Съни бийч по bTV - 2

• 44 922
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • There I was on a July morning
И моето предположение е, че Вивиан извика Гомес.

Епизодът беше дори по-интересен, отколкото загатнаха в промото.
Не очаквах такова бързо сближаване между Ивон и Никола. Мисля, че двамата си нямат никакво доверие и очаквам още интриги между тях.
Много готина двойка са Младен и Дарина Two Hearts, а Калин си получи заслуженото, дори му беше малко, можеше и още по-гаден номер да му скроят.

# 616
  • Разпиляна във въображението
Да, може и Вивиан да е скроила номера.

Стойчо Розата какъв инстинкт има свързан с бутилка алкохол Simple Smile

# 617
Ами що си спрягам, щото ми харесват повече отколкото заформилите се двойки.Simple Smile Смятам, че визуално Ивон е за Гомес.
Младен е толкова сладък, а Даринка ми е безлична като измита чиния. Пасва си с Никола.А пък Калин щеше да е идеален за ВивиАн.
Това са си мои лични предпочитания😁

# 618
Ами що си спрягам, щото ми харесват повече отколкото заформилите се двойки.Simple Smile Смятам, че визуално Ивон е за Гомес.
Младен е толкова сладък, а Даринка ми е безлична като измита чиния. Пасва си с Никола.А пък Калин щеше да е идеален за ВивиАн.
Това са си мои лични предпочитания😁

И за Младен остава Виктория Simple Smile

# 619
  • София
Страхотна работа на целия екип, поредната серия, която ме усмихва.
Все ми е едно кой с кого ще бъде, стига да не пипат Младен и Дарина, които са ми любимци 😂. Каста е страхотен и няма слабо място, както при главните действащи лица, така и при епизодичните.

# 620
Добро утро. Идея си нямате, колко се радваме, че харесвате нашето произведение.
Много болка видя този сериал.
Първо: Готов е още от 2018 та година!!! После, най-накрая започна (две години по-късно!!!) да се излъчва и хайде още една година в ковид-кофата!!!
Сега пак трудно запали от началото...
Остават петте най-интересни серии според мен. Сърбят ме пръстите да ви издавам, какво ще се случва, но вие все пак сте дами, демек имате опит, интелект и най-важно, интуиция! Надявам се следващата серия да ви разсмее и забавлява!
Хубава седмица.

# 621
  • Sofia
Сериалът е единственият български, който в последните години гледам и следя. Заснемане, подбор на актьорите за всяка от ролите, не натоварва, има хумор, зад който прозират и сериозни теми, красиви гледки и бг лафове... Поздравления и от мен!
Лидия Инджова е като порцеланова статуетка - любима актриса и блестяща в ролята си. Младен е моята изненада и любим персонаж, перфектен Иво Аръков, няма слабо място, толкова естествено влиза в образа си.
И много ми харесва музиката към филма. Изобщо - няма къде да се захване човек да си изкаже критиката Grinning

# 622
Може ли линк към песента в момента, когато на плажа правеха шатрата на шейха?

# 623
  • Mediterraneo
На мен леко започна да ми досажда това ела ми- иди си между Младен и Дарина. Нещо тази сюжетна линия взех да я премигвам. И без това не ми харесват като двойка, Дарина е прекалено невзрачна за Младен. Да, да, знам, че контрастът е нарочен, ама не ме кефи. Лидия я виждам в друг тип роли.
Затова пък между Ивон и Никола има много химия! Никола даже ми хареса, когато започна да отваря повече от личния си живот. На Гомес и Виктория не им се получава, но то е заради Боряна, няма живец никакъв.

# 624
Добро утро. Идея си нямате, колко се радваме, че харесвате нашето произведение.
Много болка видя този сериал.
Първо: Готов е още от 2018 та година!!! После, най-накрая започна (две години по-късно!!!) да се излъчва и хайде още една година в ковид-кофата!!!
Сега пак трудно запали от началото...
Остават петте най-интересни серии според мен. Сърбят ме пръстите да ви издавам, какво ще се случва, но вие все пак сте дами, демек имате опит, интелект и най-важно, интуиция! Надявам се следващата серия да ви разсмее и забавлява!
Хубава седмица.

Страхотен сериал сте направили, поздравления още веднъж.
Тежките моменти са си стрували, сега всички трудности се компенсират с чудесните зрителски отзвуци Simple Smile

От всички бг сериали в момента, като виждам само този е масово харесван, поне аз отрицателно мнение не съм срещнала. За всички други продукции има доста противоречиви коментари, недоволства, разочарование, критика и т.н.
Постижение си е Simple Smile

# 625
  • До морето
Много е странно, че такъв приятен и ненатоварващ сериал е стоял 2 години на изчакване, а всякакви бълвочи се снимат и излъчват на момента!
Вероятно причината е в телевизията.

# 626
Може ли линк към песента в момента, когато на плажа правеха шатрата на шейха?

Не се справям с телефона. Песента е I'll take the crown - Michael Mcgregor Marc Ferrari

Ех, само още четири епизода.

# 627
  • София
На мен само не ми се видя много достоверна ситуацията с Калин. Разбирам действието да се развива в някоя арабска държава, ама в България едва ли биха го принудили да се ожени.
Иначе и на мен ми харесва сериалът.

P.S: Бързо да се оправяте с Ирина!

# 628
Младен и Дарина вече са си заедно.

Страхотен сериал. Получило се е и защото е стегнат, с не много епизоди.

Иване, оздравявате вече. Правете още сериали и разнообразни. Не забивайте само е един сюжет и герои. Правете ги кратки и с различни истории.

# 629
Младен и Дарина вече са си заедно.

Страхотен сериал. Получило се е и защото е стегнат, с не много епизоди.

Иване, оздравявате вече. Правете още сериали и разнообразни. Не забивайте само е един сюжет и герои. Правете ги кратки и с различни истории.
Да допълня: правете разтоварващи филмчета, с чувство за хумор. И да са с послание: за доброто, за приятелството, за почтеното. Това липсва на екрана - аман от агресия, комерсиалност, показност, кич.

Общи условия

Активация на акаунт