Нормално ли е?

• 10 329
  • 229
  •   1
Отговори
# 105
  • там, където ми харесва
И да му каже оправданието му е смешно.Аз ако ми кажат така не знам как ще реагирам (сигурно никак си)?

# 106
Ами днес вече окончателно ми се изясни картината. Беше ми обяснено от него самия как аз не съм се грижела за него, когато бил болен (което не е вярно, просто се опитвам да не се шашкам, за да не го шашна и него), как на мен ми било все тая за него и какво семейство тръгнал той бил да гради с мен, като не полагам адекватна грижа за него. Смисъл от разговор няма, той си търси майка и бавачка, но не и жена. Изхода е ясен, благодаря на всички, които се включиха в темата!
Бас държа, че мама го е подковала, за да мисли така.

# 107
Ох, ох, мамин сладък златен той. Много ми е смешно като чуя за обгрижване на голям мъж. А ти не го ли попита за теб кой ще се грижи, или жената да опъва там, важното е мъжа да е доволен и обгрижен?

# 108
  • Варна
Боже, боже, това звучи като репликите на един бивш как не ми пукало за него щом не съм навита да изтегля на мое име кредит, защото на него не му отпускали. Казах ли, че е бивш?!

# 109
Скрит текст:
Боже, боже, това звучи като репликите на един бивш как не ми пукало за него щом не съм навита да изтегля на мое име кредит, защото на него не му отпускали. Казах ли, че е бивш?!
Хайче, все на малоумници май си попадала, кви са тия олигофрени, ужас.
Чак пък и изнудва. Знаеш ли кога ще ми се поставят подобни условия. JoySmileMask
Ама това не е прецедент, и много жени са такива, не само мъже. Ултиматуми, жертвички се изкарват и какво ли не.
И да, `рок-енд-рол форевър`. Wink Sunglasses

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 22:30 от FragranceFanatic

# 110
  • Варна
Ами човека така разбираше грижата за другия. За щастие, моите разбирания са други и се разделихме по живо по здраво. Как не съм се заробила с кредити... Аз за себе си ги взимам за крайно належащи неща, какво остава за друг.

# 111
Насока от мен към теб - опитай да не ги взимаш. Simple Smile
Живей без заеми и кредити. По-малко досег и обвързаности с банки, общини и държава, по-добре, особено нашата мила картинка.

# 112
Натали, желая ти късмет! Вярвам, че ти ще срещнеш твоя човек, но за до сегашния ти приятел.. нямам същата увереност Grinning

П.П. Моят бивш, също на 40, почна доста повече да контактува с майка си (с която и живее) след като брат му се изнесе от тях. И също чух, че той, когато бил болен (а той е кекав и е болен всяка седмица) АЗ не съм отишла да му дам хапче, та се наложило някой (?) да прескача през терасата, за да му даде! А всички 100000 пъти преди това ги забрави. Плюс, че когато аз имах инцидент вместо загриженост получих ''ми нормално при тази ситуация".
И аз, като Хайчето да кажа - споменах ли, че е бивш? Simple Smile
Някакво изкривяване получават тия мъже явно.. на 40..сами..с мама... Не, не, аз определено за следващ път ще избягвам такива, съветвам те и теб така, ако имаш избор. Бъди здрава и още веднъж - късмет!

# 113
Лучиа, оглеждай се за здрави индивиди в разцвет и в идеално здраве, трениращи, хранещи се добре, и изглеждащи добре, живеещи сами, независими от маминка, минали жени, бракове, деца, без пороци и т.н. Wink
Какъв е тоя муньо на 40 всяка седмица болен? Сигурно и пуши, пие, като "пич", с олисяваща коса, обеззъбяващ се постепенно и т.н.
Мъж на 40 трябва да мачка и да е в апогей. Но, да, у "наше село БГ" повечето са, като описания, с една дума - чеп за зеле не стават.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 23:51 от FragranceFanatic

# 114
FragranceFanatic,
И аз искам като описания от теб, но..нещо не го намирам. Един г/д такъв намерих, мой набор, а той се оказа тотално разочарование.
Относно другия - прав си за пушенето и косата, за другите неща - категорично не. Нито шкембе има Grinning

# 115
Скрит текст:
FragranceFanatic,
И аз искам като описания от теб, но..нещо не го намирам. Един г/д такъв намерих, мой набор, а той се оказа тотално разочарование.
Относно другия - прав си за пушенето и косата, за другите неща - категорично не. Нито шкембе има Grinning
Има. Не си търсила на правилните места, или не си попадала.
Ако трябва сменяш града, че то вярно - в малкия хептем няма. Sweat Smile
Това важи двупосочно.
Е, поне изчакваш да мине Пандемията, няма как, сорЕ. Mask

# 116
Ауу мамина душичка! Не си го обгрижвала достатъчно добре. Горканчо той. В такъв случай най-добре мама да си го гледа, ако ще и дупето да му бърше. Как ли пък не бих се занимавала с 40 годишно бебе.
Според моите представи жената трябва да е нежна, обгрижвана, ухажвана, а не обратното.
Мъжът трябва да е силен, стабилен, да дава сигурност. Много анти ми действа мъж, който има нужда от обгрижване.

# 117
Скрит текст:
Ауу мамина душичка! Не си го обгрижвала достатъчно добре. Горканчо той. В такъв случай най-добре мама да си го гледа, ако ще и дупето да му бърше. Как ли пък не бих се занимавала с 40 годишно бебе.
Според моите представи жената трябва да е нежна, обгрижвана, ухажвана, а не обратното.
Мъжът трябва да е силен, стабилен, да дава сигурност. Много анти ми действа мъж, който има нужда от обгрижване.
Мхм, ама масово си ги дондуркат и търпят.
Иначе "обгрижване" има в една двойка - двупосочно, да не се бърка, различни са нещата.

# 118
  • там, където ми харесва
Обгрижване отстрана на приятелката и отстрана на майка в рамките на нормално може. Ама като този случай да и звани да и дава отчет на 40. При най-малката трудност в живота ми е интересно такъв човек на майка си ли разчита?

# 119
Скрит текст:
Обгрижване отстрана на приятелката и отстрана на майка в рамките на нормално може. Ама като този случай да и звани да и дава отчет на 40. При най-малката трудност в живота ми е интересно такъв човек на майка си ли разчита?
Е, това мисля никой не спори, че не е нормално.
Но има много такива, не е само този от темата.

Общи условия

Активация на акаунт