maxitrol! Е поне можеше да ме предупреди още като пишеше рецептата, а не да ме кара да препускам като ненормална и да се шашкам! Егати нямам думи направо!  #2gunfire Плюс това прегледа беше само 5 минути - преслуша Виктор , видя му гърлото, написа рецептаа, само попита дали има температура и изчезна!  smile3511 smile3513А аз седя като гръмната без да взема решение какво става! Заканила съм се още един гаф и декември ще сменяме педито! Яд ме е, щото досега бяхме доволни от нея, а то какво стана!

Иначе Виктор се е поуспокоил в яслата, вече не реве сутрин като го оставям! Даже една от сестрите му  е станала любимка и само по нея ходел  hahaha Joy и я ухажвал  bowuu

Ех че са ни сладури наще бонбони!  Hug smile3525

# 216
  • София
Wel, честито синче  smile3525 . Да ви е здравичък, кротичък и да го обграждате с много любов  baby. На теб скорошно възстановяване  Peace
pipince и eli_nikol, бързо да оздравяват малчуганите ви и пак да са във вихъра си  baby_neutral
MariaYo и Em4o, стискам палци за изпитите ви и да черпите другата седмица newsm01
shoshi, поздравления за фън шуй  smile3501. Да изживееш професионално удоволетворение  newsm10. За гората - идеята е хубава. Може да се почувстваме за малко безгрижни  1swing
Ваня, не можах да позная Емко с тия къдрички. Голям сладурко, а и как се храни сам   love001
Наде, да си най-добрата ученичка fingerscrossed. Сигурно си на "седмото небе"

Спокойна вечер cook Wine Glass

# 217
  • Paradise
Уел, честит син!!!!! Hug Hug Hug
Да ти е жив и здрав, много радости и щастие да те дарява

Шоши, и на теб честито  bouquet  bouquet

# 218
Уел,да ти е живо и здраво синчето,да расте весел и здрав юнак  bouquet
На Шоши честита диплома,пък като реши може да споделя и наученото с нас Simple Smile
Наденце,таз година не успяхме,но живот и здраве до година"на бургаската гара,под светофара"ще се видим и тогаз и прическа може да намажа аз Wink Laughing.Как е майка ти надявам се вече всичко да е наред baby_neutral  bouquet
Целувки,лека нощ и сладки сънища Heart Eyes

# 219
  Здравейте, момичета  bouquet

Благодаря ви Hug
Мама продължава с лечението и се моля всичко да остане зад нас Praynig

Пипинце, как е Макси Heart Eyes

Наденце,таз година не успяхме,но живот и здраве до година"на бургаската гара,под светофара"ще се видим и тогаз и прическа може да намажа аз Wink Laughing.

Ми, хади де Hug
Другата седмица първия престрашил се на моя стол ще е Ванко Blush

Хубав ден  bouquet

# 220
Здравейте! Simple Smile
Уел, честит ти юнак! Hug Да ви е жив и здрав и много да ви радват вкъщи двамата с каката! Heart Eyes
Наде, дано скоро да се похвалиш, че майка ти е напълно възстановенаPraynig 
Като направиш прическата на Ванко, ще чекеме да споделиш отзиви! пък може и снимки да покажеш Simple Smile
Пипи, надявам се, че Макси вече е напълно здрав!
Ваня, ама наистина много му отива на Емко с тези къдрици, аз също не можах да го позная Simple Smile
Шоши, честита диплома!   bouquet
На кандидат-шофьорите стискам палци да си вземат изпита от раз! fingerscrossed

Да се похваля и аз, че Гери вече от 2 седмици стои вкъщи без памперс и сама си казва, кога да я слагам на гърне Simple Smile Бърбори все повече и е страхотно забавна!  Аз от началото на ноември ще тръгвам на лекции през уикендите и си мисля, че доста ще ми липсва като не я виждам по цял ден. Но все пак е хубаво, че ще е само в събота и неделя и ще могат да се гледат с тати Simple Smile

Хубав и усмихнат ден!  Nature Sun With Face Kissing Heart

# 221
Здравейте,момичета!
Новината при мен е че изпита ми ще е чак на 10 ноември,така че не бързайте да ми стискате палци.Ей,тоя инструктор докато не ме накара да взема някой допълнителен час няма да миряса.Но пък иначе съм много доволна от него.Ще видим какъв ще е резултата накрая,макар че според мен самия изпит зависи и от психиката ти на момента.Хубавото е че вече карам отпусната зад волана и на педалите.В началото всичко ми изглеждаше толкова трудно,а сега виждам че всичко идва с опита.Абе ще стане и от мен шофер-имам надежда вече Grinning
Монка бонбонка е голям алпинист и все нещо покорява,но е станала голяма бърборана и на моменти вече нацелва някой подобия на думи или поне така си мисля аз Simple Smile
Понеже виждам,че някой сте напреднали много в употребата на гърнето ще помоля за съвети в тая посока,щото ние с Монка нещо не можем да се разберем по темата.
Поздрави и мерси за подкрепата ви,момичета.Много мило от ваша страна  bouquet

# 222
  • Paradise
Здравейте на всички Hug Hug
Макси, мисля, вече е добре Simple Smile
Благодаря ви, мили мами  bouquet  bouquet
Смятам да си направим семейно един по-интересн уикенд, дано само плановете не се променят нещо Praynig
Бъжева, браво на Гери за гърнето Simple Smile
При нас положението с гърнето е следното: ака в него, казва (почти винаги) кога има зор за голямата работа, ама с пишкането още не е много добре работата.
Спокойна съм, че с търпение всичко ще си дойде на мястото Wink
Надеждица, как върви курсът? Да покажеш после майсторските прически Hug

Момичета, прекрасни почивни дни ви желая от сърце newsm76

# 223
  • Толбухин
Добро утро!!!
Не мога да ви помогна с гърнето,защото се познаваме "задочно" с него.
Наде на лято като дойда да си натрупала опит,защото мога да се прежаля при теб. smile3521
Wel честита рожба. smile3525
Довечера изпращам сестра ми и ми е много мъчно. smile3518

# 224
   Момичета, благодаря ви за подкрепата Hug Страхотни сте Heart Eyes
Мама продължава с лечението и дано възстановяването й да бъде моята голяма похвала Praynig

Курсът върви страхотно, променя ми се виждането за фризьорството въобще, ще учим освен тънкостите, също и английски, фирмено дело и рисуване и малко грим Flutter

Целувки на всички и дечицата, който ми се довери за прическа, ще го направя  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт