От близо и далече Априлчето се връща вече.

• 9 589
  • 249
  •   1
Отговори
# 225
Ето ни и нааааас Simple Smile
Честити рожби на Машинка и Уел, да са им живи и здрави и много, много да ги радват!  bouquet
По-късно ще ви изчета и ще пиша още Heart Eyes Хубав и слънчев ден от нас Hug

# 226
  • София
                Привет мами и дечица  smile3525

Бъжева, браво за гърнето  smile3501.Късмет с учението  newsm10
  pipince, радвам се за Макси  newsm44. Успяхте ли да релаксирате качествено  newsm12
  Наде, добре, че майчето ти се е въстановила  Flowers Four Leaf Clover. При следващата ни среща, ще взема да си запиша час при теб  smile3553.Чакаме фото от новата прическа на таткото ви  photo

Много усмивки и само здраве  Flowers Sunflower  love001

# 227
Здравейте   bouquet
Благодаря на всички за пожеланията и милите думи. Ние се прибрахме в събота, което свари таткото неподготвен тъй като довършваше ремонта.  Hug
Ивето само иска да го гушка и гали. А когато се разплаче идва да му пее и да го целува  Heart Eyes Разбира, че немога да я вдигам и първо ме води да седна, а после се катери по мен да я гушна.
Надявам се, че вече ще имам повечко време да чета и да пиша.  Peace

# 228
wel, снимки искамееееее Hug

# 229
  • София
Здравейте :love
Това хубаво време ни примамва на вън и няма време за писане.
Благодаря на всички за поздравленията, но дипломата не е нищо особено. Практиката за мен е по-важна.
Бъжева, успех и на теб в учението! С гърнето и Мартина се справя много добре. Даже и на вън я изпишквам. Е има дни в които се изпуска по 1-2 пъти, но е нормално за възрастта.
Пипинце, хайде разказвай за уикенда!
Дона, що не казваш къде изчезна?
Наде, браво бе! Пожелавам ти като завършиш да си отвориш собствен фризьорски салон с козметик, маникюр, педикюр и всички екстри. Grinning
Уел и аз искам снимки!
Весел ден на всички! Аз отивам да си лекувам щерките, че и двете са болни.

# 230
     Добре дошла на Донето Hug
Освен Уел, Доне и ти дай малко снимки с пейзажи Heart Eyes

Бъжева, представям си какво ти е като ти предстои връщане към ученето, ще свикнете с малката към новите обстоятелства  bouquet

Дамаянти, съвсем се отплесна с тия ремонти Crazy

Кандидат- шИфьорките и те се покриха  Whistling

Наде, браво бе! Пожелавам ти като завършиш да си отвориш собствен фризьорски салон с козметик, маникюр, педикюр и всички екстри. Grinning
От сърце ти благодаря за страхотното пожелание Flutter Heart Eyes Бързо оздравяване на Неви и Марти Heart Eyes

Ване, вий как сте Hug

Пипинце, кой знай в къв романтичен период е с след уикенда и за туй не пише Flutter

Хубав ден  bouquet

# 231
  • у дома с любимите си хора
Привет на всички!Вико вече почти свикна с яслата.Сутрин с видимо удоволствие тръгва за там.

# 232
  • София
     Честит Имен Ден на всички Димитрийки, Димитровци и техните производни!  
  Нека дълги години чуват името си и само положителни емоции изживяват! 

Wel, хубаво, че имаш помощничка в лицето на Ивето  Peace
  Shoshi, как са дечицата? Дано са здравички вече  baby_neutral
Вилиан, браво за яслата  Hug

Wel, хубаво, че имаш помощничка в лицето на Ивето  Peace
  Shoshi, как са дечицата? Дано са здравички вече  baby_neutral
  Вилиан, браво за яслата  Hug

Алексчо пак беше болничък. Овладяхме сополките. Остана гърлото. Не ни изписват антибиотик, но май ще трябва. Иначе пием сиропчета.

