Съни бийч по bTV - 2

• 44 942
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • Велико Търново
Едва ли снимат сега, когато снимат и "Фермата". Доколкото си спомням от това, което аз пък четох, ще започнат да снимат напролет.
Впрочем, bTV сменят собственик и най-вероятно това е причината да държат спрените си продукции на стендбай.

# 61
Кажи повече,ако знаеш и ,ако е удобно, кой купува БТВ?

# 62
  • Велико Търново
О, то е общодостъпно, не е тайна. Даже бях забравила кой, но проверих в Гугъл - този, който щеше да купува Нова - Петер Келнер. И на когото КЗК не разреши сделката. След което Нова стана собственост на Домусчиеви.
Как изведнъж Петер Келнер вече може да купи друга телевизия в България - и на мен ми е чудно.

Аха... всъщност, сега прочетох, че то не е реална покупка, а сливане на две корпорации:
Цитат
Сделката по сливането на Central European Media Enterprises – собственикът на БТВ, с филиал на PPF Group, която е собственост на най-богатия чех Петер Келнер, трябва да приключи преди 27 октомври 2020 г.

# 63
  • Разпиляна във въображението
Бтв пуснаха Мастъра, който беше спрян. Може би водещото е, че ще започват снимките на новия сезон. В момента върви и Фермата, кастингите за "България търси талант". За "Съни бийч" обаче - нито дума.

# 64
  • София
Бтв пуснаха Мастъра, който беше спрян. Може би водещото е, че ще започват снимките на новия сезон. В момента върви и Фермата, кастингите за "България търси талант". За "Съни бийч" обаче - нито дума.
Което е много тъжно.. супер леко и забавно сериалче. Много ме е яд, дано да го пуснат!

# 65

Но колко скоро не се знае. Може би след нова година, че сега вървят филми от 20.00

# 66
  • България
Дано го започнат от първи епизод и да успеят да стигнат до последния този път.

# 67
Точно!Та ние забравихме историята .Simple Smile

# 68
  • Sunshine state
Голяма глупост беше, че го спряха.

# 69
Иван каза, че вероятно февруари ще го пуснат. Но отвори скоба, че зависи от Ьтв.

# 70
  • София
Няма такива идиоти просто

# 71
  • ENGLAND
Преди малко мина реклама да го очакваме скоро.

# 72
Сетила се Мара.....
Бтв доста изпаднаха зад Нова тв, изобщо не ги гледам.

# 73
Има промени в телевизията, за мен лично неприятна изненада. Ще видим как ще се отрази на програмата и предаванията.

# 74
  • Sunshine state
Сетила се Мара.....
Бтв доста изпаднаха зад Нова тв, изобщо не ги гледам.
И аз така. Доста са зле последните 10 години.

Общи условия

Активация на акаунт