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 10:24 от Dori

# 233
  • София
Дори, ние пък сме обратното. Докторката каза, че Мартина кашля много лошо и по-добре да й дам антибиотик за да не развие пневмония, но аз отказах. Първата нощ ни беше много тежко, не спря да кашля, едвам дишаше от сополки, темепературата не пада... ужас. Сега обаче мисля, че овладяхме положението. Praynig
Честито на всички, които празнуват днес!  bouquet

# 234
Wel честито ти бебенце, да бъде здраво, щастливо и много да се забавляват с каката!  bouquet На теб желая много бързо възстановяване и дано дечицата много да те слушкат.

Бързо оздравяване на всички болнички - на Алексчо, Мартина, дано всичко мине скоро и без никакви усложнения.
Ние също бяхме със запушено носле, после взе да тече и сега вече сме на оправяне. Стискам палци да са ни здрави дечицата.
Пожелания за бързо възстановяване на майката на Надеждица и успех в фризьорството, вече ще има кого да питаме за съвети.
Днес е страхотен ден и затова и ние ще се възползваме от една хубава разходка в парка.
На всички именици днес Честито!
Поздрави от нас

# 235
Шоши Ивето преди една седмица нещо кашлюкаше и за една нощ и намазах гърдичките с мед - на другия ден въобще не кашляше.
Да чукна на дърво, от един месец е на ясла, само един ден я оставих вкъщи заради кашлицата. Но има много странна "хрема". Вкъщи й няма нищо, в момента в който я заведа в градината и й се появват сополки. Като я прибирам пак същото, в момента в който излезем от градината и носа й спира да тече.  newsm78
Днес преинсталирахме компютъра, до няколко дни се надявам да кача снимки  Peace

# 236
  • Толбухин
Днес и аз черпя: cheers Drunk Wine Glass beer2  party023
СТАНАХ ШАФЬОР newsm68 newsm44 newsm68

# 237
Емчо поздравления за книжката! Пожелавам ти широки пътища и гумени дървета!   bouquet
Аз днес ще ходя да говоря с мойте шефове ще се връщам ли на работа  Praynigили не   ooooh!! Малко се притеснявам  Rolling Eyes

Викторчето вече приема яслата по-спокойно! От няколко дни го оставяме да спи следобеда там и към 3 часа ми звънкат да си го прибирам!

Дано не боледуват наще мушмурочета  Praynig!

Прегръщам ви и ви целувам  smile3525

Лек ден!

# 238
Ем4о, честита ти книжка, лека и безаварийна  bouquet
Бързо оздравяване на болните мъници Hug
Мацки, я да ви питам - децата проявяват ли вече предпочитание към едната или другата ръка? Чела съм, че до 2 годишна възраст си служели с двете еднакво, ама на Кико определено му е по-удобно с лявата. Даже и топката рита с левия крак. Та се чудя може ли отсега да си проличи, че ще е левак, или е рано още newsm78
Хубав и слънчев ден Heart Eyes

# 239
  • у дома с любимите си хора
ЕМ4О,честита ти книжка и от мен!И да я полееш,щот иначе декиш не хваща!  bouquet smile3501 newsm74 newsm01 newsm20

Шоши  Но има много странна "хрема". Вкъщи й няма нищо, в момента в който я заведа в градината и й се появват сополки. Като я прибирам пак същото, в момента в който излезем от градината и носа й спира да тече.  newsm78
То и при нас има нещо такова.Обаче изчезва за два дни и после отново.

Я да  питам и аз нещо тези мами,чийто дечковци ходят на ясла.Вие върнахте ли се на работа?Според новите изменения в КСО след като детето постъпи на ясла трябва веднага да сме на работа или да си пуснем отпуск-пратен/неплатен.Аз съм в частния сектор и никой няма да ми даде платена/неплатена,още повече,че наближава годишното приключване.Говорих и с шефката,ама тя още не е решила какво да правим.Та затова си се притеснявам.Иначе мислех да се връщам на работа от 15 ноември,че поне да са приключили с ДДС-то за октомври.

Общи условия

Активация на акаунт